Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Сторінка 14 з 36 [ 357 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 36  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 24 квітня 2009, 16:34 
Офлайн

Повідомлення: 627
Цитата:
Старший_брат пише:
Не витримав, надіслав листа в "Коломийську правду"

НАС ЗНОВУ ДУРЯТЬ ,

або чому більше не буду купувати “Коломийську правду”.

Як свіжий струмінь в коломийський інформаційний простір влився новий тижневик, який якісно відрізнявся від газеток імені одного депутата. Плюс доступна ціна. Почався ажіотаж, часопис “діставали”, передавали з рук вруки. І читали, читали...

Але все минає. Ціна зробилася менш доступна, а газета загальнодоступна: лежить в універсамах пачками, старі і нові числа, і особливого ажіотажу не видно.

Звичайно, є ВЕБ Портал, інші електронні видання, але з ними на канапі не дуже полежиш. Хочеться щось такого, що пахне свіжою фарбою, з якісним папером...

От тримаю 14 число “Коломийської правди” з гордим гаслом :”тижневик серйозних людей". Берем за основу- ми серйозні і хочемо серйозної інформації! Читаємо!

Сторінка 1. Матеріали інформативні, вважаємо - серйозні. Дизайн, правда… Таке враження, що в редакції жалоба. І той папуґа на бантах, що зображає герб, якийсь не гербовий. Купуємо.

Сторінка 2. Прекрасно – про місто, про район – вартує грошей.

Сторінка 3.Спроба історичного дослідження, досить цікава, менш цікава стара інформація про Шустера… Ну, платимо і за цю сторінку.

Сторінка 4. Почалося! Знайомий по жовтеньких газетах і деяких інтернет виданнях запах громадського віходка. Найгірше, що цей сморід ґонорово підписаний : НЕЗАЛЕЖНЕ БЮРО ЖУРНАЛІСТСЬКшХ РОЗСЛІДУВАННЬ. Таке “розслідування” за 10 хвилин проводить третьокласник в інтернеті!

Хоча “ незалежно розслідувати” в Коломиї є що: хто списав гроші на страшненькі дороговкази на тоненьких трубочках, хто і з чийого дозволу розкопує тротуари в середмісті, а після встановлення світлової реклами, як- небудь закидає, врешті, хто дав дозвіл на встановвлнння цієї реклами, яка спотворює історичне середовище міста? А чому в крамниці “Домотехніка” цінники на расєйській мові? Та розслідувати – неперерозслідувати! Але це, по-перше, страшно, можуть і писок натовкти, і в суд подати, а,по-друге, треба відірвати філейну частину від зручного стільця і побігати, добуваючи інформацію. А так натягав з інтернету будь-чого з “запашком” –от і “порозслідував”! Не платимо за цю сторінку.

Сторінки 5,6,7,8. Пише, що це программа телепередач. На перший погляд, майже подібно. Але кому це потрібно? Мені? Ні! В мене сателітарка, тут і десятої частини потрібних каналів немає. Моєму братові? Теж ні! В нього кабельне телебачення, теж інформації не достатньо. А може моєму старенькому сусідові, в якого “польська” антена? Виявляється, теж ні, він хоче “Галичину” і НТК, а Інтер ні. Можливо, є ще категорія поклонників “мила”, але ми брали за основу, що це ”тижневик серйозних людей" Не платимо за ці сторінки.

Сторінка 9. Дух нації. Це треба. Купуємо!

Сторінка 10. Ну прочитав два рази. Ну не зачепило! Якась жуйка з водою. Та й байдуже мені, чи буде Гвіздець райцентром. А може когось зачепило? Купую половину сторінки, тому, кого зачепило…

Сторінка 11.Читацьке віче. Звучить. Може і мого листа надрукуєте тут? Купуємо цю сторінку.

Сторінка 12. О, тут вершина обману – гороскоп! Пане редактор, ви піднімаєте питання Бога на перших сторінках, а на задніх - ворожіння, що від лукавого. Що, добре всюди приятеля мати? Жартую. Але це ”тижневик серйозних людей", а не жовта пресса, тож півсторінки не купуємо.

Що маємо в результаті? За ґазету я заплатив 1,8 гривні. Газета має 12 сторінок. Отже сторінка коштує 15 копійок. Рівно половину газети не відповідає споживчим нормам: по свіжості і якості матеріалу, по заявленому статусу газети. Строго кажучи, я плачу лишніх 90 копійок . Гроші, звичайно, невеликі, але це мої гроші, і я не збираюся віддавати іх за брудний папір. А помножити на 4000 тиражу? З нас беруть 3600 незароблених гривень. І

попробуй, не будь лохом...

Шановні працівники редакції, не сприймайте це як образу, нічого особистого. Хочеться, щоб в Місті був ”тижневик серйозних людей" з політичними, аналітичними, економічними матеріалами, справжніми ( а не передертими з нету) розслідуваннями, кольоровим друком, повною программою, або, що краще, без програми. Не зумієте ви, зроблять инші, Коломия багата талантами.А ми будемо платити. Стільки, скільки треба. Тільки не треба нас ( і себе) дурити.

Нестарий Буркотун

Класно написав. Я б Вас головним редактором коломийськоъ газети ставив і то вже!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 24 квітня 2009, 18:37 
Офлайн

Повідомлення: 339
Цитата:
БорМан пише:
добре хоч так, а то з попередніх повідомлень це не було зрозуміло. виглядало так якби міська рада просто відмовилась, подарувала свою частку невідомо кому.

Точно історії не знаю, але вроді хтось появився. Там якийсь механізм - що за співвласника покривається борг і таким чином переходить частка. Тобто, міської ради. Але ше м туда не ліз :)

Цитата:
БорМан пише:
а це дуже цікаве питання

Але воно чогось цікавить мене, тебе, ще кількох чоловік - і всьо! А журналістів, політиків, посадовців - нє! :)

Цитата:
БорМан пише:
мені довелося бачити то з середини.До речі там були спроби кольорового друку. Не пам`ятаю якого року до дня незалежності. Як казав колись один вождь - кадри вирішують все. А вирішувати там уже нікому ....

Знаю :( Але вірю - що інвестор прийшов серйозний. Побачим. Так чи йнакше - поки що газета все гіршає і гіршає...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 24 квітня 2009, 21:30 
Офлайн

Повідомлення: 5158
Цитата:
Віталій Вандич пише:
Так чи йнакше - поки що газета все гіршає і гіршає...

Не можу стверджувати на 100%, але здається мені що проблема упирається в персону Дем`яніва. При нім інакше не буде. це є IMHO.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 25 квітня 2009, 03:03 
Офлайн

Повідомлення: 1118
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
Цитата:
Віталій Вандич пише:
у стінах Молодіжного центру майже щотижня співають "Інтернаціонал", "Катюшу", "Врагу не знаєтся наш гордый Варяг", "Крейсер Аврора"............ Регулярно зриваються плакати Бандери та Шухевича, вивішені у фойє активістми Молодіжного центру. Тут нема про що говорити?

Я щось не годен збагнути :oops:
За "совєтів" всі "щирі" та "свідомі" були пригнічені тим, що не мож було співати стірлецьких пісень, і розмахувати синьо-жовтими та червоно-чорними прапорами та виявляти незгоду з "офіційною" версією історії краю. Чи не так?
Тоді це було придушенням національної свідомості і все таке інше.
Так чого ви тепер дивуєтесь, що "вільні" дітки рвуть Бандеру? Не ви їм приклад показали, коли танк збагрили десь? Цей ланцюг взаємної зневаги сам не обірветься.
Або ви його розкуєте, або він вас задушить.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 25 квітня 2009, 03:05 
Офлайн

А преса у нас - фист!

До речі в редакції "Вісника" є дуже симпатичні дівчата... :D
І в них там є навіть інтренет!
Тільки я не знаю, чи ходє вони сюдою...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 25 квітня 2009, 11:56 
Офлайн

Повідомлення: 339
Цитата:
БорМан пише:
Не можу стверджувати на 100%, але здається мені що проблема упирається в персону Дем`яніва. При нім інакше не буде. це є IMHO.

і так, і ні... Проблема не у персоні, а в характері персони. Побачимо як співпрацюватиме з новим інвестором. Адже він ніколи не був самодостатнім - постійно ходив до бюджету з протягнутою рукою і реально мав одне з найменших фінансувать у розрізі місцевих газет по області за усіх мерів. Так, то проблема його - бо газета не цікава і це факт, але... Але він таки впертий і пересамовпевнений.
Побачим - може таки щось його інвестор навчить ;)

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Так чого ви тепер дивуєтесь, що "вільні" дітки рвуть Бандеру?

Та от якраз "вільні" дітки вішають, а зривають комуністи, які захопили кімнату зібрань, створили там собі партійну ячейку, нічого за оренду нікому не платять..... а вічний запах самогону і салатів з тої кімнати і спів, а також обгаджені туалети, які миють якраз волонтери-"вільні дітки" і зірвані плакати... Напевно - Ви у Коломиї давно не були, якщо так думаєте нарахунок "вільних" діток, які проводять дискотеки під українську музинку, в українських вишиванках, КВНи і т.д. Підіть самі поцікавтеся... І ми живемо, доречі, у Західній Україні, у правовій державі... а виселити освободітєлєй з Дому товариства "Сокіл" - ніхто не годен, як і наказати, чи хоча би зауваження зробити...

Зображення

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Цей ланцюг взаємної зневаги сам не обірветься.Або ви його розкуєте, або він вас задушить.

Ви просто не зрозуміли мого коменту... Якщо Вам цікаво - зайдіть - поцікавтеся у Руслана Вістовського (директора Молодіжного центру) про освободітєлєй і про те як "вільні" дітки сприймають їх і все інше.
Бо Вас трохи не туди понесло, особливо оцим: "За "совєтів" всі "щирі" та "свідомі" були пригнічені тим, що не мож було співати стірлецьких пісень, і розмахувати синьо-жовтими та червоно-чорними прапорами та виявляти незгоду з "офіційною" версією історії краю. Чи не так?
Тоді це було придушенням національної свідомості і все таке інше.
". Мабуть, ви таки не зрозуміли мого вищенаведеного коменту або ж не володієте ситуацією просто...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 квітня 2009, 16:38 
Офлайн

offtopic:
Я не піду до Руслана Вістовського, краше ви мені роскажіть про те, хто такі тепер "освободітєлі", і хто по вашому "вільні" дітки.

А я поясню, що хотів сказати.

Мені здалося, що ви не задоволені поведінкою тих хто співаю "Катюшу" та "Варяг"?
А чого? Нормальні ж пісні! Нормальний текст - патріотичний! Чи може це не з вашої історії?
Не ваші діди гинули під Варшавою та Берліном за те щоб ми тут одне одному "очі відкривали"? Чи "ваші" гинули тільки у лавах ОУН-УПА?
Тим, що ви зневажаєте, викривлюєте і знищуюте історичний період радянської України - тим самим ви гідно перейняли естафету Совітів, які так само чинили з дорадянською історією. Ваші дії - це паростки насіння радянської зневаги. Якщо ви ще не помітили, закон "око - за око" вже давно діє проти тих, хто його втілює.

Совіти, поставили в центрі пам'ятник Леніну, але й для Шевченка, і для Франка, і для багатьох інших знайшлося місце і в культурі, і на вулицях у вигляді пам'ятників.
А те, що робиться тепер, а саме, цілеспрямований розкіл за національною, культурною, релігійною та всіма іншими ознаками - злочин. Злочин, нічим не кращий від того, що робилося за часів встановлення радянської влади.
Де танк? Де пам'ятник Леніна і активістам КПУ?
Там будете і ви з вашими кумірами.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 квітня 2009, 16:43 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
хлопці, тут прошу писати більше про пресу... :cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 квітня 2009, 17:10 
Офлайн

Ще один оффтопік:
Слоган для реклами формуму та порталу:
[COLOR=green]Не подобаються газети та ТБ?
Тебе чекає [FONT=Arial]forum.kolomyya.org[/FONT] !
[/COLOR]

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 квітня 2009, 17:46 
Офлайн

Повідомлення: 1428
Цитата:
а виселити освободітєлєй з Дому товариства "Сокіл" - ніхто не годен, як і наказати, чи хоча би зауваження зробити...
Я шось нічо не розумію... А чому - не годенш Та же будинок надано в користування чи в оренду (чи як то воно офіційно формулюється?) саме Молодіжному центру, а не якимось самогонопивцям і салатоїдцям? Чи ми чогось не знаємо?

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 14 з 36 [ 357 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 36  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення