Цитата:
yanychar пише:
Хто то оплатить?
Я ж і питаю - хто? Я частково готовий.
Цитата:
yanychar пише:
А хто то купить?
А не треба продавати, треба роздавати безкоштовно... Ті ж "Факти" памятаєте як на ринок виходили із демпінговими цінами?
З часом дайджест може перерости у газету-видання-великий дайджест - от тоді треба думати про комерцію.
Цитата:
БорМан пише:
Колгоспом мож то розпочати. Далі це не спрацює. Утримати справу колгоспом не вийде.
Так "колгосп" же не мусить бути із 10-20 чи 100 осіб. Достатньбо 3-4-5 осіб аби то запустити на початку, поки не перейде на комерцію (якщо комерцію ставити за ціль).
Якщо ж просто привернути увагу до Порталу, а не комерція, то достатньо у такому форматі (А4 двосторонній) - просто підтримувати і роздавати людям безкоштовно. Натомість, Портал стане більш відвідуваним і це дасть змогу залучати більше "спонсорів" для реклами того чи іншого бізнесу, приймальню створювати і т.д.
Це робиться не так складно, аби бажання і пару соток гривень у тиждень.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
золоте правило коломийського бізнесу: "Починай з найпримітивнішого!"
100%
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Скромно, поволі, непомітно... От тобі і "Золота рибка".
:bc:
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
А, чого, дайджест - непогана ідея. Навіщо відразу 2000 штук?
Це не дорого на різографі - справді, недорого!
Але якість втратиться. Трохи дорожче буде офсетний друк, але і то можна потягнути. А 2 тис. штук - то крапля в морі інформаційного простору Коломииї :) Як на мене- це ще замало... І перед виборами добре би таки запустити дайджест - це дасть змогу навіть його утримувати і випускати (розкрутити) за рахунок ймовірних субєктів виборчого процесу - представників кандидатів у Президенти, потім місцеві вибори. Отже - рік підтримку дайджесту можна реально прогнозувати, а Порталу - розкручуватися і заробляти!
Подумайте...
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Я б взагалі казав від 100 примірників.
Мало і не вигідно. Чим більший тираж - тим все менша різниця у поліграфічних послугах. Якщо зацікавить Юру і БорМана - дам контакти людей із дуже крутими цінами на поліграфію.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
При невеликих тиражах, можна дозволити досить "оригінальні" публікації.
Тут згоден. Але 100 примірників - ну надто мало. 1000 - то мінімум...