|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Wandering
|
Додано: 19 січня 2009, 01:00 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Ну як можна залежати від російського газу, коли в Україні 30% енергопотужностей стоять!!! Це дуже тупо і все заперто через те що багатьом людям на верхах це вигідно бо вони щороку отримують від цього мільйонні прибутки.
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 19 січня 2009, 01:00 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Цитата: emerald пише:
Чому?
Я дуже не люблю коли мені намагаються промивати мозги.
Любу аналітіку я вважаю за таке промивання.
Якщо хочеш щось взнати треба слухати тільки керівництво та на місцевому каналі, російских на російских, україньских на україньских, щоб буди впевненим, що чуєш не різану промову. Після цього роби аналіз. Слухати журналістів, це себе не поважати.
Цитата: Капітан пише:
ЭХО..
У радіотехниці є таке поняття "білий шум". Він шумить сам по собі та мало пов'язанний з реальністю.
Цитата: БорМан пише:
якщо на державному телеканалі таке собі позволяють?
Це зветься свобода слова. Свобода кидатися лайном в обидві сторони. Яка ціль, аби москалі з хохлами драли один одному чуби. Тебе дістали, значить влучили.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 19 січня 2009, 01:06 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: Yury пише:
Тебе дістали, значить влучили.
мене це обурило, і цього каналу більше нема у списку доступних на моєму телевізорі. прикро що подібні факти мають місце. причім з обох сторін, але я був шокований присутністю цего лайна саме на центральному каналі, бо це означає офіційну точку зору.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 19 січня 2009, 01:18 |
|
|
як ми можемо відноситися до цього картографічного утворення що називається Росія, якщо на державному телеканалі таке собі позволяють?
Якшо ті два покемони в кремлі собі таке дозволяють, то чого дивуватися такому "незалежному" каналу?
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 19 січня 2009, 01:22 |
|
|
Якщо хочеш щось взнати треба слухати тільки керівництво та на місцевому каналі
Так в тому то і діло, шо у вас цим займається 98% населення. Це вже прирівнюєтья до зомбування. Треба слухати незалежних (незацікавлених=об"єктивних) сторін.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 19 січня 2009, 01:29 |
|
|
Треба слухати незалежних (незацікавлених=об"єктивних) сторін.
ти думаєш такі є? як на мене всі канали виражають точку зору своїх господарів , які в свою чергу є суб`єктами політичного процесу. ось у мене з`явилося питання, а кому належить Інтер? по змісту інформації так виглядає, що кремлю.
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 19 січня 2009, 01:39 |
|
|
ось у мене з`явилося питання, а кому належить Інтер? по змісту інформації так виглядає, що кремлю.
Фактично так.
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 19 січня 2009, 01:56 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Це вже прирівнюєтья до зомбування.
Я б дуже не хотів аби ти образився, але я цей термін свого часу дуже часто чув на україньских каналах. Ти його повторюєш(здається досить часто). Задумайся.
У Росії народ не гірший та й не кращій за україньского. Однаковий.
Ось бачиш як Борман обурився, а як мені таке чути то з одніє то з другої сторони.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 19 січня 2009, 02:15 |
|
|
у мене тут ще одне питання з`явилося. якщо хазяїн телеканалу відомий, то чого конкретно він хоче добитися такими пасажами на телеекрані?
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 19 січня 2009, 13:42 |
|
|
Росії народ не гірший та й не кращій за україньского. Однаковий.
Тяжко сказати. Але чомусь думка народу у вас завжди збігається з тим, що говорять на ТВ. Плюралізм, і нікакіх двух мнєній одним словом.
Як почали по ваших каналах після помаранчевої революції гнати на Україну, так зразу ми (по опитуванні людей) стали одним з найбільших ворогів держави. Те саме і з грузинами.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |