|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 14 березня 2009, 03:44 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: yanychar пише:
Однак, "літа минають, ідуть дощі і все змивають"...
ага. ще не відомо що вони там намиють. А щодо Суворова то шила в мішку не утаїш ... Чи рано, чи пізно - воно вилізе. Ось уже кавальчик з`явився у тому підручнику. Дивись за пару рооків ще якись кавалок вилізе в інщому підручнику. А тоті розгромні статті тільки піддають жару - бо не було би причини, була би то повна маячня - не шипіли би так. Якщо ж була така реакція значить описане могло мати місце .... Можливо і не дослівно але описане у Суворова найкраще аргументує те, що ми знаємо ще із совіцьких шкільних підручників.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 16 березня 2009, 04:15 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Цитата: БорМан пише:
Якщо ж була така реакція значить описане могло мати місце...
Не просто "могло мати місце", - воно таки мало місце!
Якщо зібрати "писанину" всіх опонентів Б.Різуна і скласти в одну купу, то й без окулярів видно, що вони "опонують"... самі собі. Кожне намагається видати "суперспростування" Суворову і навіть не бачить що протирічить... другому, такому ж "історику"-колезі.
Всі ці заперечення і спростування просто неможливо розглядати всерйоз. То абсолютні нісенітниці!
Далеко ходити не треба, яскравий приклад тут, на форумі: http://forum.kolomyya.org/forums/forum34/topic415/message12144/#message12144
Там же далі - моя відповідь.
Коли читаєш отакі "желєзниє аргумєнти" дивуєшся - якої він тото писав?!
Який вже там мішок, яке там шило?.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 16 березня 2009, 05:24 |
|
|
Не просто "могло мати місце", - воно таки мало місце!
:D це остатні наслідки моєї освіти. Колись нас учили що нічого не мож стверджувати на 100%. Імовірність певної події чи результату може як завгодно близько наближатися до цієї цифри але ніколи не досягне її. по простому - не вір очам своїм.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 травня 2009, 06:27 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
"Найперший із цих міфів, радянських за походженням, – що Друга світова війна для України почалася 22 червня 1941 року, а до того буяла десь далеко. Дивна річ: наче й не було польсько-німецької війни у вересні 1939 року, коли у складі Війська Польського билися понад 100 тисяч етнічних українців, не було й походу Червоної армії на захід, коли був спеціально розгорнутий Український фронт на чолі з Тимошенком та Хрущовим, коли з УРСР було мобілізовано півмільйона чоловіків, не було й радянсько-фінської Зимової війни, на якій гинули цілі дивізії, сформовані в Україні, як-от 44-та стрілецька. І наче не було у ті роки десятків тисяч загиблих і ще більшого числа поранених, наче територією України тоді не перекочувалися війська різних держав – усе витіснено радянським міфом про «миролюбного Сталіна» та «зловмисного Гітлера», який зненацька напав на сумирний і непідготовлений СРСР...
Але найголовніший сучасний радянсько/російський воєнний міф – це міф про «Велику Вітчизняну війну». Такої війни ніколи не було. Її справжня назва – «Велика Вітчизняна війна Радянського Союзу», і назву цю дав їй особисто Сталін ще напередодні 22 червня 1941 року. Йшлося зовсім не про захист кордонів СРСР, а про їхнє розширення, про розростання «соціалістичної вітчизни», як це було у 1939-40 роках, і не випадково газета «Правда» ще 1 січня 1941 року писала про нові союзні республіки, які, можливо, ближчим часом увійдуть до СРСР, і такі само таємні настанови органам політичної пропаганди давалися у травні-червні.
Справа в тому, що Росія та СРСР у ХХ столітті вели аж три «Вітчизняні війни», із них дві «великі». 1914 року почалася «Друга Вітчизняна» перша – це 1812 рік) або ж «Велика вітчизняна війна» Російської імперії – з метою приєднати до цієї імперії Галичину, Буковину, частину Малої Азії, Константинополь тощо, іншими словами – істотно розширити кордони імперської «вітчизни». Друга «Вітчизняна війна» позначена в «Короткому курсі історії ВКП(б)» і в творах товариша Сталіна: це знов-таки війна проти Німеччини та інших західних держав за встановлення більшовицької влади на території України, Білорусі, Литви, Польщі, Латвії у 1918-20 роках."
Україна і Друга світова війна: міфи продовжують жити
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 10 травня 2009, 17:54 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
yanychar, підсумуй... :cl:
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 11 травня 2009, 01:26 |
|
|
Цитата: exp пише:
yanychar, підсумуй...
А шо, не терпиться закрити тему?..
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 11 травня 2009, 01:55 |
|
|
yanychar, підсумуй...
А шо, не терпиться закрити тему?..
Ранувато буде ...
А спробуйте підійти до теми без штампів ...
Як на мене yanychar ближче до істини...
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 11 травня 2009, 01:57 |
|
|
А шо, не терпиться закрити тему?.. ти там наваяв, а як завжди ніц не розумію... з твого писанє... :cl:
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 11 травня 2009, 06:29 |
|
|
ти там наваяв, а як завжди ніц не розумію... з твого писанє...
Останнє ваяв не я!
То С.Грабовський:
Сергій Грабовський
автор: сергій грабовський
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 11 травня 2009, 15:00 |
|
|
Цитата: [URL=http://kolomyya.org/se/sites/pb/?nid=14809]Опитування: Українці вважають День Перемоги дійсно великим святом[/URL] таке надибав у неті... :cl:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |