|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Yury
|
Додано: 11 січня 2009, 14:27 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Цитата: Капітан пише:
чорноморський флот відключили від газу , чи нє .
Я в захваті. Флот на газу. Жесть. :lol:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 11 січня 2009, 15:25 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Yury то виходить що моряки з сім'ями на кораблях живуть , і флот існує автономно , не говори дурниці... Так і окрім того ще дуже багато російських громадян проживає на Україні , щось не видно аби руська влада бігла їх рятувати як у Осетіії... Це звичайна політика направлена на знищення економіки і держави в цілому як такої.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 11 січня 2009, 15:34 |
|
|
Цитата: Yury пише:
в захваті. Флот на газу. Жесть.
Ага. А їсти собі на атомному реакторі готують.
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 11 січня 2009, 16:55 |
|
|
Капітан,
Ти посав про флот. Я відповів про флот.
флот існує автономно , не говори дурниці..
Ще одна жесть.
Ага по морю ходять, а за ними дроти тягнуться, газові та труби опалювання. :lol:
До речі. Той флот зможе у винятковому випадку забезпечувати не тільки електрикою, а й паровим опаленням не тільки себе, а ще досить велику кількість населення у будинках. :idea:
От чого в них немає, так це газу. :bc:
Так і окрім того ще дуже багато російських громадян проживає на Україні
А це до чого? В Росії є багато громадян України.
Це звичайна політика направлена на знищення економіки і держави в цілому як такої.
На мою думку україньска влада, починаючи з 2004 року, все для цього робила та й досі робить. Москалі прийняли рішення не заважати цьому з першого січня. :cl:
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 11 січня 2009, 17:05 |
|
|
Ще одна жесть.
ти вирвав слова з тексту, при чому не правильно, тому і не зрозумів, про шо мова((
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 11 січня 2009, 20:28 |
|
|
Цитата:
Yury пише:
Той флот зможе у винятковому випадку забезпечувати не тільки електрикою, а й паровим опаленням не тільки себе, а ще досить велику кількість населення у будинках.
А га , у винятковому , а у не винятковуму , до корабля , окрім анкорних ланцюгів і швартувальних канатів , до корабля ще й кабеля з трубами йдуть . Справді жерсь...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 11 січня 2009, 20:30 |
|
|
Ладно , лишемо кораблі , тай політку на разі таки , тим паче що вона є дуде дружня по відношенню до України і про кращі відносини годі й мріяти.
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 11 січня 2009, 21:50 |
|
|
Капітан,
Так, не задля суперечки, а задля розширення кругозору земляка.
На стоянці до корабля та судна підключають тільки електрику та й то тільки для економії пального, виходить дешевше, на скільки, я не знаю. А так на стоянці любе судно, або корабель повністю автономні. При цьому вони здатні видавати електрику на сторону. На стоянці судова електростанція використовується десь не треть, або навіть меньше. На любому судні, та й гадаю на кораблі має буде котел, який може видавати і воду гарячу і пар. :cl:
про кращі відносини годі й мріяти.
Все залежить від таких як ми. Крім ланцюгів нам втрачати немає чого. :az:
Я дуже сподіваюсь, що тебе не образив. Якщо щось було - рахуй, що то невдалий підкол. :ck: :D
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 11 січня 2009, 23:55 |
|
|
та й гадаю на кораблі має буде котел, який може видавати і воду гарячу і пар.
...на всю базу, і навіть місто :lol:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 січня 2009, 00:05 |
|
|
Yury , прекрасно розумію , що ні тобі , а ні мільйонам простих росіян від тої газової суперечки толку ноль , мене друге гребе , ти до того немаєш відношення , як і ніхто з даного форуму , пропаганда яка проводиться з боку російських масмедіа. Інформація дотра подається дуже однобічно і в дуже поганому світлі, тут можеш казати що хочеш , тут я маю можливість бачити і порівнювати. Я не говорю про аналіз фактів і шукання першопричин , а про інформацію котра подається і як подається ,і що конкретно говориться ,і скільки разів на день. О тут видно і російську демократію і свободу слова , але то мене не колише , то ваші внутрішні проблеми . Просто мала би бути межа у поливанні помиями як нас так і вас , бо ці помиї призначені в першу чергу для вас , для ваших російчьких голів і вух , аби у вас викликати ненависть до українців , і Українив цілому.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |