|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 02 січня 2009, 12:27 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Постійне посилання: http://www.pravda.com.ua/news/2009/1/1/87106.htm
Україна починає "обробляти" Європу
www.ПРАВДА.com.ua
У п'ятницю зранку урядова делегація України на чолі з міністром палива й енергетики Юрієм Проданом відправляється в столиці Європейського Союзу в зв'язку з проблемою поставок газу.
Про це повідомив прес-секретар МЗС України Василь Кирилич, передає "Інтерфакс-Україна".
За його словами, мета візиту делегації - провести консультації з урядами країн ЄС у питанні врегулювання існуючої проблеми.
Першою відбудеться зустріч із прем'єром Чехії, що 6 січня приймає головування в ЄС.
Далі планується провести цілу серію консультацій з урядами країн ЄС.
До складу делегації також входить перший заступник міністра закордонних справ Костянтин Єлисєєв.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 03 січня 2009, 22:57 |
|
|
Поклацав тільки шо москальські канали. В них там просто істерика почалась. :D Так настрій підняло :D
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 04 січня 2009, 02:59 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: emerald пише:
В них там просто істерика почалась
Ну ще би не почалась. Процес видобутку газу є неперервним. А куда його тепер дінеш? а ще перекупили туркменський газ, а його куда? хіба в атмосферу.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 04 січня 2009, 03:43 |
|
|
Цитата: БорМан пише:
. Процес видобутку газу є неперервним. А куда його тепер дінеш? а ще перекупили туркменський газ, а його куда? хіба в атмосферу.
Або в банки 3літрові закатувати)))
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 05 січня 2009, 11:12 |
|
|
Росії мало України? В Грузіїї знову будять війну...
04.01.2009 17:37 Новини OtherSide.com.ua
Утром в воскресенье ожесточённая перестрелка произошла у селения Ганмухури на границе между Грузией и Абхазией. При этом применялась военная техника. Жертв нет. Об этом сообщает корреспондент Радио Свобода Георгий Кобаладзе.
По сообщению министерства внутренних дел Грузии, ситуация на грузино-абхазской границе резко обострилась утром в воскресенье, когда пост грузинской полиции в грузинском приграничном селе Ганмухури подвергся обстрелу со стороны села Пичори Гальского района Абхазии, где дислоцированы как абхазские подразделения, так и части российской армии.
При этом, как отмечается в заявлении МВД, противник применял не только стрелковое оружие, но и гранатомёты. Мирное население села Ганмухури было срочно эвакуировано, поскольку грузинская сторона расценила стрельбу как подготовку к наступлению на село. Примечательно, что село Ганмухури находится по правую, то есть абхазскую сторону реки шнгури, но административно подчиняется Зугдидскому району Грузии. через несколько часов с абхазской стороны к селу приблизился бронетранспортёр.
Сотрудники МВД Грузии открыли огонь из всех видов оружия. При этом жертв с грузинской стороны не было. Глава абхазской администрации Гальского района Руслан Кишмария назвал произошедшее очередной грузинской провокацией и опроверг утверждения о нападении на село Ганмухури, хотя и подтвердил факт ожесточённой перестрелки. В произошедшем пытаются разобраться наблюдатели Европейского союза.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 05 січня 2009, 11:15 |
|
|
Маразм міцніша....
04.01.2009 17:19 Новини OtherSide.com.ua
«Газпром» назвав нову ціну поставок газу в Україну в січні на рівні 450 дол. за тисячу кубометрів. Про це журналістам заявив голова правління «Газпрому» Олексій МІЛЛЕР.
Як передає Лента.ру, він висловив сподівання, що пропозиція в 450 дол. найближчим часом поверне «Нафтогаз України» за стіл переговорів.
О.МІЛЛЕР нагадав, що контракт на поставку газу в Україну в 2009 році досі не підписано.
За його словами, «Нафтогаз України» відмовився від «пільгової ціни» поставок газу в 2009 році в розмірі 250 дол. за тисячу кубометрів і «в односторонньому порядку вирішив вийти з переговорів».
«Не повернула українську сторону за стіл переговорів запропонована «Газпромом»ціна за середньоазіатський газ в розмірі 370 дол. за тисячу кубометрів, а також ціна в 418 дол. за тисячу кубометрів», - додав голова російського газового концерну.
Як повідомляв УНІАН, 1 січня ВАТ « Газпром » припинив постачання газу до України, оскільки Москва і Київ не змогли домовитися про умови нового контракту на 2009 рік.
Під час переговорів Росія запропонувала Україні купувати в 2009 році газ по 250 доларів за 1 тис. кубометрів (у 2008 році ціна становила 179,5 доларів), проте Україна вважає оптимальною ціну на газ від 200 до 235 дол. Пізніше « Газпром » заявив, що у зв`язку з відмовою Києва купувати газ по 250 дол. його ціна становитиме 418 доларів.
У спільній заяві Президента України Віктора ЮЩЕНКА і прем`єр-міністра України Юлії ТшМОШЕНКО від 31 грудня 2008 року наводяться результати проведених на підставі умов Меморандуму від 2 жовтня 2008 р. розрахунків, які показують, що на початок 2009 року ціна на російський природний газ на російсько-українському кордоні має становити 201 дол. США/1000 куб.м. при розмірі ставки за транзит не нижче 2 дол. США за тис. куб. метрів на 100 км.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 05 січня 2009, 23:11 |
|
|
Прикол дня , європейські незалежні експерти знайшли де пропадає російський газ . Виявляється газ пропадав у Молдові , газова компанія котрої є дочірним філіалом Газпрому , і є 100% підпорядковане Газпрому, як передало італійське телебачення висновки робіть самі . Паралельно по другому телевізорі дивлюся ВЕСТш, Путя з директором Газпрому якраз труть на тему як Україна краде їхній газ . Ну і що я, звичайна людина , котра має змогу дивится різні ТБ і чути різні точки зору , у такому випадку можу думати про керівництво Росії , і її політику ?!
P.S.Рівно 20 хв., з 30-ти хвилинного випуску новин ВЕСТш присвятили Україні , яка честь . Переживають за нас , ночами не сплять , і апетит втратили , Путін спить і баче як Сибір розмовляє українською.
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 06 січня 2009, 00:55 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Капітан,
Кожний бачить, те що хоче бачити, та й вірить тому, що подобається.
А ти наівний, ще віриш ТВ.
Он грузіни вірять, що перемогли. Може дійсно перемогли, я не знаю.
Нічого путного для України з того я не бачу у майбутньому.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 січня 2009, 02:27 |
|
|
Yury, я просто дивюся , слухаю , читаю , аналізую - і роблю висновки...
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 06 січня 2009, 13:00 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Капітан,
Выводы можно делать только на основании достоверной информации, коей ты не располагаешь и я тоже, а располагаем мы только дезой с разных сторон и выводы можем делать только на основании этой дезы. Максимум, что мы можем – это улавливать тенденцию, а тенденция такова – утрата или снижение статуса транзитной державы, уменьшение или прекращение транзита – соответственно это минус из бюджета, что мы уже и наблюдаем. :(
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |