|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Yury
|
Додано: 09 травня 2009, 21:29 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
zahar,
Дякую, ще б непогано було б знати час гри.
Завтра ми граємо за золото з Канадою у хокей, мають показувати по РТР о 2230 мск. :gr: :bi:
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 11 травня 2009, 02:50 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
Цитата: Yury пише:
Завтра ми граємо за золото з Канадою у хокей
:!: :!: :!: Мы чемпионыыыыыы!
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 11 травня 2009, 20:23 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Galka,
Нєєє.
Двічі підряд.
:!: :!: :!: :!:
Вуйко Ковальчук кращий грок планети.
:!: :!: :!: :!:
Тепер чекаємо, що Щахтар продовжить естафету.
:k|:
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 11 травня 2009, 20:46 |
|
|
Цитата: zahar пише:
Мені теж так здається!
Якби був Дієго і Алмейда, то тоді ше не знати шо краще. Але їх не буде, так шо шанси збільшуються.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 травня 2009, 17:44 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
У продаж надійшли квитки на фінал Кубка УЄФА
Харків. 12 травня. УНІАН. Від сьогодні, 12 травня, починається вільний продаж квитків на фінальний матч Кубка УЄФА в Стамбулі між українським Шахтарем та німецьким Вердером.
Як повідомили УНІАН У прес-службі ШахтарЯ, придбати їх можна в Донецьку в касах РСК «Олімпійський». Вартість квитків — 480 і 810 грн. Одночасно в касах можна купити спеціальну футболку з офіційною символікою фіналу Кубка УЄФА.
Продаж квитків уроздріб призначений для тих, хто планує добиратися до Стамбулу самостійно. Для тих же уболівальників, хто ще не визначився, яким транспортом відправляться до Туреччини, зараз формуються спеціальні туристичні пакети, що включають квиток на матч, переліт, готель (у разі потреби) і атрибутику Шахтаря. Де і коли можна ознайомитися зі змістом цих турів, а також дізнатися їх вартість, найближчим часом буде додатково повідомлено.
Згідно правилам УЄФА при придбанні квитків на фінал необхідно заповнити анкету і пред`явити посвідчення особи (закордонний паспорт). В одні руки продаватиметься не більш 4 квитків, причому на кожний з них потрібно буде заповнювати анкетні дані та надати дані закордонного паспорта того, для кого купується квиток.
Одержати консультацію з питань покупки квитків на фінал Кубка УЕФА можна за телефонами: (062) 387-01-93, (062) 387-01-92 (факс) або по e-mail final@shakhtar.com — щодня з 9.00 до 18.00.
постiйна адреса статтi:
http://kharkiv.unian.net/ukr/detail/191534
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 травня 2009, 16:53 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Сегодня день памяти Валерия Лобановского
13.05.2009
13 мая исполнится семь лет со дня смерти великого Тренера киевского "Динамо", сборной Украины и сборной СССР Валерия Лобановского.
В этот день все, кто любил и уважал Мэтра, переживал вместе с ним и его командами взлеты и падения, возлагают цветы у его могилы на Байоковом кладбища и к памятнику на динамовском стадионе.
http://tv.ukr.net/news/13052009/25439/
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 13 травня 2009, 18:23 |
|
|
Кажуть, шо Дніпропетровськ пролетів мимо каси, чи точніше мимо Євро 2012. Я трохи в шоці. :shock:
|
|
 |
|
 |
Ksana
|
Додано: 14 травня 2009, 04:29 |
|
|
І Дніпропетровськ, і Одеса...
І фінал в Києві під питанням...
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 14 травня 2009, 19:48 |
|
|
Цитата: Ksana пише:
І Дніпропетровськ, і Одеса...
І фінал в Києві під питанням...
Одеса впринципі і не дуже хотіла, видно. А от Дніпро... Та взагалі-то вони самі винні, треба було раніше думати. І за шо Львову дали такий авансш Наясно :?:
|
|
 |
|
 |
Ksana
|
Додано: 14 травня 2009, 19:51 |
|
|
Хоч би Київ не пролетів...
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |