|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 06 березня 2009, 23:21 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Wandering написав: Куди воно все йде? в Київ... 
|
|
 |
|
 |
Kaminskiy
|
Додано: 07 березня 2009, 15:28 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1081 Звідки: Коломия
|
exp написав: Куди воно все йде? Колись казали в Москву...
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 07 березня 2009, 23:06 |
|
|
знаєте що я подумав, Коломия ВЕБ Портал по цій темі зробить своє журналістське розслідування, доступ до офіційної інформації у мене ще є... думаю, всім буде цікаво знати шо і як... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 березня 2009, 23:28 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
ехр написав: думаю, всім буде цікаво знати шо і як... Звичайно що цікаво , можливо відпадуть якісь питання якісь з'являться . І головне , мені на приклад,зрозуміти сам принцип , за яким той весь бардак фунциклює. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 27 березня 2009, 19:04 |
|
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 18 квітня 2009, 17:54 |
|
|
Цитата: Коломийський прорив: у місті миють вулиці!Аж тепер Коломия по праву вважатиметься європейським містом – ось уже кілька днів на вулицях працює диво-машина, яка не тільки підмітає і миє дорожнє покриття, але й одразу "всмоктує" бруд, залишаючи за собою чистоту і порядок... читати далі... exp написав: перша стаття... продовження буде... постараємося охопити всі служби... є далі... Цитата: Коломийські дороги – де, які, скількиНі для кого не секрет, що в Коломиї, як у всій нашій державі, є великі проблеми з дорогами. Але мало хто уявляє собі розміри цих проблем. Про все, що стосується вулично-дорожньої мережі нашого міста, розповідає начальник міського відділу управління комунальним майном Мирослав СЕМЧУК... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 18 квітня 2009, 18:43 |
|
|
ехр написав: Коломийський прорив: у місті миють вулиці! О-о-о!!! Це вже щось , ну однієї машини малувато , але аби тримати у чистоті центральну частину міста цілком достатньо. Добре аби ще ввели штрафи і якихось дружинників аби штрафували всяких любителів покидати папірці , недопалки від цигарок. У цивілізованих країнах до самосвідомості доходили таки методом штрафів ну і інших мір.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 20 квітня 2009, 02:35 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Капітан написав: штрафували всяких любителів покидати папірці доводилося робити зауваження діточкам, що називається "на гарячому"... Десь з 3-х випадків, лиш один - адекватний: хлопець (років 12) сказав, що не побачив смітника, підняв і кинув куди треба. Всі решта, дивляться як інопланетяне, або тварники, які ніколи не чули мови. Це як треба знущатися над дитинов, щоб вона трьох слів не зрозуміла? "В рєпу" не даш, бо замале, матом "пояснити", якось некультурно (і нелогічно), і заставляти не дуже хочеться, бо хочеться від людей "якоїсь ініціативи" чи що...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 20 квітня 2009, 20:35 |
|
|
ГомоУкраїнус, от бачиш , якщо батьки бидло то тяжко аби у них щось інше родилося. У такому випадку , маю на увазі країни з великим рівнем свинства, для підтримки чистоти треба дуже потужні комунальні служби , аби кожен папірець ловили до того як він впаде на землю. До речі у багатьох західних країнах до того йде , після вровадження Шенгенської угоди , Європу наводнила така кількість африканського бидла , що якби не потужність комунальних господарств , то старий світ ризикував би утопитися у смітті.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 квітня 2009, 20:37 |
|
|
Капітан написав: що якби не потужність комунальних господарств , то старий світ ризикував би утопитися у смітті. то виходить, що у нас не все так страшно... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |