Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Сторінка 13 з 36 [ 357 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 36  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 січня 2009, 22:10 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
Старший_брат пише:
Яка твоя оцінка події?

перше: закінчиться одвічний конфлікт,
друге: тепер їм прийдеться "напружуватися" (давати цікаву інформацію, щоб купували і читали) щоб вижити, а це, вважаю що добре для коломиян...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 січня 2009, 22:43 
Офлайн

Повідомлення: 5158
Цитата:
exp пише:
тепер їм прийдеться "напружуватися"

чого ти думаєш що вони взагалі стануть напружуватися .... :D
доста здавати приміщення в оренду , або взагалі продати ... :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 лютого 2009, 14:26 
Офлайн

Повідомлення: 1556
Цитата:
БорМан пише:
або взагалі продати ...

Як і поступили з коломийським виробництвом: довели до банкрутства, обладнання здали на металобрухт, приміщення забрали банки за кредити,
гроші пропили...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 квітня 2009, 21:34 
Офлайн

Повідомлення: 1556
Не витримав, надіслав листа в "Коломийську правду"

[color=red]НАС ЗНОВУ ДУРЯТЬ[/color],
або чому більше не буду купувати “Коломийську правду”.

Як свіжий струмінь в коломийський інформаційний простір влився новий тижневик, який якісно відрізнявся від газеток імені одного депутата. Плюс доступна ціна. Почався ажіотаж, часопис “діставали”, передавали з рук вруки. І читали, читали...
Але все минає. Ціна зробилася менш доступна, а газета загальнодоступна: лежить в універсамах пачками, старі і нові числа, і особливого ажіотажу не видно.
Звичайно, є ВЕБ Портал, інші електронні видання, але з ними на канапі не дуже полежиш. Хочеться щось такого, що пахне свіжою фарбою, з якісним папером...
От тримаю 14 число “Коломийської правди” з гордим гаслом :”тижневик серйозних людей". Берем за основу- ми серйозні і хочемо серйозної інформації! Читаємо!
Сторінка 1. Матеріали інформативні, вважаємо - серйозні. Дизайн, правда… Таке враження, що в редакції жалоба. І той папуґа на бантах, що зображає герб, якийсь не гербовий. Купуємо.
Сторінка 2. Прекрасно – про місто, про район – вартує грошей.
Сторінка 3.Спроба історичного дослідження, досить цікава, менш цікава стара інформація про Шустера… Ну, платимо і за цю сторінку.
Сторінка 4. Почалося! Знайомий по жовтеньких газетах і деяких інтернет виданнях запах громадського віходка. Найгірше, що цей сморід ґонорово підписаний : НЕЗАЛЕЖНЕ БЮРО ЖУРНАЛІСТСЬКшХ РОЗСЛІДУВАННЬ. Таке “розслідування” за 10 хвилин проводить третьокласник в інтернеті!
Хоча “ незалежно розслідувати” в Коломиї є що: хто списав гроші на страшненькі дороговкази на тоненьких трубочках, хто і з чийого дозволу розкопує тротуари в середмісті, а після встановлення світлової реклами, як- небудь закидає, врешті, хто дав дозвіл на встановвлнння цієї реклами, яка спотворює історичне середовище міста? А чому в крамниці “Домотехніка” цінники на расєйській мові? Та розслідувати – неперерозслідувати! Але це, по-перше, страшно, можуть і писок натовкти, і в суд подати, а,по-друге, треба відірвати філейну частину від зручного стільця і побігати, добуваючи інформацію. А так натягав з інтернету будь-чого з “запашком” –от і “порозслідував”! Не платимо за цю сторінку.
Сторінки 5,6,7,8. Пише, що це программа телепередач. На перший погляд, майже подібно. Але кому це потрібно? Мені? Ні! В мене сателітарка, тут і десятої частини потрібних каналів немає. Моєму братові? Теж ні! В нього кабельне телебачення, теж інформації не достатньо. А може моєму старенькому сусідові, в якого “польська” антена? Виявляється, теж ні, він хоче “Галичину” і НТК, а Інтер ні. Можливо, є ще категорія поклонників “мила”, але ми брали за основу, що це ”тижневик серйозних людей" Не платимо за ці сторінки.
Сторінка 9. Дух нації. Це треба. Купуємо!
Сторінка 10. Ну прочитав два рази. Ну не зачепило! Якась жуйка з водою. Та й байдуже мені, чи буде Гвіздець райцентром. А може когось зачепило? Купую половину сторінки, тому, кого зачепило…
Сторінка 11.Читацьке віче. Звучить. Може і мого листа надрукуєте тут? Купуємо цю сторінку.
Сторінка 12. О, тут вершина обману – гороскоп! Пане редактор, ви піднімаєте питання Бога на перших сторінках, а на задніх - ворожіння, що від лукавого. Що, добре всюди приятеля мати? Жартую. Але це ”тижневик серйозних людей", а не жовта пресса, тож півсторінки не купуємо.
Що маємо в результаті? За ґазету я заплатив 1,8 гривні. Газета має 12 сторінок. Отже сторінка коштує 15 копійок. Рівно половину газети не відповідає споживчим нормам: по свіжості і якості матеріалу, по заявленому статусу газети. Строго кажучи, я плачу лишніх 90 копійок . Гроші, звичайно, невеликі, але це мої гроші, і я не збираюся віддавати іх за брудний папір. А помножити на 4000 тиражу? З нас беруть 3600 незароблених гривень. І
попробуй, не будь лохом...
Шановні працівники редакції, не сприймайте це як образу, нічого особистого. Хочеться, щоб в Місті був ”тижневик серйозних людей" з політичними, аналітичними, економічними матеріалами, справжніми ( а не передертими з нету) розслідуваннями, кольоровим друком, повною программою, або, що краще, без програми. Не зумієте ви, зроблять инші, Коломия багата талантами.А ми будемо платити. Стільки, скільки треба. Тільки не треба нас ( і себе) дурити.
Нестарий Буркотун

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 24 квітня 2009, 02:33 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Цитата:
Старший_брат пише:
НАС ЗНОВУ ДУРЯТЬ, або чому більше не буду купувати “Коломийську правду”

Зображення Ги!
Шкода, що нема нині коломийського "Червоного прапора".
Ото була ҐАЗЕТА!!! Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 24 квітня 2009, 02:44 
Офлайн

Повідомлення: 4424
Цитата:
yanychar пише:

Ото була ҐАЗЕТА!!!
Ага, особливо в часи дефіциту туалетного, чи обгорткового паперу - дюже популярний часопис був.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 24 квітня 2009, 04:02 
Офлайн

Цитата:
yanychar пише:
Шкода, що нема нині коломийського "Червоного прапора".

чо нема? є :D . називаєтться інакше, але приміщення те ж, а якість мабуть нижча . :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 24 квітня 2009, 09:44 
Офлайн

Повідомлення: 339
Цитата:
БорМан пише:
доста здавати приміщення в оренду , або взагалі продати ...

Не можуть, воно у них в оренді. Воно - комунальної власності.

Цитата:
БорМан пише:
чого ти думаєш що вони взагалі стануть напружуватися ....

Не будуть напружуватися - є інвестор, який напевно викупить "пакет" чи частку міської ради.
А міська рада таки лоханулася завдяки п. Тарновецькому, який вибив з-під нинішнього голови єдиний муніципальний рупор, яки хоть якось, але міг висвітлювати роботу влади. На нинішній день - все перейшло на комерційні рейки, а от бюджет - не дозволюя висвітлювати роботу влади.
Тобто, і депутатам, і самому голові - вибили єдиний ЗМІ, який хоч якось, але висвітлював діяльність. Натомість - пообіцяли/переконали створити окремий муніципальний ЗМІ (так само - як і муніципальне телебачення), не порахувавши ні скільки грошей треба, ні скільки людей... Здурив Тарновецький мера і секретаря міської ради, а також переконав депутатів. Не треба було цього робити. Думаєте - "аби який мудрий, чого раньше мовчав?" Відповім: це все сталося, коли Демянів (редактор) і я були у Києві на сесії - захищали магістерки. Я неодмінно був би виступив на сесії і таки вірю в те, що депутати не проголосували б за вихід з засновників. Дурний хід... неправильний.

Цитата:
Старший_брат пише:
Як і поступили з коломийським виробництвом: довели до банкрутства, обладнання здали на металобрухт, приміщення забрали банки за кредити,гроші пропили...

Не то тут трошки.... Тут просто заступник Тарновецький задумав іти в мери... От і вибив з-під діючого мера - рупора, натомість піариться по радіо, телебаченню, трошки було у "Коломийській правді", але там змінюються акценти... Таке... Але, діяльність Тарновецького така руйнівна для Коломиї, що ви собі не можете уявити. Появиться блог - викладу документи - самі "судитимете"... і доходити висновків. Нехай один лише приклад - нещодавні листи до місцевого бізнесу на офіційних бланках (всі нумеровані зздаіді) без вихіного номера і дати...з наїздами платити в бюджет, інакше включають "лічильники"... Для мене - шок. Це коли треба допомогти місцевому бізнесу пережити кризу...

Цитата:
Старший_брат пише:
Не витримав, надіслав листа в "Коломийську правду"

Отже, Ви хороша людина :) Не вірю, що Вас опублікують, хоча... Але за статтю і викладку матеріалу - респект! Ви - смілива і хороша людина! Видно із написаних слів.
Щодо бюро - я запропунав керівнику Бюро розслідуань 6 тем - поваязаних у т.ч. із зловживаннями в міській раді - нуль реакції..
1. Як голосували депутати обласної ради за відставку коломиянина Ю.Романюка? Незалежно від політичного забарвлення.
2. Кому у 2008 році купили майже на 600 тис. грн. (так було закладено у) 2-і квартири, у кого, якої площі.
3. Куди списали кошти, якоби виділені на на ремонт вул.Шкрумеляка (з відповіді п. Тарновецького на мій депуатський запит)?
4. Як мінімум - 3 "Фронти змін" діють у Коломиї....
5. Як може пропрезидентську (про-ющенківську) політичну силу ЄЦ у Коломиї очолювати людина, яка раніше була у таборі Януковича і зустрічала спостерігачів зі сходу, організовуючи їхню роботу на Коломийщині: це просвітління і прозріння чи маріонецтво та хамелеонство?
і вже свіжа 6-та тема
6. У Коломиї діють 2-а ГАКи. зареєстровані як громадські організації, на кшталт Київської організації - "Громадський актив Києва".
7-ма свіжа - про листи із наїздами щодо вкючення "лічильників". Доречі - дати немає - тому що є програма ОДА, де чітко вказано - припинити побори із підпримєців у вигляді плат до всіляких місцевих фондів. Тому і без дат :) вале сенсу давати в бюро немає - вони не реагують...

Я готовий підписатися під усіма темами і надати інформацію і я розумію - може якісь теми не цікаві і заїжджені для коломиян, але я він них (Правди) навіть відповіді не отримав. Таке враження, що у них не працює мейл. Або ж, що у них до виборів вже все розписано. але - будемо сподіватися, що щось таки - та зміниться і у них...

Цитата:
Старший_брат пише:
А чому в крамниці “Домотехніка” цінники на расєйській мові?

Тут можу відповісти, оскільки моя дружина - директор цього магазину. Вони (у Коломиї, коломийський колектив) реально не можуть нічого вдіяти, бо цінники приходять із Києва по електронці - тут вони лише видруковують. Цінники через спеціальну програму програмуються, одразу готові до видруку. Виправлення тексту на українську мову - фактично у даній програмі не можливе. Зверталися до центального офісу з проханням "переводити" цінники - відповідь цитувати не буду... Переписувати цінники вручну - теж немає змоги, бо на нині з 38 людей на старті залишилося 17, яким з/п врізали в 3-4 рази. Ледве встигають робити свою роботу + ціни на добу можуть 2-3-4 рази змінюватися. Любе запитання "А чому?" для персоналу закінчується відповіддю з Києва "Не влаштовує - пиши...".
Повірте - це питання турбувало і підіймалося.
Але, задля справедливості - зазначу, що не всі цінники на російській мові, є й на українській. Ви, я сподіваюся, розумієте, що я не є прихильником росифікації, тим більше у рідній Коломиї. Але не від коломийської директорки то залежить, а Києву - просто "по-барабану". На даному етапі все що може зробити моя жінка - це написати заяку на звільнення через незгоду. Але чи це вихід? І чи покращиться ситуація? Якщо ж буде "буріти" - саму звільнять, не питаючись.
Доречі - у стінах Молодіжного центру майже щотижня співають "Інтернаціонал", "Катюшу", "Врагу не знаєтся наш гордый Варяг", "Крейсер Аврора"............ Регулярно зриваються плакати Бандери та Шухевича, вивішені у фойє активістми Молодіжного центру. Тут нема про що говорити?
А у Верховній Раді більше 50% виступів - на російській мові,а на ток-шок - ще більше депутатів говорять на російській мові... Лише перед виборами знову ж таки згадують, що колись знали українську.

Цитата:
Старший_брат пише:
Хочеться, щоб в Місті був ”тижневик серйозних людей" з політичними, аналітичними, економічними матеріалами, справжніми ( а не передертими з нету) розслідуваннями, кольоровим друком

Обєктивних і чесних до виборів не буде. Кольорові - будуть, але не навряд чи незалежні. Після виборів вщухне все :) Як і "Ділові люди", як і "Моє місто+", як і "Слово підприємця"... :) Ой, забув, ще у Слюзара була газета - "Вік", головним редактором якої був п. Карпяк, який нині головний редактор "Коломийської правди". Все - до виборів :)

Цитата:
БорМан пише:
чо нема? є. називаєтться інакше, але приміщення те ж, а якість мабуть нижча .

Усе тече - усе змінюється. Сподіваюсь якість нижча - ненадовго :) Насправді - фінансовий стан не дозволяв газеті розвиватися - з бюджету майже коштів не поступало. Я не стаю на захист Демяніва, неожноразово його критикував і сварився з ним - коли малибіьше часу говорити, будучи разом на сесії у Києві. Дуже добре знаю ту "історію". На "Коломийький вісник" перестали виділяти гроші через норовливість і впертість, а також ПІАР одного нардепа, а також випади у строну влади. Ото і зайшло у конфлікт. Насправді - я Василеві Демяніву давно пропонував перетровити газету на щось унікальне, і наводив уже навіть у розрахунках не таку вже й велику ціну друку кольорової газети. Обговрював і доводив необхідність заведення окремих рубрик, які, в.т.ч., звідкись зявилися в "Коломийскій правді"... Я так думаю у колективі Василь Демянів говорив про рубрики, ідеї..., а нині ідеї вилізли у конкурента. Але, сподіваюся, що газета "Вісник" - зміниться.
Тим більше цій газеті - 18 років, а фінансовий стан - катастрофічний. Люди не бачили з/п більше як півроку. Як на мене - найбільша вина таки керівництва газети за однобокість і самовпевненість у тому, що його бужуть постійно "утримувати", в т.ч. папіки, але - як то кажуть "біда навчичь, як насвіті жить". Очікуймо змін ;)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 24 квітня 2009, 13:31 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Цитата:
БорМан пише:
чо нема? є називаєтться інакше, але приміщення те ж, а якість мабуть нижча

Як воно нині називається?
А в НЕТі тото є?
ЗображенняДуже вже той-во... ностальгія мучить...

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 24 квітня 2009, 14:31 
Офлайн

Цитата:
Віталій Вандич пише:
Воно - комунальної власності.

:arrow:
Цитата:
Віталій Вандич пише:
є інвестор, який напевно викупить "пакет" чи частку міської ради.

добре хоч так, а то з попередніх повідомлень це не було зрозуміло. виглядало так якби міська рада просто відмовилась, подарувала свою частку невідомо кому.
Цитата:
Віталій Вандич пише:
5. Як може пропрезидентську (про-ющенківську) політичну силу ЄЦ у Коломиї очолювати людина, яка раніше була у таборі Януковича і зустрічала спостерігачів зі сходу, організовуючи їхню роботу на Коломийщині: це просвітління і прозріння чи маріонецтво та хамелеонство?

а це дуже цікаве питання :)
Цитата:
Віталій Вандич пише:
Як на мене - найбільша вина таки керівництва газети за однобокість і самовпевненість у тому, що його бужуть постійно "утримувати",

мені довелося бачити то з середини.
До речі там були спроби кольорового друку. Не пам`ятаю якого року до дня незалежності. Як казав колись один вождь - кадри вирішують все. А вирішувати там уже нікому ....

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 13 з 36 [ 357 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 36  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення