|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
VVVitaliy
|
Додано: 12 квітня 2009, 10:14 |
|
З нами з: 18 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 339 Звідки: Коломия
|
Ясно... Отака-то активність. Пописали, пописали... чи то, попи...іли, поп...іли.... і....
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 квітня 2009, 21:21 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Віталій Вандич пише:
Ясно... Отака-то активність. напевно не вірять... треба видно їх переконати, що це по-дорослому... :D
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 12 квітня 2009, 22:53 |
|
|
Цитата: exp пише:
напевно не вірять... треба видно їх переконати, що це по-дорослому...
То давай зробимо "електронний кабінет-приймальню", будь-що за принципом: кожен бажаючий нехай ставить питання тому, хто є в кабінеті - за принципом окремої сторінки (блогу). "Автор" чи "власник" сторінки-блогу (я можу розпочаткувати таку діяльність на Порталі за твоєю допомогою) - може там виставляти інформацію про себе, свої статті та публікації, думки. Я можу давати аналітику, а також публікувати свої запити до чиновників і відповіді (не завжди долугі) чиновників на них.
От на сьогоднів я, як депутат, і то не можу отримати відповіді кому і в кого та якої площі минулого року з бюджетних коштів куплено 2 квартири на суму понад 400 тис.грн., хоча й закладали 600 тис., але не стало, бо мали купити 4.
Мене цікавить, чому один міський чиновник пише, що на реконструкцію вулиць Староміська та Шкрумеляка виділено 600 тис.грн. у 2008 році, а інший міський чиновник пише, що у 2008 році роботи по вул. Шкрумеляка не проводились. Хто каже з чиновників правдуш?
Давайте створимо щось таке, аби коломияни, чи гості могли бачити бюджет у розрізі дохідної і видаткової частини, регламент міської ради, програму соціально-економічного розвитку (могли висловлювати свої "захоплення" від виконання програми чи її невиконання, а також її якісного наповнення), паспорт міста, відповіді на запити депутатів - де всяка брехня та нісенітниця, а попростому - голі і нечесні відписки, "лиш би відчепився". Потім разом і будемо формувати запити до виконавчих структур влади, а саме за що вони отримують з/п (немалу) з наших коштів і чому не виконують своїх обовязків. Не можеш працювати - ларі-відері! Чому таке не зробитиш?
Але я сам не витягну - принаймні потрібна згода і допомога адміністраторів Веб Порталу.
І робити треба не у вигляді форуму - а окремої сторінки. Нехай всі бажаючі долучаються (посадовці, депутати, лідери політичних, громадських організацій, керівники підприємств, пересічні громадяни, директори шкіл тощо...), створюють свої сторінки-блоги і працюють з людьми у плані прозорості, доведення інформації, формування думки владі, допомоги владі... адже вони по своїх кабінетах таки відірвані від людей і... Але без Вашої допомоги і ідей - ми не справимося. Я, як мінімум, нині можу назвати 5 людей готових створити такі блоги-сторінки.
Можу помилятисЯ, але користі буде більше від такої роботи, і тим самим, ми привернемо увагу до Порталу максимальної кількості користувачів Інтернет у Коломиї, перевівши його з новинного, у дієвий Портал, засіб впливу на владу з метою покращення її роботи. А щодо форуму, де кожен може один другого або полити, або зачепити ми перейдемо до ділового діалогу...
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 12 квітня 2009, 23:04 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Віталій Вандич , незважаючи на ваш ігнор в мою сторону, особисто мені така ідея подобається :arrow:
|
 |
БорМан
|
Додано: 12 квітня 2009, 23:05 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
принаймні потрібна згода і допомога адміністраторів Веб Порталу.
:) наскільки мені відомо цей пункт уже погоджено. Зі своєї сторони готовий надати технічну підтримку. Думаю що реально це буде зробти після 1 травня коли exp зможе сконцентруватись на цій роботі, оськільки без його участі це не реально, а зараз він занадто загружений IMHO
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 12 квітня 2009, 23:13 |
|
|
до Порталу максимальної кількості користувачів Інтернет у Коломиї, перевівши його з новинного, у дієвий Портал, засіб впливу на владу з метою покращення її роботи.
Шоб потім влада не застосувала свій засіб впливу до Порталу :D
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 12 квітня 2009, 23:23 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
[QUOTE]наскільки я ув, той "так званий" змусили закрити. Якщо я чув неправлиьно - не пізно мене виправити.[/QUOTE][QUOTE]Проблема, що у кінотеатрі продавали не лише пиво... І то правда. але, якщо таки ні - прошу наперед вибачення.[/QUOTE]Рівень компетенції на рівні слухів - як мінімум дивує. Хотів би виправити, але... нашо? Просто приймаю "наперед вибачення" тай по всьому.[QUOTE]У Джерео треба масу грошей вгепати, особливо усередину... але там повний завал, наскільки я знаю[/QUOTE]Не це основна проблема. А - що і як з тим вгепаним робити далі. Ніяке джерело само не запрацує :D
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 12 квітня 2009, 23:29 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Відносно запиту, по питаннях:
1. Не впевнений в коректності і доцільності цього запитання саме до влади. Тим більше, до теперішньої влади.
2. Ок.
3. Ок.
4 та 5. Питання риторичні і... "Дела давно минувщих днєй". Хоча - просто цікаво, на рівні слухів :D
6. Мене особисто це питання ну ніяк не цікавить.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 13 квітня 2009, 00:28 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
То давай зробимо "електронний кабінет-приймальню", будь-що за принципом: кожен бажаючий нехай ставить питання тому, хто є в кабінеті - за принципом окремої сторінки (блогу). з 1-го травня і почнемо... :cl:
Віталій Вандич, видиш, а ти казав... :D
|
|
 |
|
 |
VVVitaliy
|
Додано: 13 квітня 2009, 12:16 |
|
|
Цитата: SPY пише:
незважаючи на ваш ігнор в мою сторону
Не у Вашу сторону, а у спосіб спілкування одним місцем із людьми. Боїтеся дивитися в очі? А за підтримку ідеї - дякую.
Порада: будь-ласка, змініть аватарку.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |