|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
emerald
|
Додано: 12 квітня 2009, 23:41 |
|
|
Цитата: SPY пише:
Зняти фільм про паганців-маскалів?
Як завше нема грошей, точніше нема тих, кому б це було вигідно
Нема грошей, то тоді пустити антипропоганду фільмую Тоді люди, навіть не знаючи історії,але десь чувши, шо в цьому фільмі викривлено історичні факти, навіть підсвідомо не запамятовувала ті "історичні" події, які вона побачила у фільмі.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 12 квітня 2009, 23:55 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
А що вже стосується нашої пропаганди - вона теж ведеться :arrow:
Зокрема фільм Бандерівці (2008)
Випущено: Україна
Рік виходу: 2008
Режисер: Любомир Горбач
Про фільм:
Стрічка присвячена визвольній боротьбі у Західній Україні в 1918–1950 роках і в основі сюжетної лінії лежить правдива історія про одного з районних провідників УПА.
Стрічку знімали у містах Західної України, а саме у Лопатині, що на Радехівщині Львівської області, у тюрмі, що у Комарно на Городоччині.
Переклад: Український (оригінал)
Тривалість: 01:03:40
туто переглянутити
Фільм знятий на замовлення та за участі членів ВО "Свобода"
Щоправда фільм такої розкрученості, як Тарас Бульба не набув :(
P.S.
[QUOTE] У Чехії презентували фільм «Бандерівці»
Симпатики чеського осередку ВО «Свобода» за підтримки Міжнародного об`єднання «Українська Свобода» провели презентацію документально-художнього фільму «Бандерівці» в місті Плзень, що на заході Чехії. Про це повідомляє прес-служба партії.
Нагадаємо, що документально-художній фільм «Бандерівці» створений спільними зусиллями Львівської обласної організації ВО «Свобода» та Товариства пошуку жертв війни «Пам'ять». Стрічка розповідає про боротьбу УПА проти німецьких та більшовицьких окупантів на території Західної України у 1940-1950 роках.
Джерело[/QUOTE]
|
 |
emerald
|
Додано: 13 квітня 2009, 00:13 |
|
|
Щоправда фільм такої розкрученості, як Тарас Бульба не набув
то його тільки у Чехії показували? бо в нас шось навіть такого не чув
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 квітня 2009, 00:20 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: SPY пише : А що вже стосується нашої пропаганди - вона теж ведеться
Ага , зара качну і гляну , але то все рівно не те , у Росії пропаганда ведеться на державному рівні і фінансується відповідно , а у нас то на рівні гуртків. :roll:
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 13 квітня 2009, 00:22 |
|
 |
 |
|
|
Цитата: emerald пише:
то його тільки у Чехії показували? бо в нас шось навіть такого не чув
У тому то і справа :(
Навіть маючи уже готовий фільм, ніхто з наших можновладців не взявся за популізації даного фільму :(
Ні, фільм (не знаю чи показували в кінотеатрах), а в інтернеті, на багатьох сайтах, торрентах доступний давно. Я вже давно його і переглянув, якщо когось цікавить - можу записати. Фільм цікавий, трішки аматорський, але сама ідея вже надає повагу творцям. У ньому йдеться про події, реальних історичних осіб, а саме головне, наводяться факти - ким насправді було УПА і за кого вони воювали.
Раджу переглянути :arrow:
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 квітня 2009, 17:21 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Подивився я цей вільм , і що скажу , фільм з ідеологічної точки зору дуже сильний , у всякому разі на мене він справив враження. З технічної точки є багато ляпів , але я прекрасно розумію за які кошти він знімався і тому на те не роблю акценту . Хто ще його не дивився раджу переглянути, впевнений скучно вам не буде.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 13 квітня 2009, 22:38 |
|
 |
 |
|
|
І справді фільм хороший - інша справа - всім на нього пофігу :(
Казалось - основна робота виконана ну розкрутіть його. може хоть хтось задумається і можливо змінить своє ставлення до УПА. Так нє... люди навіть не чули про даний фільм...
Ось уже протягом деякого часу проводжу пропаганду даного фільму між моїми знайомими - ще ніхто про нього не чув, поки я не сказав :(
А Тарас Бульба? Всі чули, всі хочуть бачити, всі вірять у правдивість тих фактів :(
Мдя...
|
 |
emerald
|
Додано: 14 квітня 2009, 00:09 |
|
|
І справді фільм хороший - інша справа - всім на нього пофігу
Казалось - основна робота виконана ну розкрутіть його. може хоть хтось задумається і можливо змінить своє ставлення до УПА. Так нє... люди навіть не чули про даний фільм...
це вже питання до "Свободи". Я не вірю, шо в них не вистачило грошей, шоб провести показ фільму по містах, для початку Західної України, а далі вже би було видно. І дивно, чехам показали, а нам ні гу-гу :?:
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 14 квітня 2009, 00:56 |
|
 |
 |
|
|
Цитата: emerald пише:
це вже питання до "Свободи". Я не вірю, шо в них не вистачило грошей, шоб провести показ фільму по містах, для початку Західної України, а далі вже би було видно. І дивно, чехам показали, а нам ні гу-гу
На мою думку - відповідальність не тільки на ВО "Свобода"
На владі, яка не веде ніякої політики по розвитку та підтримці вітчизняного кіно, зокрема документальних патріотично-націоналістичних (В той час як наші сусіди в даному питанні - професіонали)
Та й на нас самих, якщо видим файний американський бойовик в якому Стетхем чи Сталоне - один проти полку солдатів - ура! Фільм класний! Обов"язково раджу подивитись, а тут...
А те що ніхто не чув - не зовсім правда - гугль - знаходить біля 22 200 на запит Фільм Бандерівці - а це вже щось - значить хтось чув, а хтось і бачив :)
|
 |
SPY
|
Додано: 16 квітня 2009, 17:49 |
|
 |
 |
|
|
[COLOR=#008000]Місце зустрічі змінити не можна
Жеглов нагадує: злодій має сидіти в тюрмі![/COLOR]
14 квітня в столиці, на вулиці Богомольця, 10, біля приміщення МВС України, урочисто відкрили пам’ятник героям відомої кінострічки “Місце зустрічі змінити не можна” Глібу Жеглову та Володимиру Шарапову (на фото).
Відкриття пам’ятника приурочили до 90-річчя заснування карного розшуку.
Відкриваючи пам’ятник, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко зауважив, що герої легендарної кінострічки нагадуватимуть, що “злодій має сидіти в тюрмі”. А ініціатор встановлення цієї композиції – заступник міністра внутрішніх справ Володимир Євдокимов переконував, що якщо міліціонер прошепоче на вухо Жеглову своє побажання, воно обов’язково здійсниться.
Спонсорували виготовлення пам’ятника ветеранські міліцейські та благодійні організації.
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |