|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
emerald
|
Додано: 17 квітня 2009, 02:54 |
|
|
Цитата: БорМан пише:
emerald, перед тим як відповідати на повідомлення добре би було їх прочитати. якщо не доходить з першого разу - читати 2 раза.
не доходитьш? а до тебе дойшло? то дай ти мені відповідь на мої запитання,
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 17 квітня 2009, 02:58 |
|
З нами з: 18 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 339 Звідки: Коломия
|
Цитата: emerald пише:
Цікаво, шось я у ваших словах запутався
Вам - просто цікаво, а мені - страшно за свого малого, який після школи іде гратися у це подвіря, коли я та дружина на роботі. У чому саме Ви заплуталися - уточнити без притаманного Вам єхидства зможете?
то воно перебуває у власності міста? То про яку приватну власність ви говорите?
Земельна ділянка перебуває у власності міста - територіальної громади. Я не казав, що вона перебуває у приватній власності когось із мешканців. Прошу навести цитату, де я говорив, що це місце, ця земля - приватна власність. Це по-перше. А по-друге, міська рада не надає під встановлення збірно-розбірних гаражів у центрі міста землельні ділянки у приватну власність (це економічно невигідно громаді - бюджету), а лише в оренду терміном на 3 або 5 (як правило) років із можливістю продовження чи розірвання договору.
а у вас законно. Шо це ? Може якийсь адмін ресурсш Ніхто не має, а депутат має договір? Поясніть
Кожна людина має право на встановлення (виділення земельної ділянки) збірно-розбірного гаража у повірї, де проживає. Ця процедура (розробка і затвердження документів) триває певний термін часу. Я, "використовуючи адмін ресурс", як Ви пробуєте зазначити - робив документи у нашій бюрократичній системі біля 2-ох років, аби взяти в оренду ділянку під гараж на 5 років.
2 роки (це було ще за ровериста-Юращука) пішло на те, щоб проект 2 рази пройшов сесію міськради (дозвіл на виготовлення проекту відводу і затвердження самого проекту відводу, на підставі чого укладається договір оренди на землю під гараж).
Окрім того, виготовлення документації і збір підписів, експетизи і т.д. потребує певної суми коштів. Власне, щоб мені не "штринькали", що я зловживаючи депутатським становищем, поставив гараж - я й зробив документи, уклавши договір оренди, пройшовши всі щаблі бюроократії і сплативши за всі послуги. У результаті із встановлених у подвірї 7 чи 8-ми гаражів місто у бюджет отримує за оренду землі плату лише з мого договору. З інших - місто не отримує нічого, бо вони встановлені самовіьно. Як і з сотень інших гаражів, які встановлені незаконно (лише подивіться, що робиться на Моцарта, Палія...). То ще про який адмін ресурс Ви говорите? Доречі, навчіться елементарному - розрізняти депутатські повноваження від використанням адмінресурсу - трохи не та опера :) Трохи різні поняття. Невже Ви за те, щоб місто недоотримувало кошти, а хто де хотів - той там і ставив що заманеться?
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 17 квітня 2009, 03:01 |
|
|
Цитата: БорМан пише:
emerald, перед тим як відповідати на повідомлення добре би було їх прочитати. якщо не доходить з першого разу - читати 2 раза.
БорМане, я готовий і двічі, і тричі, і десять разів пояснювати, коли чую за собою правоту. людині "впадло" читати, натомість хочеться ужалити. нехай насолоджується :)
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 17 квітня 2009, 03:03 |
|
|
не доходитьш? а до тебе дойшло? то дай ти мені відповідь на мої запитання,
Не треба сваритися, тим більше не з автором теми. Як на мене - я в доступній формі і у відповідності до законодавства та логіки дій розяснюю все, що питають. Якщо щось не зрозуміло - перепитуйте, але спокійніше. Для чого і кому потрібне оте Ваше єхидство з цілою купою знаків запитань - шш? Нервуєте - заспокойтесь, не розумієте - перепитайте. Що саме Вам детальніше пояснити, п. emerald
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 17 квітня 2009, 03:09 |
|
|
Цитата: Віталій Вандич пише:
Я не казав, що вона перебуває у приватній власності когось із мешканців. Прошу навести цитату, де я говорив, що це місце, ця земля - приватна власність.
будь ласка
[QUOTE]віlібрати чуже - не своє, нагло поставити гараж. У Вас є власне подвіря?[/QUOTE]
чим вдасне подвір"я, для вас не приватна власність?
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 17 квітня 2009, 03:16 |
|
|
віlібрати чуже - не своє, нагло поставити гараж. У Вас є власне подвіря?
Малося наувазі "чуже - не своє" - тобто громади, тобто всіх коломиян. Якщо подвіря належить до будинків № 3,5,7 - то воно є прибудниковою територією всіх мешканців. Документально - воно у власності міста, "відповідально" і законно - першочергове право на встановлення "чогось" мають мешканці зазначених будинків. Тобто - Яворський, який не проживає у жодному із будинків, як не проживає ніхто із членів його сімї - нагло заліз не на свою територію, не на своє подвіря.
Щодо Вашого подвіря, де Ви мешкаєте - дозвояєте мені чи Яворському поставити під Вашими вікнами гараж? Можна?
Так я й не побачив нічого з Вашого коменту щодо приватної власності ... Може Вам варто поспати? Я - не тікаю, і завтра буду на форумі. Та і нині - ще купа роботи. Але Ви - надто перезбуджений і нервовий та починаєте щось собі додумувати. Відпочиньте. Завтра продовжете. Ок? Послухайтеся поради БорМана - перечитайте всі мої відповіді, будь-ласка. Менше агресії - більше співпраці.
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 17 квітня 2009, 03:19 |
|
|
чим вдасне подвір"я, для вас не приватна власність?
Уявіть чотири 9-ти поверхових будинки, які "мордами" збудовані один до другого. Посереднині - подвіря. Чиє воно? Саме так - мешканців цих 4-ох девятиповерхівок. Тобто, це їх власне подвіря. але воно не є у приватній власності жодного із мешканців. Чи не так?
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 17 квітня 2009, 03:33 |
|
|
[quote Віталій Вандич пише:
Так я й не побачив нічого з Вашого коменту щодо приватної власності ... [quote
Як задаєте питання, і не розумієте що запитуюте, а тим більше шо вам відповідають, то тоді вибачайте. Ви Спражній депутат, аби шось говорити.
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 17 квітня 2009, 03:51 |
|
|
Як задаєте питання, і не розумієте що запитуюте, а тим більше шо вам відповідають, то тоді вибачайте. Ви Спражній депутат, аби шось говорити.
З превеличезною повагою до Вас- але Ви хоть самі розумієте, що питаєте? Тобто - чим Вас не задовольняють мої відповіді і що саме хочете, аби я пояснив?
Порада: поспіть... :ek: подумайте :?: . Запитаєте завтра. Не треба нині показувати, що Ви - :bu
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 17 квітня 2009, 04:01 |
|
|
який ви депутат, якшо ви не розумієте різниці між приватною і громадською власністюш? То шо з вас хотіти? А приклад з 9 поверхівками, то це взагалі шедевр :o . Далеко підете. В нас майже вся ВР така.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |