|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Старший_брат
|
Додано: 30 січня 2009, 21:02 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Цитата: myrko пише:
і так ясно хто " впєрєді планєти всєй..."
Думаєш , Україна №1?
|
|
 |
|
 |
Kaminskiy
|
Додано: 30 січня 2009, 21:17 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1081 Звідки: Коломия
|
Цитата: Старший_брат пише:
Думаєш , Україна №1? Ні Коломия :D
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 31 січня 2009, 00:57 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Цитата: Старший_брат пише:
Думаєш , Україна №1? Думаю, що сусіди...
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 31 січня 2009, 18:52 |
|
|
Цитата: myrko пише:
Думаю, що сусіди...
Ані , може б і хотіли, але за які бабки?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 31 січня 2009, 19:26 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Прикол , купив сьогодні пляшку горівки , називається , як би ви собі думали ..."Sikorsry" , я думав він тіко вертульники робив... :?: :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 01 лютого 2009, 04:16 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: Капітан пише:
я думав він тіко вертульники робив
як виявилось не тільки. та і добре. треба щось і для людей зробити :D
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 01 лютого 2009, 10:34 |
|
|
Можу вам сказати , що горівка так собі , ні в голові , ні в ср...ці, навіть голова з ранку не болить.Мабуть не те октанове число, а писало 40. :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 01 лютого 2009, 23:50 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Таяк БорМан, каже горілка буває добра і дуже добра.
Вчора посиділи з плавним переходом в сьогодні,правда без пива.
А ми ще ого-го. :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 лютого 2009, 11:56 |
|
|
Ага , головне не наколотити , то і похмельного ехвекту може і не бути... :D
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 02 лютого 2009, 20:29 |
|
|
Може це всім відомо, та все одно читайте!
31 січня 1865 року великий хімік Дмитро Менделєєв захистив знамениту докторську дисертацію "Про сполучення спирту з водою". Саме в ній учений вивів чарівну формулу: 60 частин води — 40 частин спирту.
З того часу і з'явилася сорокаградусна. Якою ж, за сучасними стандартами, повинна бути справжня горілка? Щоб з'ясувати це, "Ексрес" звернувся до Володимира Ковальчука, кандидата технічних наук, завідувача лабораторії технології лікеро-горілчаного виробництва Українського НДІ спирту і біотехнологій продовольчих продуктів.
— Володимире Петровичу, чи правильно вважати справжньою горілкою саме 40-градусний напій?
— Горілки та горілки особливі, за чинним Держстандартом, — це напої міцністю від 37,5 — до 56 градусів. За найпростішим поясненням, це суміш пом'якшеної (не дистильованої, а лише позбавленої зайвих солей) води й етилового спирту. Просто горілка є про-
зорою, безколірною, вона не має ніяких сторонніх запахів, а от Особлива може мати ароматичні й кольорові домішки. Усі горілки, за регламентом,
проходять через вугільну колону діаметром 700 міліметрів. Деякі виробники застосовують ще й фільтри з напиленнями (як-от золоті, срібні, кремнієві
— А яку горілку можна вважати елітною?
— Напій, який виготовлений із високоякісного спирту. Спирти сортів "люкс" і "екстра" одержують тільки з кондиційного зерна. А для спирту вищого очищення і першого сорту використовують будь-яку харчову сировину, що містить крохмаль.
Друга умова — м'якість води. Від її природних властивостей дуже залежить якість горілки. Третє — додаткова фільтрація. Четверте — особлива, дорога
пляшка.
— Чи можна на смак відрізнити якісну горілку від фальсифікованої?
— Сивушні олії, альдегіди, механічні й інші домішки додають горілці різкого запаху і присмаку, утворюють осад, так зване біле кільце. Це означає, що напій неочищений. Неприпустимими є запахи бензину чи ацетону, такої горілки й куштувати не можна. Але найбільш надійний спосіб уникнути підробок — зважати на заклад, у якому продають напій, і його ціну. Якісна горілка не може бути дешевою.
А закусити чим?
✓ найкраще горілка пасує до сала, холодцю, ікри, гарячих пельменів і солянки. Тоді її "зігрівальний ефект" підсилюється;
✓ ідеальною закускою вважають квашені капусту та яблука, мариновані і квашені баклажани. Аскорбінова кислота, що міститься в цих продуктах запобігає болю голови.
:ck: Бо ми того варті! :ck:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |