|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 07 січня 2009, 04:02 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: yanychar пише:
Може, пора визнати інцидент вичерпаним?..
та навряд. думаю це тільки увертюра.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 07 січня 2009, 05:24 |
|
|
Цитата: Єврокомісія не бачить підстав для застосування положень Європейської енергетичної хартії проти України.
Про це власному кореспонденту УНІАН в Брюсселі повідомив представник Єврокомісії Ферран ТАРРАДЕЛЛАС ЕСПУНІ.
«Нинішня проблема – між Росією та Україною. Росія не ратифікувала Енергетичну хартію», - сказав він.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 січня 2009, 10:47 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: БорМан пише : Росія не ратифікувала Енергетичну хартію», - сказав він.
Оп-п-па?! Єта наґлая дізінфармація.... :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 10 січня 2009, 15:52 |
|
|
Цитата: Мне бы хотелось, чтобы кто-нибудь на это ответил, чтобы кто-нибудь мне объяснил эту разницу в ценах, чтобы кто-нибудь объяснил мне наконец, кто все эти люди, откуда этот Фиртыш, на кого он работает, на нас, на Украину. ш тогда, может, я что-то начну понимать лучше относительно тех людей, которые управляют здесь нами в России. Я тогда пойму, работают они на меня или на кого-нибудь другого.
цікава стаття для тих, хто хоче розібратися, що ж власне відбувається насправді в газовому питанні, яке вже всіх дістало.
http://echo.msk.ru/programs/sut/564740-echo/
[QUOTE] ФОРС-МАЖОРНЫЕ ОБСТОЯТЕЛЬСТВА
Падение цен на нефтепродукты загнало Россию в тупик – вот главная причина истерики с перекрытием газа.
Сырьевая сверхдержава, вчера грозившая завоевать весь мир с помощью своих углеводородов, вдруг осталась у разбитого корыта. ш это не просто метафора.
В долгосрочных контрактах «Газпрома» на поставки газа в Европу стоимость тысячи кубометров жестко привязывается к цене на нефтепродукты, упавшей в два-три раза.[/QUOTE]
а це погляд з іншої сторнои кордону.
http://durdom.in.ua/site/bulletin/id/493.phtml
ну нарешті крім тупої пропоганди з`явилися спроби оцінити ситуацію реально.
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 10 січня 2009, 21:53 |
|
|
Цитата: БорМан пише:
цікава стаття для тих, хто хоче розібратися, що ж власне відбувається насправді в газовому питанні, яке вже всіх дістало.
Та шо там розбиратись. Москалі хотіли нахрапом підняти ціну на газ, попустити Україну, вибити в Європу бабки на трубу по Балтійському морі, але вони не врахували одного - їм в Європі вже ніхто не вірить, і вони знов сіли в калюжу
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 10 січня 2009, 22:15 |
|
|
Цитата: emerald пише:
Та шо там розбиратись.
emerald, - все дещо складніше і цікавіше. не треба настільки спрощувати. знаючи причину легше пояснити наслідки :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 10 січня 2009, 22:16 |
|
|
Я таки балдію з тих новин . Росія цілими днями крутить запис інтерв'ю ВВП і Мюллєра за 29-30 грудня , в яких цілях це робиться думаю не треба пояснювати . Бо новин свіжих є без того достатньо.
Європа оговорить одне , Росія інше , наші таки ... дурдом... Подивимося що з того вийде .
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 11 січня 2009, 00:16 |
|
|
Цитата: БорМан пише:
все дещо складніше і цікавіше
Та нічого там цікавого. Цей новорічний серіал вже надоїв, при чому всім, можливо крім німаків, які мають в цьому свій меркантильний інтерес
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 11 січня 2009, 13:19 |
|
|
Цей серіал називається економічним тероризмом.
Цікаво наші чорноморський флот відключили від газу , чи нє . Я би відключив...
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 11 січня 2009, 14:21 |
|
|
Цитата: Капітан пише:
Цікаво наші чорноморський флот відключили від газу , чи нє . Я би відключив...
... заодно і світло з водою)))
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |