Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Сторінка 2 з 8 [ 71 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 00:50 
Офлайн

Повідомлення: 339
Цитата:
emerald пише:
Я як прочитав заголовок, то зразу анекдот згадався про гінеколога, якого судили ( як йому жінка пропонувала за 5тку шось показати)

А де мораль?
А де етика поведінки представника інтелігенції?
До чого тут заголовок? Не дай Боже, аби завтра Вам хтось із лікарів, вчителів чи ще когось дав каменем у скроню, битою по ребрах і пістолетом тикав між ребрами і "причандалами". Тоді би я хотів побачити Ваш заголовок... тоді би вам не було до анекдотів, коли жінка потерпіого на руках сусідів фактично була занесена до хати, де відливали холодною водою. Можете хоча би себе віртуально поставити на місце потерпілого?
Де хоча б якесь елементарне людське співчуття до потерпілого?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 01:12 

Цитата:
Віталій Вандич пише:
Де хоча б якесь елементарне людське співчуття до потерпілого?

А хтось не співчуває? Просто у вас наголос був зроблений не на те. Шо в Коломиї мало людей так калічать, вбивають, гвалтують? Достатньо, але то діло рук якихось слюсарів, двірників чи безробітнього. І що? хтось згадує тут цеш А тут вже все, кримінал!!!! Нелюди!!!!! Та на кожній дискотеці таке відбувається. Чи може ви маєте якись свій інтерес в цій справі?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 01:40 
Офлайн

Повідомлення: 926
Ійой! Не треба так голосно!
А тим більше піддавати сумніву мою <ЛЮДЯНІСТЬ>.
(То моє болюче питання )) ).

Ну, по-перше про жінку треба було сказати також, бо я того ні чула ні бачила, в зв’язку з чим питання про “моє жіноче мінімальне материнське почуття-співчуття”, думаю, відпадає.

Далі.
Там серйозно зле з психічним здоров’ям, а власне з вересня спостерігається серйозне погіршення, і власне на сексуальному підгрунті, що швидше за все і пояснює те що ви говорите. Чому я, до речі, зовсім не дивуюсь. То відомо давно.

Віталій, те що ви називаєте речі своїми іменами це дуже добре.

Тільки не змішуйте п’яте з десятим. Бо лікарська етика то ковзьке питання в багатьох місцях(зокрема в тих же абортах).
І, власне, створюючи такі інформаційні тезиси(між іншим запитайте будь-кого хто працює в інформаційній сфері чи важливий "заголовок" і наскільки важливий),-почавши про «лікаря-злочинця”, пістолет-присутню вагітну дружину, забувши, однак, згадати про рівень психічного здоров’я, далі згадуючи “ненароджених ембріонів” створюється складно заплутаний народний детектив, в якому вже недалеко і до самосуду.

А причиною, в даному випадку, була людина в якої серйозно погіршується психічне здоров’я.

Тож задумайтесь.

Мені подобається те що ви пишете і я Вас багато в чому підтримую.
Тільки не треба так голосно "шукати винних"- це вміють всі.
І перш ніж звинувачувати когось задумайтесь краще що можна зробити.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 01:55 
Офлайн

Цитата:
emerald пише:
Шо в Коломиї мало людей так калічать, вбивають, гвалтують?

Не мало, але всі мовчать - ніхто не говорить. Pате наше місто по рейтингу (кимось і десь зробленому) - найбезпечніше для проживання в Україні... Чому всі мовчать?

Цитата:
emerald пише:
А тут вже все, кримінал!!!! Нелюди!!!!!

Так, нелюди! Бо прийшли не просто бити чи гвалтувати - а забрати, украсти, віlібрати чуже - не своє, нагло поставити гараж. У Вас є власне подвіря? Можна я прийду і перед Вашими вікнами поставлю собі гараж? Назовіть адресу - завтра передам Яворському - хай іде встановлювати. Потім і я встановлю. Ок?
Треба трохи відділити одне від іншого - звичайне хуліганство по пиятиці чи дибоширці і реальні "наїзди" на жильців. Нагадаю - Грушевського 3,5,7 - майже подвіря Ратуші... Центр міста...

Цитата:
emerald пише:
Та на кожній дискотеці таке відбувається.

Щиро бажаю вам не потрапляти на такі "дискотеки" із дружиною на 9-ому місяці вагітності та повним подвірям малечі, які гралися в "пісочниці" і тут почали літати каміння, біти і пістолети...мати... Центр Коломиї - європейського міста.

Цитата:
emerald пише:
Чи може ви маєте якись свій інтерес в цій справі?

Так.
1. Я мешканець будинку №5 по пр. Грушевського.
2. До мене звернулися мешканці-сусіди (я в той час був на роботі), що невідомі встановлюють без документів і дозволу та згоди сусідів гараж, на будь-які запитання погрожують і "посилають на...". Попросили мене як депутата зупинити свавілля.
3. Мій гараж стоїть у цьому ж подвірї і я єдиний хто має договір оренди - інші гаражі - незаконновстановлені. Тож комерційного інтересу (якщо Ви натякаєте саме на це) у мене немає.
4. Найбільший мій інтерес - безпека моєї сімї, оскільки у мою сторони лунали погрози через те, що я спитався у присутності міліції стосовно документів на земельну ділянку і дозволу на встановлення гаража.
5. Я хочу, щоб моя дитина у подвірї спокійно гралася з іншими дітьми, а не тікала поміж гаражі з переляку, коли почало літати каміння і все решта, вище описане.
6. Спрацювали елементарна людська гідність, честь, правда.

Достатньо?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 02:07 
Офлайн

Цитата:
Богдана пише:
Ійой! Не треба так голосно!

Як умію - так говорю. Прийнамні - говорю правду. Деколи треба кричати правду, аби вчули інші.

Цитата:
Богдана пише:
А тим більше піддавати сумніву мою <ЛЮДЯНІСТЬ>.

Після Вашого коментаря - іншого поки що ... просто не знаю Вас...
Говорите загадками, захищаєте шизофренічно-хвору людину, яка робить бізнес на абортах і незаконному встановленню гаражів? Доречі, це мав бути 7 або 8-ий гараж. Обломалося....

Цитата:
Богдана пише:
(То моє болюче питання )) ).

Якщо болюче - у Юри Молодія є мій мобільний. Якщо образив чимось - готовий перепросити особисто. Або ж електронка vandych@i.ua

Цитата:
Богдана пише:
Ну, по-перше про жінку треба було сказати також, бо я того ні чула ні бачила, в зв’язку з чим питання про “моє жіноче мінімальне материнське почуття-співчуття”, думаю, відпадає.

Так, то напевно, моє упущення, але Ви дозволили собі теж, не розібравшись, робити зауваження та висновки.

Цитата:
Богдана пише:
Там серйозно зле з психічним здоров’ям, а власне з вересня спостерігається серйозне погіршення, і власне на сексуальному підгрунті

Знаю, бо вивчав "справу"... Як така людина може працювати? Вас не дивує?

Цитата:
Богдана пише:
Віталій, те що ви називаєте речі своїми іменами це дуже добре.

Щиро дякую... Жалкую, що почав трохи пізно. Не мало, не багато трохи більше 7-ми місяців назад набагато активніше, ніж до того... коли в родині сталися певні зміни... серйозні зміни.

Повторно - прошу пробачення за те, що, напевно, несправедливо Вас образив.

Цитата:
Богдана пише:
Тільки не змішуйте п’яте з десятим. Бо лікарська етика то ковзьке питання в багатьох місцях(зокрема в тих же абортах).

Я аборти розглядаю не з точки зору лікарської етики, а з точки зору християнства і людської моралі, людского життя. Ви колись бачили Хресну дорогу за ненароджених? Ви чули слова ненароджених дітей? Доречі, нещодавно така Хресна дорога відбулася у Катедральному Соборі УГКЦ. Направду, важко таке слухати...

Цитата:
Богдана пише:
чи важливий "заголовок" і наскільки важливи

Знаю - за першою освітою маркетолог, вірніше - економіст з маркетингу

Цитата:
Богдана пише:
почавши про «лікаря-злочинця”, пістолет-присутню вагітну дружину, забувши, однак, згадати про рівень психічного здоров’я

а лікар таки злочинець... і психічно хворий причому, який далі продовжує лікарську практику...

Цитата:
Богдана пише:
А причиною, в даному випадку, була людина в якої серйозно погіршується психічне здоров’я.

Чому цю людину не ізолюють від навколишніх? Чому ця людина дозволяє собі з битами, пістолетами, каміннями і матами нападати на мешканців міста? Ходити повірями де граються діти... ваші, мої, інших коломиян і шукати місця для встановлення своїх гаражів. Доречі, наш конфлікт на пр. Грушевського - не перший у Яворського. поросто ті - заминалися силою - цей же пішов - через суд. Це - відомо?

Цитата:
Богдана пише:
Тож задумайтесь.

Повірте - передумав багато, бо був безпосереднім учсником майже усіх подій. Подумайте Ви - чи праві Ви і чи Ви на стороні людяності, все ж таки... Чи на стороні психічнонездорового практикуючого гінеколога-акушера-абортиста.... ш?

Цитата:
Богдана пише:
Мені подобається те що ви пишете і я Вас багато в чому підтримую. Тільки не треба так голосно "шукати винних"- це вміють всі.І перш ніж звинувачувати когось задумайтесь краще що можна зробити.

Щиро дякую. Пишу - що думаю. Тому може інколи надто гостро. Задовго мовчав і спостерігав, тому зараз так виходить. А, власне, чесна Коломийська Феміда і заставила написати дану вітку форуму, бо таких людей, вважаю, необхідно не умовно судити і не випускати на волю, а лікувати....якщо навіть і примусово.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 02:24 
Офлайн

Я не підтримую. Просто стараюсь сприймати об’єктивно.

Цитата:
Як така людина може працювати? Вас не дивує?
Чому цю людину не ізолюють від навколишніх? Чому ця людина дозволяє собі з битами, пістолетами, каміннями і матами нападати на мешканців міста?

Ні¸ не дивує. Бо не провели судмедекспертизу. Мене дивує хто мав її процесуально зініціювати і чому не ініціював ).

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 02:32 
Офлайн

Цитата:
Богдана пише:
Ні¸ не дивує. Бо не провели судмедекспертизу. Мене дивує хто мав її процесуально зініціювати і чому не ініціював ).

Багато чого не провели. Як і не взяли до відома фотографії, записи на мобільний телефон подій, свідчення інших свідків, мою заяву про погрози моїй сімї (реальні погрози), моїй дружині... Навіть не викликали до суду як свідків. Вірніше - викликали, але не викликали для дачі свідчень, оскільки "лікар" повністю визнав свою вину і потреба у свідках, які могли багато чого додаткового розказати, що у справу чомусь не лягло - розказати.
А от саме той, хто не взяв до справи додаткові матеріали і не вилучив навіть пістолет, яким били по ребрах Фільварка (фото поставлю завтра зі слідами від дула, бо на мобілці, а мобілку забув у машині), той і мав процесуально зініціювати судмедекспертизу. Скажу більше - ніхто з коломийських адвокатів, почувши прізвище Яворський - навіть не хотів братися за захист потерпілого... отака-то в Україні і Коломиї Феміда і гарантія прав і свобод людини.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 02:40 

[QUOTE]Віталій Вандич пише:
Так, нелюди! Бо прийшли не просто бити чи гвалтувати - а забрати, украсти, віlібрати чуже - не своє, нагло поставити гараж[/QUOTE]

Цікаво, шось я у ваших словах запутався
[QUOTE]Можете прийти у подвіря і подивитися - де раніше була громадська вбиральня - підготовлене місце під гараж. Тепер, сподіваюсЯ, депуататм стане совісті і вони віддадуть це місце - постраждалому, [/QUOTE] то воно перебуває у власності міста? То про яку приватну власність ви говорите?

Цитата:
інші гаражі - незаконновстановлені

а у вас законно. Шо це ? Може якийсь адмін ресурсш Ніхто не має, а депутат має договір? Поясніть

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 02:40 
Офлайн

Цитата:
Віталій Вандич пише:
почувши прізвище Яворський

Що не дивує бо справа за наявних зв'язків безперспективна, - така вже в Україні і коломиї Феміда.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 02:42 
Офлайн

Повідомлення: 5158
emerald, перед тим як відповідати на повідомлення добре би було їх прочитати. якщо не доходить з першого разу - читати 2 раза.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 2 з 8 [ 71 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення