Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Сторінка 27 з 36 [ 357 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 36  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 16:58 
Офлайн

Повідомлення: 1428
Пани "нардепи" в режимі інкогніто можуть відкритіше обговорювати питання, яких ніколи не зможуть обговорювати під власним іменем.
Це право кожного. Тільки б не доходило до появи користувачів "нарДеп №66" чи "nardep345"... Я рекомендував би якісь оригінальніші ніки підібрати.

Хоча, - можете брати приклад і з принципу відкритості пана Вандича :arrow:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 17:15 
Офлайн

Повідомлення: 22
Пане Віталій, стосовно запрошення редактора, то це ж не обов'язок таке робити, я думаю, що при його присутності нічого б не змінилося. А стосовно висвітлення роботи нашої ради, то як на мене варто розглянути питання про створення "Вісника Коломийської Ради", де б Ви і змогли розкривати свою працю...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 17:55 
Офлайн

Повідомлення: 339
Цитата:
NarDep пише:
Пане Віталій, стосовно запрошення редактора, то це ж не обов'язок таке робити, я думаю, що при його присутності нічого б не змінилося.
А я думаю, що обов'язок. Редакція газети в особі головного редактора була повноправним партнером міської ради. Працівники редакції, журналісти отримували з/п у т.ч. за рахунок бюджетних коштів, газета випускалася у т.ч. за рахунок бюджетних коштів, приміщення, де розміщена редакція - перебуває у комунальній власності. Як то не обов'язок? А як же якість елементарні зобов'язання та правила партнерства? Як на мене, як мінімум - не гарно без участі парнера приймати якісь рішення. Якби таке сталося у бізнесі між двома повноправними сторонами, що би було?
Щодо того, чи проголосували би чи ні - то думаю, що не проголосували би депутати на той час, якби заслухали головного редактора. Хоча, через місяць навіть п.В.Дем'янів зрозумів, який йому подарунок зробили чиновники і депутати міської ради, відпустивши у вільне плавання. Ще трохи часу для вирішення юридичних моментів, і Вісник стане повноцінним учасником коломийського медійного ринку.

Цитата:
NarDep пише:
А стосовно висвітлення роботи нашої ради, то як на мене варто розглянути питання про створення "Вісника Коломийської Ради", де б Ви і змогли розкривати свою працю..
Нереально :) Нажаль, бюджет дефіцитний і вже нині зрозуміло, о нереальний для виконання плану надходжень до кінця року, як це передбачено.
І навіть якщо ми зараз будемо на сесії 20 травня приймати звіт про виконання бюджету і на папері виконання становить вроді 107% - касовий розрив зараз 400 тис.грн. Окрім того, за численними прогнозами - з червня місяця почнеться катастрофічна ситація щодо наповнення дохідної частини бюджету. Так що - нема грошей у бюджеті на створення своєї муніциплаьної газети, як, в принципі, і нема спеціалістів, готових за це взятися. Подумаймо логічно - цей рік на все комунальне господарство виділено майже 1,5 млн. грн. - такого ще не було. Знаєте чому? Та тому що банально нема коштів. А чи потрібно Вам нагадувати, скільки років ми збирамося відродити чи створити муніципальне телебачення і скільки з цього приводу прийнято рішень. Так само буде і з газетою. Навіть якщо і буде створено - то лиш на папері. Я переконаний, що, нажаль, у цьому році комунальної газети у міста не буде. Як і жодного іншого засобу масової інформації.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 17:57 
Офлайн

Цитата:
Віталій Вандич пише:
Quote exp пише:
думаю пробуде... а от інші цікаво скільки...

Рік назви
Думаю, не пробуде. Газета була зроблена під одного кандидата, але тепер іншого піарять
Так шо - не довго, максимум середина 2010 р. У них же є телебачення і радіо. Газету утримувати без допомоги з бюджету... ну дуже важко. Не ті тиражі, не той заробок. Це ж не обласна газета. Тиражі не позволять без підтримки з бюджету її довго тримати. До виборів і пару місяців після - при умові, що кандидат програє Якщо ж виграє - тоді буде підтримка за рахунок коштів місцевого бюджету ну і тоді згідний, що МОЖЛшВО надовго. Правда, не факт, що новообраний депутатський корпус дасть фінансування...

Quote yanychar пише:
Треба організувати друковану версію гілки "Політичні дискусії" цього форуму.

Треба робити дайджест форуму або Веб Порталу Коломия. Хоча би раз у тиждень А4 формату і на різографі тиражувати...
Є спонсори готові долучитися? Я готовий частково співфінансувати.

Quote БорМан пише:
Спонсора треба нехудого, а якщо ще і всіх туда пустити писати - тогди йой. Знаєш кіко в Коломиї і околицях різних йожів набереться.Не те що ворона на ратушу не сяде - за кілометр нудити її почне.

Можна і без крутого спонсора, можна і "колгоспом" серйозних людей. Прорахуйте скліьки буде коштувати 2-3 тисячі А4 на різографі двостороннього - можна з спробувати.
Саме легше робити - це нічо не робити.

Quote exp пише:
а приїхати і допомогти зробити?

Я - тут

На 100% впевнений що бюджет міста нічого не має до газети. А під якого кандидата створена, якщо не секрет?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 18:00 
Офлайн

Цитата:
NarDep пише:
На 100% впевнений що бюджет міста нічого не має до газети

Та нє, ну давайте не будемо, добре?
У бюджеті завжди закладалися кошти на "висвітлення роботи міської ради", з якої частково редакція жила (існувала) + приміщення комунальної власності.
Зазначу, що кошти закладалися "копійчані" у порівнянні із іншими газетами місцевого рівня, які працюють в інших містах/районах області.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 18:05 
Офлайн

Цитата:
Віталій Вандич пише:
Quote NarDep пише:
На 100% впевнений що бюджет міста нічого не має до газети

Та нє, ну давайте не будемо, добре?
У бюджеті завжди закладалися кошти на "висвітлення роботи міської ради", з якої частково редакція жила (існувала) + приміщення комунальної власності.
Зазначу, що кошти закладалися "копійчані" у порівнянні із іншими газетами місцевого рівня, які працюють в інших містах/районах області.

маю на увазі коломийського сьогоднішнього "монополіста"

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 18:12 
Офлайн

Цитата:
NarDep пише:
А під якого кандидата створена, якщо не секрет?
Тарновецький або Мензатюк, або ж будуть іти двоє, а в кінці хтось зійде з лижні.
Це при умові, що п. Овчаренко не буде балотуватися. Хоча, добре би було, бо інакше у Коломиї таке почнеться, шо... На сьогодні він є лідером громади з беззаперечним рейтингом, але, чомусь побутує думка, що він не буде балотуватися на наступний термін. Як на мене - нажаль...

Цитата:
NarDep пише:
маю на увазі коломийського сьогоднішнього "монополіста"
Перепрошую, але тут не зрозумів - трохи чіткіше прошу висловлюватися. Якщо Ви маєте на увазі Вісник у ролі монополіста, то трохи не так. Коли рада виходила із засновників, вже на медійному ринку працювала "Коломийська правда". Крім того є газети "Людина і екологія" (але доволі неактивна), була "Слово підприємця", "Вік", "Моє місто+". Також є "ЗР-інформ", якій ніхто не боронить ввести новинну сторінку...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 18:16 
Офлайн

Цитата:
Віталій Вандич пише:
Quote NarDep пише:
А під якого кандидата створена, якщо не секрет? Тарновецький або Мензатюк, або ж будуть іти двоє, а в кінці хтось зійде з лижні.
Це при умові, що п. Овчаренко не буде балотуватися. Хоча, добре би було, бо інакше у Коломиї таке почнеься, шо... На сьогодні він є лідером громади з беззаперечним рейтингом, але, чомусь побутує думка, що він не буде балотуватися на наступний термін. Як на мене - нажаль...

Quote NarDep пише:
маю на увазі коломийського сьогоднішнього "монополіста" Перепрошую, але тут не зрозумів - трохи чіткіше прошу висловлюватися. Якщо Ви маєте нацувазі Вісника у ролі монополіста, то трохи не так. Коли рада виходила із засновників, вже на медійному ринку працювала "Коломийська правда". Крім того є газети "Людина і екологія" (але доволі неактивна), була "Слово підприємця", "Вік", "Моє місто+". Також є "ЗР-інформ", якій ніхто не боронить ввести новинну сторінку...

Як на мене, то на рахунок Мензатюка я погоджуюсь, Тарновецький, на мою думку, не буде балотуватися, хоча у нього найбільші шанси на перемогу.
А, на рахунок монопліста, я мав на увазі сьогоднішню ситуацію "Коломийська правда"...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 18:31 
Офлайн

Цитата:
NarDep пише:
Тарновецький, на мою думку, не буде балотуватися, хоча у нього найбільші шанси на перемогу
При умові, що п. Овчаренко не надумає балотуватися. Але, це нині у п.Тарновецького високі шанси, допоки коломияни не знають, про його методи збору коштів з підприємців, фактично через тиск і порушення законодавства, а також елементарних правил співвідносин влади і бізнесу. Та і куда йому балотуватися у 2010 році, коли місто не виконає бюджет і у кінці року так виглядає, що ціла купа бюджетників просто не отримають заробітні плати... Просто нема звідки брати гроші - і це реалії. Ну і не вважаю я, що п.Тарновецький буде ефективним головою - як мінімум, у нього немає своєї команди. А це дуже важливо. Проблема фактично всіх мерів Коломиї, що вони не мали своїх ефективних команд.

Цитата:
NarDep пише:
А, на рахунок монопліста, я мав на увазі сьогоднішню ситуацію "Коломийська правда"...
Не є Коломийська правда монополістом, бо вона поступається у ціні Віснику, який жевріючи, але щотижня таки виходить. Та і якась, як на мене, Коломийська правда стає нецікава (підкреслюю - це моя думка!)- особливо вчорашній номер ну взагалі... Не знаю, може брак інформації? Я вкотре кажу, що вітаю появу нових ЗМІ на Коломийщині, які доносять людям обєктивну інформацію, але, якщо зробити аналіз якості інформації у останніх номерах Правди, то якось вже занадто однобоко виглядають статті, передерті з Інтернету, стосовно політики і діяльності нинішнього Уряду на чолі з ЮВТ.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 травня 2009, 18:36 
Офлайн

Як на мене, то Коломийська Правда більше заклопотана проблемами міста, молоді, а не своєї газети... Люди провели чимало цікавих потрібних заходів, зараз я чув, що вони готують книгу 50 коломийців відомих!ш А як ви відноситися до кандидатури Мензатюка? Хто увійде в його команду?

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 27 з 36 [ 357 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 36  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення