|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 05 березня 2009, 14:58 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Середній клас написав: а так кажу "писати - не лопатою кидати" ну то чекаємо конструктивних пропозицій від автора. Ви закидаєте що тут немає нічого крім банальної критики, але самі не запропонували нічого. так що цей пост сприймаю як продовження банальної критики. Середній клас написав: Мені ось цікаво хтось з Вас пробував розібратися звідки беруться ті гроші на дороги і як попадають в місцевий бюджет, як розприділяються і витрачаються. є такі що не тільки пробували, а і знають. Середній клас написав: Проблема у нас не у владі: чи то міській, чи то у Верховній, проблема в нас в громадянах. а чого ви розділяєте громадян і владу. Хто ту владу обиравшш Наша влада то є наша проблема - проблема тих хто її вибирає. Середній клас написав: Не влада зробила сміттєзвалища біля доріг та озерр, Чогось пригадалося - "Разруха не в клозетах, разруха в мозгах" (c) проф. Преображенский.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Середній клас
|
Додано: 05 березня 2009, 15:24 |
|
З нами з: 05 березня 2009, 03:00 Повідомлення: 5 Звідки: Київ
|
БорМан написав: Ви закидаєте що тут немає нічого крім банальної критики, але самі не запропонували нічого. так що цей пост сприймаю як продовження банальної критики. Мені подобається ваша прогресивна логіка. А таким сприйннятям у нас пів країни хворіє, тому й так живемо  БорМан написав: є такі що не тільки пробували, а і знають. Тоді чому вони мовчать. На цій вітці конструктиву не побачив. БорМан написав: а чого ви розділяєте громадян і владу. Хто ту владу обирав? Наша влада то є наша проблема - проблема тих хто її вибирає. Ви вірно зауважили "хто ту владу обирав" - той і винен... БорМан написав: Чогось пригадалося - "Разруха не в клозетах, разруха в мозгах" © проф. Преображенский.
В даному випадку воно не доречне, проблема не в мозгах проблема в культурі і самосвідомості. Всі ж розуміють що це погано і так робити не можна. А на рахунок конструктивних пропозицій, я їх вже потихоньку втілюю в життя.. 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 05 березня 2009, 16:21 |
|
|
Середній клас написав: А таким сприйннятям у нас пів країни хворіє Ну якщо це так масово, то правильний діагноз - перший крок до спішного лікування. Середній клас написав: Тоді чому вони мовчать. Взагалі то всі ці факти про те скільки і куди ідуть гроші прописані у міському бюджеті. Ці документи є доступні для ознайомлення. Десь тут на форумі були посилання на це. Середній клас написав: даному випадку воно не доречне, проблема не в мозгах проблема в культурі і самосвідомості. Всі ж розуміють що це погано і так робити не можна. Думаю, що доречне. Культура і самосвідомість контролюється все таки мозком, а не якимось іншим органом. Не всі розуміють, що це погано і тд. і тому роблять так, і вважають це нормальною практикою. Як на мене - певною мірою це є спадок совка. Порядний газда не буде гадити у себе під носом. Ми продовжуємо вважати, що то що не у хаті - то є держава, і нехай держава то прибирає, при цім забуваємо що платимо за то все одно ми. Старші люди розказують, що до совітів кожен газда у селі мав за обовязок підтримувати у порядку дорогу перед своєю садибою. Якщо зявлялся ямка - газда тут же підсипав шутру, бо набагато легше засипати відраз малу ямку, аніж потім велику. через то тоді дороги були кращі. Дещо сумбурний виклад  . Я думаю що корінь проблем у тому, що ми не усвідомлюємо себе господарями у себе у місті. А те що побачивши яму на дорозі - згадуємо про владу - лишній раз то підтверджує.
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 05 березня 2009, 16:48 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Середній клас написав: не влада перекопує дороги для підведення комунікацій до власної оселі, а потім "трошки засипе шутром" Звичайно, влада роскалі в руки не бере  Але прикриває оки, коли "громадяни" так роблять. Особливо, якщо це в приватних інтересах влади...
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 05 березня 2009, 16:50 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
БорМан написав: Культура і самосвідомість контролюється все таки мозком, а не якимось іншим органом. БорМан написав: Як на мене - певною мірою це є спадок совка. Порядний газда не буде гадити у себе під носом. Как раз раньше Коломыя была гараздо чище - это мне так кажется. Потом я была поражена, но сейчас мне кажется у Вас всё налаживается. Хотя судить мне тяжело т.к. бываю чаще только в цетре города.
|
|
 |
|
 |
Середній клас
|
Додано: 05 березня 2009, 17:29 |
|
|
БорМан написав: Ну якщо це так масово, то правильний діагноз - перший крок до спішного лікування. Біда тільки що лікування закінчується після першого кроку...  БорМан написав: Культура і самосвідомість контролюється все таки мозком, а не якимось іншим органом. Походжуюсь з цим твердженням. Але біда що всі стверджують що мозги то мають а порядку чомусь нема.. А якщо провести аналогію з Європейськими і Американськими країнами, то все чомусь виходить навпаки. У них деколи розуміння процесу немає але результат на лице. Звичайно легше говорити про мозги ніж просто щось робити  Самосвідомість і культура це відображення здорового середовища, де існує правельне подання білого і чорного, ми ж в дитинстві теж багато не розуміємо але ж робимо ті чи інші речі, тому причім тут мозги. БорМан написав: Старші люди розказують, що до совітів кожен газда у селі мав за обовязок підтримувати у порядку дорогу перед своєю садибою. Якщо зявлялся ямка - газда тут же підсипав шутру, бо набагато легше засипати відраз малу ямку, аніж потім велику. через то тоді дороги були кращі. Історичні нариси це чудово, але і нас поки сьогодення. І зараз маю в приклад багадо господарів,які самі підсипають шутром дорогу біля своїх будівель, але як правило це більше шкодить ніж допомагає  . А асфальтоукладач тримати коло хати якось геть не вигідно. Наші люди не привикли платити за послуги. Вони в штики приймають нові ініціативи місцевої влади. Навіть банильну плату за вивіз сміття і то більшість коломиян не вважають за потрібне сплачувати, аргументуюче це відсутністю цього сміття  А фінансівати зарплати і техніку за "так" чомусь не виходить, не говорю вже про оновленя цієї ж техніки. Громадяни ще не усвідомили що гроші - це тільки папір, який може принести користь коли працює на благо міста, а не обезцінюєть на банківських рахунках або в панчохах.
|
|
 |
|
 |
Середній клас
|
Додано: 05 березня 2009, 17:35 |
|
|
pent@gon написав: Звичайно, влада роскалі в руки не бере Але прикриває оки, коли "громадяни" так роблять. Особливо, якщо це в приватних інтересах влади... причім тут влада у нас законодавство досить демократичне, руку за це не відрубаєш. Я думаю коли потрібно буде провести такі маніпуляції ви не дуже будете перейматися переасфальтуванням діяльнки дороги, бо непевне скажете дорого, а цій країні заробити на це не можна бо влада така, і взагалі про це має думати таж таки влада, і т.д.. І знову вийде винуватою влада - так простіше 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 05 березня 2009, 19:06 |
|
|
Середній клас написав: тому причім тут мозги. не буду коментувати... Середній клас, - так хто тут більше всіх бурчить - 4 поста і ні грама конструктива. не бачу сенсу вам далі відповідати. а мозги - це взагалі шедевр. може дійсно то лишнє 
|
|
 |
|
 |
Середній клас
|
Додано: 05 березня 2009, 19:21 |
|
|
Якщо для вас відповідь, в якій присутня аргументація, або в якій відображені якійсь факти не конструктив, тоді поняття слова "мозги" у нас дійсно розходяться.
Жалію тільки що попробував внести трохи аргументації в цю вітку. Вибачте напевне я тут лишній. Вам переливати воду з пустого в порожнє напевне набагато цікавіше... :) Успіхів..
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 05 березня 2009, 21:46 |
|
|
Середній клас написав: Вам переливати воду з пустого в порожнє напевне набагато цікавіше.. Середній клас написав: а так кажу "писати - не лопатою кидати" Якщо вам дійсно так кортить щось робити, а не переливати воду, то скажіт де і колии я зможу вас побачити з лопатою в руках на коломийських вулицях. Прийду помагати 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |