Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
краше ви мені роскажіть
надто мало часу для Вас... поки що, сподіваюся.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
А чого? Нормальні ж пісні! Нормальний текст - патріотичний! Чи може це не з вашої історії?
Нє, це не з моєї історії і для мене вони не патріотичні. Для мене пітріотичними є "Червона калина", "Ой у лісі на полянці стояли повстанці", "Ой під Львівським замком"...сотні інших упівський, про січових стрільців, інші... Але то таке... кожному своє... Чи не так?
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Не ваші діди гинули під Варшавою та Берліном за те щоб ми тут одне одному "очі відкривали"? Чи "ваші" гинули тільки у лавах ОУН-УПА?
Так склалося, що мої воювали і там, і там... По обидва боки фронтів. Але мої діди точно (ані один, ані другий) "освободітелєй" у 39-ому році сюда, на нашу землю - не кликали.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Тим, що ви зневажаєте, викривлюєте і знищуюте історичний період радянської України
Цікаво - чим саме? Я про період радянської України не пригадую аби писав... Для мене цей період наступає після 1954-1955 року - я не писав про цей період. Та, в принципі, і до цих зазначених років не писав. Чим я викривлюю і знищую? Що було, те було, але ми не знаємо донині достеменно що було. Чи, може, Ви знаєте? Вам відомо, що визвольна війна у лісах Карпат, на Волині фактично закінчилася у 1955 році - ще до того часу, 10 років після війни були "хлопці з лісу". Чим, на Ваш погляд, я викривив і зневажив радянську Україну?
На майбутнє - подібні заяви зразу підкріплюйте фактами. Інакше - у мене для Вас і так мало часу... поки що...
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
закон "око - за око" вже давно діє проти тих, хто його втілює.
Це не мій закон. Мій закон - прописаний у християнській етиці і моралі... "Око" за "око" - це не моє...
"Люби ближнього свого як самого себе" - оце мій закон.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Совіти, поставили в центрі пам'ятник Леніну, але й для Шевченка, і для Франка
І Франка називали соціалістом, комуністом - лиш би їм добре було і вигідно.
А любов до Шевченка була такою великою в "маленького українця", що радше було "використати" Шевченка, ніж викорінити память і його твори. тим більше, що він за Імперії дорадянського періоду - був небажаним, і книжчеки "Кобзарі" - українці переховували.
А Стуса Ви чому не згадуте? Мельничука? Івасюка? Білозора? сотні інших...
Невже на Західній україні був лише Іван Франко?
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
А те, що робиться тепер, а саме, цілеспрямований розкіл за національною, культурною, релігійною та всіма іншими ознаками - злочин.
Злочин - 100%, і я його засуджую разом із Вами.
Але донині УПА - не визнано воюючою стороною... і багато, багато, багато...
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Злочин, нічим не кращий від того, що робилося за часів встановлення радянської влади.
Так, нажаль. Але, ми були занадто довго під ярмом, аби вміти самостійно жити... Тому - нині вчимося, і засуджувати ниніжнє відродження державності - не можна. Це теж - злочин. Якщо не допомагати - то не засуджувати і не шкодити.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Де танк? Де пам'ятник Леніна і активістам КПУ?
Пропонуєте поставити назад? Я - проти. Щодо активістів КПУ Західної України - окрема тема. Але хіба ультра правим, націоналістам можна пояснити, що комуністи Західної України не були наступниками комуністів СРСР, за що всі і загинули чи вивезені до Сибірів.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Там будете і ви з вашими кумірами.
Кумирів собі створювати, то гріх. Не скажу, що всіх 10-ти заповідей Божих дотримуюсь, але цих - точно:
"1. Хай не буде тобі інших богів перед Мною!
2. Не роби собі різьби і всякої подоби з того, що на небі вгорі, і що на землі долі, і що у воді під землею. Не вклоняйся їм і не служи їм, бо Я Господь, Бог твій, Бог заздрісний, що карає за провину батьків на синах, на третіх і на четвертих поколіннях тих, хто ненавидить Мене, і що чинить милість тисячам поколінь тих, хто любить Мене, і хто держиться Моїх заповідей."
Ніяким чином жоден із політичних діячів - чи нинішніх, чи колишніх...
Для Вас же бачу є жаль за Лєніном? тут нас нічого з Вами не поєднає...
Цитата:
pent@gon пише:
Я шось нічо не розумію... А чому - не годенш Та же будинок надано в користування чи в оренду (чи як то воно офіційно формулюється?) саме Молодіжному центру, а не якимось самогонопивцям і салатоїдцям? Чи ми чогось не знаємо?
Бо у влади нема політичної волі. Влада - аполітична...
+ все таки їх багато і то "елєкторат"...