Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Сторінка 10 з 30 [ 292 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 30  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 15 квітня 2009, 01:21 
Офлайн

Повідомлення: 339
Цитата:
pent@gon пише:
але що ж таке ТЕ?

Диск про Коломию

Цитата:
exp пише:
не лиш коломийська...

Згоден

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 15 квітня 2009, 02:45 
Офлайн

Повідомлення: 1428
Цитата:
Віталій Вандич пише:
Всі кажемо "А", і ніхто з нас не каже "Я". Почати-почнемо, а закінчувати.... Думаю, п. Романе - розумієте про що я. В т.ч. і про ТЕ також.

Ага... То я би-с мав казати "А" чи "Бе" чи "Ме" чи "кукуріку" в цьому питанні? Я вже остаточно запутався, шо ж маю казати і кому... Тому краще помовчу :)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 15 квітня 2009, 10:49 
Офлайн

Цитата:
pent@gon пише:
Тому краще помовчу

Чекаємо виборів... іншого поки що не дано :) У міськраді - "война", тому і нема фіінансування обіцяного, а по політиці - дууууууже не хочеться підвязувати диск під політику. Тому, цитую, і я "краще помовчу".

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 15 квітня 2009, 13:23 
Офлайн

Поки чекаємо відповідь по кінотеатрах і всі трохи призамовкли - даю "на вивчення і оглядини" Програму соціально-економічного та культурного розвитку міста Коломиї на 2009 рік, ухвалену на нещодавній сесії... Так сказати - вчимо "мат часть", обговрюємо. Чи всівх задовольняє така програма? Чи немає зауважень? Чи залучали громаду до її створення? Чи реалістична вона?

Зображення

Особисто свою думку по якості програми скажу пізніше, коли буде блог і я матиму змогу викладати більше матеріалів.

Програма для завантаження тут:

Програма соціально-економічного та культурного розвитку м.Коломиї на 2009 рік

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 15 квітня 2009, 17:09 
Офлайн

Нещодавно завершився партнерський проект між Молдовою (Унгени), Румунією (Ясси) та Україною (Коломия), у рамках якого міста з різних країн ділилися досвідом стосовно покращення виховання та умов навчання обездолених дітей, дітей сиріт, інвалідів. Трошки про цей проект писали Коломийські газети, була інформація на Коломия Веб Порталі http://kolomyya.org/se/sites/ko/?nid=8704
В рамках даного проекту ми познайомилися з чудовими людьми і, звичайно, останні події у Молдові не змогли нас залишити осторонь, тим більше, що і Коломия, і Унгени, і Ясси - розташовані на річці Прут.... Від імені громадської організації, яка реалізувала проект та частини депутатів міської ради я, як керівник даного проекту, висловив підтримку молдовським демократам, попросивши "з місця" розказати про те, що відбувається у Молдові нині. Телефони - не відповідають, нарешті нині "прорвався" один лист, подаю його мовою оригіналу:

"привет Виталий
С наступающими праздниками Всех друзей из Украины
У нас в Молдове одним словом бардак. Мы сами не знаем точно что происходит.
Нынешняя власть тоталитарная и хочет любыми средствами и методами удержаться
у власти.
Новая власть еще не в силах одолеть старую власть.
Обвинения в сторону Румынии - это большая ошибка.
Провокации 7 апреля были запланированны, но не знаю от кого.
Счастливых Вам Пасхальных праздников
Привет Всем.
А политика в наше время - грязно дело. независимо кто ее делает комунисты или
демократы"

З певних міркувань - я не не називаю прізвища та імені людини, лист від якої нині отримав.
Чекаємо наступних листів-повідомлень...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 квітня 2009, 15:39 
Офлайн

Цитата:
борМан пише:
Стаття - http://www.yes.net.ua/se/sites/ko/?nid=4938

Не відкривається лінк

Цитата:
борМан пише:
обранці міста Коломиї відмовили в оренді землі під будівництво нового м'ясопереробного заводу з інвестиціями в 6 мільйонів гривень

Паркан в паркан з хлібокомбінатом? Можливо є якісь санітарні норми?

Цитата:
борМан пише:
"затягнули" видачу дозволу на будівництво сучасного заводу по виготовленню тротуарної плитки з інвестиціями у 18 мільйонів гривень та робочими місцями у кількості 280 чоловік

А продовження історії із сторенням заводу на 280 чоловік чому далі ніхто "не крутить"? Та й чи було "затягування"?

Цитата:
борМан пише:
Може жаба дусить

Жаба, сподіваюся, нікого не душить по мясопереробному заводу. А от щодо тротуарної плитки - думаю є певне атнилоббі у депутатському корпусі, яке не "пустило" нового інвестора.
Чому Наталя Яковин далі не досліджувала тему? Хіба журналіст немає права здійснити журналістське розслідування?

Цитата:
борМан пише:
одного за одним відшивати інвесторів, які готові вкладати тут гроші і створювати робочі місця, і це при тім, шо в місті вся промисловість практично вмерла - не розумію

Насправді - не так. Зі строни інвестора є умови, зі сторони влади - є умови. Якщо щось може перешкоджати безпеці, здоровю чи ще чомусь коломиян - питання вивчаються. Так по мясопереробному заводу "не пустили", бо паркан в паркан мав бути із хлібокомбінатом, чого не дозволяють санітарні норми.
По тротуарній плитці - не було представленого чіткого інвестиційного плану і, якщо по чесному, мало того, що було антилоббі у міській раді, так і інвестор виявився "ніяким" стосовно розробки дієвого інвестиційного плану, тобто ніяких гарантій з його строни і т.д.
А от щодо того, що минула каденція "відпустила" завод під Ужгород по виготовленню електропроводки для автомобілів та побутової техніки - треба подякувати "свідомим" коломиянам та роверисту-Юращуку, які ТАКУ ЦІНУ І УМОВш залупили за землю, що волос стає дибки.

Нині залучаютьсяч інвестори. Так, по сміттєпереробному заводу форсованими темпами ідуть переговори із представниками з Австрії.
А от щодо прибирання вулиць - інший інвестор сам відмовився, зіславшись на світову фінансово-економічну кризу.
Нинішня влада іде на зустріч інвесторам... але інвестора "поїдає" криза...
Якщо ж насправді - то великі недопрацювання притаманні Управлінню економіки міськради у даному напрямку і вони про це, сподіваюся, знають. Чи хоба б догадуються.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 квітня 2009, 15:45 
Офлайн

Цитата:
jar4uk пише:
Є серед нас і депутати!!!

Хто ще? :) Справді - не знаю хто тут? :)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 квітня 2009, 15:47 
Офлайн

Цитата:
Hugo пише:
2003-04 рік - фірма "IEK" спеціально створений підрозділ німецької фірми Industrie Elektrik - пропозиція 2500 робочих місць. Виробництво електричний джгутів для пральних машинок. Забруднення навколишнього середовища відсутнє повністю. Сиділи в Коломиї півтора року так нічого і не добились. Директор навіть написав відкритого листа у Вісник Коломиї який, здається так і не був опублікований. Фірма зібрала прес конференцію в торгово-промисловій палаті Німеччини де застерігала німецькі компанії від спроб відкрити виробництво в Коломиї. Завод був побудований за пів року поблизу Ужгорода - зараз вийшов на повну пожність.

Підверджую правдивість вищезазначеного... нажаль, це правда.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 квітня 2009, 15:48 
Офлайн

Повідомлення: 5158
Цитата:
Віталій Вандич пише:
Не відкривається лінк

зверніть увагу на дату - 01.08.2007 - скоро вже 2 роки тому повідомленню :)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 квітня 2009, 15:49 
Офлайн

Цитата:
борМан пише:
Бачив я той прямий ефір. Рідко хто говорить щось конкретне. Відмажуться або стрілки переведуть.

100% і так буде при любих ефірах... Хоча вищезгаданого ефіру - вже давно нема.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 10 з 30 [ 292 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 30  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення