|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
emerald
|
Додано: 08 квітня 2009, 20:22 |
|
|
Цитата: БорМан пише:
не готовий платити то не плати, але не міряй усіх своєю міркою
Я час-від-часу хожу в кінотеатри Франківська, і бачу, скільки людей приходить на сеанси в 300тис. місті( і це переважно студенти). От мені і цікаво, хто в 65тис Коломиї буде регулярно відвідувати сеанси( ну крім БорМана :D )
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 09 квітня 2009, 18:52 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 09 квітня 2009, 19:20 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
моє питання залишилося без відповіді - чого було не заставити упорядкувати територію орендаря. :gm:
[QUOTE]
Справа у тому, що 2008 року "Комсомолець" увійшов до переліку об’єктів міського майна, які підлягають приватизації. Для цього є різні шляхи, але першочергове право на приватизацію того чи іншого об’єкта має якраз орендар. Обов’язкова умова: орендар на момент приватизації має вкласти у цей об’єкт не менше 25 відсотків від його вартості. Крім цього, попередньо має бути дозвіл виконкому на виконання тих чи інших робіт на орендованому об’єкті. Після цього комісія визначає ступінь дотримання орендарем усіх умов договору і виносить питання на сесію. А вже сесія – за умови дотримання всіх умов – затверджує експертно-грошову оцінку орендованого майна для викупу його орендарем.
Але 2008 рік минув. Процес не відбувся, бо не були представлені орендарем необхідні документи. Щоб зробити це цього року, необхідно всю процедуру пройти спочатку. Але. Цього року кінотеатр не входить у перелік об’єктів, які підлягають приватизації. [/QUOTE]
першочергове право на приватизацію має орендар, першочергове але не монопольне. не хоче орендар вкладати кошти - з пляжа ...
теж не ясно це мені. питання добавилося :?:
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 09 квітня 2009, 22:22 |
|
|
Цитата: Спочатку орендар ніби й намагався вкладати якісь кошти в орендований об’єкт, але очікуваних результатів це не принесло: ні йому, ні місту.
ключові слова в цій всій справі.
Цитата: що протягом трьох років він звільняється від орендної плати, але при цьому міськрада зобов’язана надати йому дозвіл на будівництво на місці "Комсомольця" розважального центру.
там якшо шось і буде, то якесь кафе чи шось таке.
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 10 квітня 2009, 00:03 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
А у Франеку влітку ганяють некомерційне кіно в центрі
за фрі, з звуком на FM. Люди ходять... Я лише констатую факт. :gr:
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 10 квітня 2009, 01:11 |
|
|
Цитата: emerald пише:
ключові слова в цій всій справі.
треба уточнити скіьки і чого він вкладав :D бо щось ніхто нічого не замітив. всі ж бачили тоті намагання у парку Трильовського, чи може я щось прогледів, якісь такі інвестиції га? emerald, - може ти щось видів нє? що було зроблено в парку з 1995 року?
то якесь кафе чи шось таке.
якщо ти не в курсі - то ідеться про "без зміни цільового призачення"
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 10 квітня 2009, 01:36 |
|
|
якщо ти не в курсі - то ідеться про "без зміни цільового призачення"
але при цьому міськрада зобов’язана надати йому дозвіл на будівництво на місці "Комсомольця" розважального центру.
а як ці слова розуміти тоді :?:
Цитата: Старший_брат пише:
за фрі, з звуком на FM. Люди ходять... Я лише констатую факт.
бо за фрі, того і ходять :D
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 10 квітня 2009, 02:07 |
|
|
а як ці слова розуміти тоді
так що кінотеатр там має бути. правд не оговорено який завеликий, але мусит бути. а вже біля него мож нагорнути і кафе і всяке інше. здається лиш крім ігрового бізнесу. |bv
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 10 квітня 2009, 02:42 |
|
|
що кінотеатр там має бути. правд не оговорено який завеликий, але мусит бути. а вже біля него мож нагорнути і кафе і всяке інше. здається лиш крім ігрового бізнесу
а чому під "розважальним центром" не може бути, наприклад, :?: :?: дискотека?
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 10 квітня 2009, 02:59 |
|
|
не може бути, наприклад,
може бути, але тільки разом з кінотеатром :D
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |