Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Сторінка 4 з 8 [ 71 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 04:02 
Офлайн

Повідомлення: 5158
Цитата:
Віталій Вандич пише:
людині "впадло" читати, натомість хочеться ужалити.

як на мене його запитання задані від неуміння читати і від елементарної неповаги до співрозмовника.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 04:05 
Офлайн

emerald, як на мене ти зарвався.
Цитата:
emerald пише:
який ви депутат, якшо ви не розумієте різниці між приватною і громадською власністюш?

якщо такий розумний давай поясни нам тут яка різниця. Я буду настоювати на тому аби отримати від тебе такі пояснення, адже ти мусиш знати якщо так нагло про це заявляєш.
Можеш розцінювати це як попередження.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 04:22 
Офлайн

Повідомлення: 339
Цитата:
emerald пише:
який ви депутат, якшо ви не розумієте різниці між приватною і громадською власністюш? То шо з вас хотіти? А приклад з 9 поверхівками, то це взагалі шедевр. Далеко підете. В нас майже вся ВР така.

Чому я не розмую різницю між приватною і комунальною (підпреслюю - не громадською, як Ви зазначаєте, а комунальною) власністю? А Ви - розумієте? :)
Повірте, я - чітко розумію різницю, а "шедевр" із 9-ти поверхівка навів для особливо обдарованих, які не розуміють, що в централній частині міста, де будинки по пр. Грушевського 3,5,7 розташовані щільно - аналогічна ситуація із прибудинковою територією, яка належить мешканцям і перебуває у землях запасу міської ради. Є певні норми, які регулюють де і що можна будувати і ставити. Але то ціла лекція і не для Вас та не в цю пору доби. Підкреслюю - приклад з 9-ти поверхівками - для особливо обдарованих.
За побажання далеко піти - щиро дякую. Вам бажаю того ж, але лише після того як виспитеся і не будете з себе робити отово: :P Надобраніч!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 04:27 
Офлайн

Цитата:
БорМан пише:
як на мене його запитання задані від неуміння читати і від елементарної неповаги до співрозмовника.

Ну що поробиш? Люди є всілякі. Співрозмовник не лише не вміє читати, але і не хоче думати. Вірніше - він думає і знає, що "загнався", але не здається, бо не хоче обламатися. От і пише нісенітниці. Але то його право. Моя роль/місія/ціль - розяснити хоч трохи людям їх права, їх можливості. Я собі поставив таку мету, тому і плануємо перейти на "блоги". Що ж до emerald, то мені здається, що він просто нервує через свою близорукість, але впертість не дає можливості визнати свою неправоту. Нічого. Поки прямо не послав - буду відповідати на його жала :) А щодо неповаги - не таке переживав, правда :)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 04:27 

Цитата:
БорМан пише:
якщо такий розумний давай поясни нам тут яка різниця. Я буду настоювати на тому аби отримати від тебе такі пояснення, адже ти мусиш знати якщо так нагло про це заявляєш.
Можеш розцінювати це як попередження.

[QUOTE]У найбільш узагальненій формі власність можна визначити як відносини між
людьми з приводу привласнення матеріальних благ та встановлення влади
над ними, приналежності їх [B]конкретній особі.[/B] [/QUOTE]

Це в дуже узагальненій формі. Виділено ключові слова, шоб мали над чим подумати.
Борман, ти про повагу говориш? То говори це також і іншим.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 04:41 
Офлайн

[QUOTE]emerald пише:
У найбільш узагальненій формі власність можна визначити як відносини міжлюдьми з приводу привласнення матеріальних благ та встановлення владинад ними, приналежності їх конкретній особі.[/QUOTE]

Ги! Ги-ги!!! Мда......... Гугл - рулить :) А своїми словами? І щодо громадської чи то пак - комунальної власності? Слабо? emerald таки :P - нічо більше не можу сказати...

Цитата:
emerald пише:
Це в дуже узагальненій формі. Виділено ключові слова, шоб мали над чим подумати.

То нема над чим думати - фігня написана така, що просто шок. Перше, що попало під руку в пошуківці? Крім того що списувати, ще треба думати що списуєш. Хоч трохи, але думати. І то бажано головою, а не сідалом...

Для початку, п. emerald - почитайте тут і Ви не знайдете там поняття "громадська власність" http://uk.wikipedia.org/wiki/Власність

І ще краще - почитайте Закон України "Про власність": http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=697-12 Він хоч і втратив чинність, але основоположним залишаються основні поняття власності... Якщо не спиться - повчіть матчасть.

А найкраще про власність описано у Цивільному Кодексі України, ось лінк http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=435-15

Завтра продовжимо, ок?

а найкраща порада - не можеш с.....пати, не муж с....он.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 05:26 
Офлайн

Цитата:
emerald пише:
Виділено ключові слова, шоб мали над чим подумати.

:D ти сам хоч зрозмів що написав.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 12:31 

Цитата:
Віталій Вандич пише:
нічо більше не можу сказати...

Та яясно шо не можете, якшо приводите в приклад приватної власності подвір"я 9 поверхівок. Цікаво, ви так само і студентам своїм пояснюєте, чи вас вже з коледжу вигнали? Якшо ви тут такі "наочні" приклади наводите, то собі уявляю шо "віджегаєте" студентам
:lol:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 13:57 
Офлайн

Повідомлення: 1428
[QUOTE]Щодо "Без причини" - то винні вину визнали, що йшли на бійку, свідомо підготувавши знаряддя. Читайте уважніше вирок суду.
Чи я щось не так зрозумів?
Якісь комменти постійно загадкові у п. Пентагона [/QUOTE]Та ні, це я шось не так зрозумів. Але ж саме у вироку слово безпричинно зустрічається рівно три рази.
Дивно... Може то такий тепер спецтермін ввели, аби вироки пом'якшувати?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 14:08 
Офлайн

Цитата:
emerald пише:
Quote Віталій Вандич пише:
нічо більше не можу сказати...
Та яясно шо не можете, якшо приводите в приклад приватної власності подвір"я 9 поверхівок. Цікаво, ви так само і студентам своїм пояснюєте, чи вас вже з коледжу вигнали? Якшо ви тут такі "наочні" приклади наводите, то собі уявляю шо "віджегаєте" студентам

Ну, тепер зрозуміло агресивне ставлення :) Мабуть - мій колишній студент, мяко кажучи не зовсім успішний, який попав "під роздачу" через "глибину таланту" і "тонкоту думки". Навіть, вроді, догадуюся вже хто. Обізнаний, обізнаний товаріщ emerald з коломийськими буднями... А насправді - далека і, скоріше за все, не зовсім буденно тререзо мисляча людина...

До Вашого відома - я в коледжі не працюю біля 7-ми років, тому що більш корисним себе, у т.ч. і для своєї родини бачу у бізнесі, а також проваджу роботу у громадському секторі, маючи прямі контракти та договори з Посольством СГША, Канади, Європейською Комісією в Україні. Світовим банком, Міжнародним Фондом "Відродження". тощо. Що можете про себе сказати - неуспішнику? Може Вам вислати своє резюме ,аби трохи привідкрити очі на те "як мене і чому вигнали з коледжу", де не зовсім хорошої якості випускають студентів (не всіх, але більшість).
Мене не задовольнило у першу чергу те, за яким принципом треба було виставляти оцінки студентам, у т.ч. як "розправлятися" із студентами на держіспиті (я був членом державної коміії). Натомість, треба було завищувати бали студентам, які мали більше пропусків, ніж днів у навчальному році... у т.ч. таким як Ви (підвреслюю - якщо не помиляюся, про кого здогадуюся).
Тому й прийняв рішення - звільнитися. Щодо того чи виганяли чи ні, то щомісяця мав особливу премію методкабінету за новітні методики навчання та способи і методику викладання ввірених мені дисциплін. Даючи премії - навряд чи виганяють. Правда?

emerald розслабтеся. Якщо не зрозуміли з першого разу - повторюю вдруге... народне... перевірене часом. "Не можеш с... - не муч с..."

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 4 з 8 [ 71 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення