|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 03 квітня 2009, 17:39 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Цитата: MyKoLa пише:
Тепер трохи міста - вид з висоти 5 поверху...
Класно :arrow:
MyKoLa, ви що з Карлсоном договорились чи трейсери помогли? :D
|
 |
MyKoLa
|
Додано: 04 квітня 2009, 03:05 |
|
З нами з: 30 серпня 2007, 03:00 Повідомлення: 1020 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Микола
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 10 квітня 2009, 19:46 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Сьогодні йшов через парк Трильовського (Кірова) о 13.30
Класно... Трава де-не-де є, пташки співають :)
Всім коломиянам знайомий олень... Дерева в місті (принаймні в центрі) побілили, на оленя - вапна не стало... Буває. Хоча хтось (тоже алєнь напевно, вже давніше) вирішив написати якийсь мені не зрозумілий підпис типу "Тут був Вася".
Йду далі ігноруючи той напис - аура парку цьому сприяє. :D А ось і файний будиночок
Колиба у парку. Між іншим погода дає в знаки - багато людей вийшло в парк прогулятись.
В парку прибрано. Чи то люди перестали смітити... :?: Нє... шось я замріявся...
Смікє зібрали... нє, не комунальники (тим певно не до того) - діти - учні ЗОШ №8. Про це дізнався у одного хлопчика, який разом із групою ішов із парку після прибирання. Згадав - як ще в школі - нас багато разів протягом року вігонєли в парк - прибирати. Воно в принципі було і правильно. Жаль такі суботники не на всіх вплинули... :( А ось і юні трударі :)
Смікє-по коломийськи. Дві передостанні фотки зроблені в тій споруді - перед сценою.
Кінотеатр Комсомолець вмер... Уже давно - сьогодні відбулась кремація тіла. Коломияни приймають співчуття.
Коломийські дороги - все таки ремонтують... І справді кошти сплачені за штрафи пішли на ремонт доріг :D (вул. Чайковського)
P.S. І будь мудрий... На форумі теми "Фото: Коломия сьогодні", "Чистота та порядок в Коломиї", "Чи залишиться в Коломиї кінотеатр?", "Коломийські дороги", " Коломийські парки, потічки та озера" і куди це кидати :?: :D
|
 |
MyKoLa
|
Додано: 10 квітня 2009, 23:00 |
|
|
... а будова йде... :cl:
|
|
 |
|
 |
MyKoLa
|
Додано: 10 квітня 2009, 23:10 |
|
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 10 квітня 2009, 23:23 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
моя думка, що ми вже запуталися у цих двох темах... чому я так кажу... :?:
у MyKoLи, бачу такі фото, що мали би бути в темі про гарну Коломию...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 10 квітня 2009, 23:46 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: ехр пише : бачу такі фото, що мали би бути в темі про гарну Коломию...
А чого то запуталися , тема як називається , от то-то і воно , і що ви хочете сказати що сміття нема , і іншого неподобства , і що міська влада рветься на кавалки аби у місті був лад . То означає що треба показувати все як є , а не як за каманчів будинки лагодили з парадної сторони і відповідно з тієї сторони фотографули, і казали що все файно .
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 10 квітня 2009, 23:50 |
|
|
Капітан, пояснюю: ті гарні фото ратуші, треба відей було ставити у темі про гарну Коломию, а цю тему зробили, наскільки я розумію, якраз для таких фоток, як ті зі сміттям...
усьок... :idea:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 10 квітня 2009, 23:54 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: ехр пише : ...усьок...
Ти чого сваришся? :D Я сказав що відносно назви теми все грає , а не хочете , то мож як ти кажеш зробити другу тему , типа фотоальбом міста , ну і ясно що і таку тему ніхто фото про бардаки не покладе.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 10 квітня 2009, 23:57 |
|
|
Цитата: Капітан пише:
то мож як ти кажеш зробити другу тему , типа фотоальбом міста так про це і домовлялися, а не виходит... тому я і підняв питання... ми запуталися... :cl:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |