Цитата:
NarDep пише:
Стосовно репліки "Тарновецький допоміг вийти з ЗМІ"... законодавство відкривайте трішки, все вирішено у відповідності з господарським законодавством стосовно участь органів місцевого самоврядування в юридичних особах!
Не зовсім так. Ви переконані і впевнені у тому, що написали? Як мінімум, може варто було дочекатися головного редактора і заслухати його на сесії, перед тим як ухвалювалося рішення. Ви - юрист, що говорите про відповідність законодавству?
Цитата:
Nar dep1 пише:
Як можна порівнювати попит на харчову продукцію з попитом на пресушш?
Абсолютно елементарно. Преса - це товар, такий самий як і харчовий продукт. Скажу більше - навіть легший у просуванні по ринку, ніж продукт харчування. Окрім того, є такі поняття як глобальний маркетинг, інформаційна послуга, доступність до послуги і т.д.
Найбільш яскравим і загальновідомим прикладом може слугувати цей Веб Портал, на якому ми перечимося.
Ви, принаймні, згідні із тим, що відвідувачі порталу і форуму не лише розміщені у Коломиї, але й за межами України? Або, до прикладу, Гуцульський фестиваль чи той же проект і подальші послуги для велотуристів ВелоКраїни (про яку вже говорилося на форумі).
То так само і пресу можна продукувати у малому місті (надаючи інформаційні послуги), а розповсюджувати по Україні. В цьому нема ніяких проблем. Жодних. Нещодавно закінився проект міжнародної технічної допомоги "Ми - проти корупції", у рамках якого ми з Коломиї на всю Україну роздали поверх 1 млн. 250тис.листівок. І все вийшло - аби бажання було.
Та взагалі, аби щось думати, варто поцікавитися успішними прикладами фірм. До прикладу, поцікавтеся де розквартирована штаб-квартира Люфтханси (німецької авіакомпанії). Можу навести сотні інших прикладів, де продемностровано, що штаб-квартири, або по-нашому офіси - розміщені у малих містах, у провінції, а послуга чи товар розповсюджується по території всієї країни і навіть за її межами.
Цитата:
Nar dep1 пише:
Пане Вандич якби в Коломийський міський раді були всі депутати такі як ви то в Коломиї б нічого доброго не було...Ви лиш словами шось можете робити...
Та Ви що... А Ви чим і що зробили? Може скажете, чи хоча би відкриєтеся, хто Ви, аби я сам зрозумів? Бачите, вже сам той факт, що Ви з свого другого повідомлення на форумі когось засуджуєте, говорить про Вашу упередженість. Але так чи інакше, я радий від того, що і Ви появилися на форумі, отже - Вас стимулювали мої месиджі, з якими Ви, звичайно ж, можете не погджуватися. ОднаК, невже так важко говорити без "псевдонімів". А лице у лице. Я, як мінімум, ні перед ким не ховаюся і відкрито говорю, те що думаю. А Ви?
Цитата:
Nar dep1 пише:
От ви сидите тут на форумі і обговорюєте всіх і всьо а за цей час можна було б зробити щось корисне для Коломийщини!!!
"Всіх і всьо..." - чомусь саме після вчорашнього непорозуміння стосовно моєї відповіді про роботу земельної комісії зявилися 2 НарДепи на форумі.
А що ви зробили корисне для Коломийщини, крім трьох знаків оклику у кінці? Щось мені підказує, чому Ви так агресивно бєте по клавіатурі на знаки оклику і, відповідно, хто Ви (якась навала НарДепів на форум.....) Але, Слава Богу, що таки активізувалися свідомі представники громади ... Можемо поперечитися, що і хто робив. Поїхали? (це ж треба, аби мої повідомлення не давали спали людині... Nar dep1 Створено: 16.05.2009 04:41:58 :? )
Цитата:
Nar dep1 пише:
От чим вам не подобається коломийська преса-ну створіть свою газету!!Покажіть коломиянам яка має бути газета!
Я таке казав, шо не подобається? А де, можете показати?
Газета "Коломийська правда" з незрозумілих причин ігнорує всі мої дописи, статті, переклади про Путіна, ймовірний розвал Росії і т.д., але те що "Коломийська правда" не подобається, я щось не пригадую, аби таке писав. Навпаки, зазначу, що кожного тижня купую і з приємністю читаю сторінку про наше історичне минуле, а також деякі коломийські новини.