Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 грудня 2008, 20:48 
Офлайн

Повідомлення: 409
Прошу вибачити - див. Worldcat.org, Mikhail Kryzhanovsky "White House Special Handbook".

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 грудня 2008, 21:08 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Знаєте, а мені чогось не соромно (може я такий безсовісний), якби це була постать розмаху як Озаркевич, Франко, Симчич та багато інших по-справжньому видатних особистостей, то мені було б соромно, а так...
Ось ці постаті і справді зробили внесок для Коломиї, справді її прославили. І я ніяк не погоджусь, що він вніс якийсь внесок в прославляння Коломиї, поки що, дякуючи вам і вищенаписаному я бачу, що він і справді зробив внесок у прославлення тільки самого себе. ІМНО
P.S. А американські президенти в курсі, що вони користуються його порадами? Може це він порадив Бушу вторгнутись в Ірак? :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 січня 2009, 20:39 
Офлайн

Ви назвали видатних людей. Геніального Симчича я знала особисто. Франко прославив
коломийськи тюрму скоріше...
Проте жоден з них не є всесвітньо відомим вченим -політологом, так що ваші аргумаенти
я не приймаю.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 січня 2009, 01:45 
Офлайн

Хочете продовжувати дискусію - будь ласка. Хоча яка це дискусія... Ви просто фанатично стверджуєте у геніальності Крижановського, мало того(ну з цим я ніяк не погоджусь) він прославив Коломию. Єдиний аргумент, який ви наводите - підручник, який вивчають студенти у багатьох вузах. Для мене це ніяк не серйозний аргумент:
берем 3-5 книг, вибираєм з них найкраще або найняти спеціалістів, які напишуть книгу замість автора;
берем 2-3 друга-спеціаліста (бажано імениті спеціалісти, якщо таких нема згодяться будь-які), називаєм їх рецензенти;
відсилаєм книгу в міністерство - нам на підручнику пишуть "Рекомендовано міністерством освіти і науки України";
і найголовніше не забути написати своє прізвище на обкладинці, поставити своє фото на якому автор має розумний вигляд і попросити когось написати (або самому написати) вступне слово в якому з усіх сторін вихваляється життя автора та прекрасність цієї книги. Ото і все...
Наведу всім відомі факти. Нашим посадовцям останнім часом, модно писати мемуари. Прикладів багато, зокрема Кучма (декілька книг), Янукович ("Як Україні жити далі", між іншим книга теж зокрема для студентів, проффесор, ніц не скажеш). Може ви і цих авторів назвете геніями сучасностіш?
Хтось на форумі написав анекдот по цьому випадку, який я вперше почув дуже давно з уст Михайла Задорнова:
"Після вручення Ленінської премії Брєжнєв
сидить в своєму кабінеті і грається значком. Тут в кабінет до генерального секретаря заходить Суслов:
- Михайло Андрійович, ти "Малу Землю" читав?
- Аякже, Леонід Ілліч, чудова книга.
Через деякий час до Брєжнєва заходить Пельше:
- Арвід Янович, ти "Малу Землю" читав?
- Читав, Леонід Ілліч, аж два рази. Прекрасна річ.
Залишившись в кабінеті один, Брєжнєв, задумливо сказав:
- Треба ж, всім подобається. Може і мені прочитати" :D
Я навів багато фактів на спростування аргументу про геніальність при написанні книги.
Ваші особисті переконання про геніальність теж не є вагомими. Більше аргументів я від вас не дочекався, та й не хочу. Крім викриків, він - геній, він прослав Коломию, його в Президенти, я не бачу.
Тому роблю висновок, ви просто фанатик даного генія, або родич, або ж він сам (навіть якщо так, признання не дочекаюсь, бо тоді це самовихваляння або самопіар)...
Ну якщо він геній - наведіть факт - він винайшов колесо, без якого людство не обійшлося б...
А те що він лиє воду на визначення політ. термінів його генієм не робить. Якщо ви вже так розбираєтесь в політології - згадайте марксизм (Карла Маркса, Фрідріха Енгельса) їх теж вважали геніями і шо? Тепер весь світ засуджує їхню "всерівність" та "боротьбу класів". А ж їм роками поклонялись, пам'ятники ставили, вивчали по цілому СРСР, в школах, університетах, інститутах, а я думаю, це більше 244 університетів. Якщо ви хоч трохи розумієтесь в політології, ви знаєте яке місце займає тепер марксизм. Пригадую, як ми в школі кожен рік здавали макулатуру і кожен рік люди зносили томи Леніна, Маркса, Енгельса і інших "геніїв" і "талантів".
Наступний факт, якщо ви пов'язані з політологією, мали б знати, що у 1937році Гітлер одержав титул "Людина Року", його визнали за його ідеї, наукові праці, внески в розвиток Німеччини генієм за версією однієї світової газети. Нагадати що було у 1939-1945? Напевне знаєте. Вони всі вищезгадані генії, лідери.
Це однозначні факти і їх неможливо перекрутити.
Робіть висновки.
Я не полінився почитати декілька статей цього вашого "генія". Нічого геніального нема, відчуття що читаєш дівочий щоденник: "Любий щоденнику, сьодні я налию трохи бруду на американський уряд, але хай всі думають, що то я аналізую факти..."
Повторюю він не прославляв Коломию, те, що він тут народився чи його родичі тут живуть (не знаю, яке він відношення має до Коломиї), не вказує що він прославляв Коломию. Я визнаю, що він прославив Коломию, тільки якщо люди які з Києва, Донецька, Харкова, Польщі, Росії, Америки на репліку "Я з Коломиї" скажуть "Ааа, з Коломиї, знаєм, це та що її прославив Крижановський". Поки що реакція "Ааа, це там де велике яйце-писанка". А самого генія навіть ніхто не знає. Тоді виникає думка: невже ви його хочете прославити, як Коломийського Сина.
Не бачу мети продовжувати вести дискусію, адже ви не навели ні одного вагомого факту геніальності і того що він прославив Коломию. А натомість ігноруєте мої аргументи. Хочете щоб я назвав коломийських видатних політологів - а таких нема, як і коломийських видатних космонавтів. А є просто коломийські видатні люди, чию геніальність не можна піддати сумніву, до яких я вашого генія не відношу.
І на жаль, мені не соромно (напевне я такий безсовісний)...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 січня 2009, 12:00 
Офлайн

Повідомлення: 1428
Цитата:
SPY пише:
Хочете щоб я назвав коломийських видатних політологів - а таких нема, як і коломийських видатних космонавтів.
Оця фраза показує твою всю некомпетентнісь, Спай.
Коломийські видатні космонавти - є! Я знаю кількох... :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 січня 2009, 15:09 
Офлайн

Є?
Не знав, чесно, але то був жарт ви ж серйозну частину пропустили і не коментуєте а до жарту вчепились, добре ще що до анекдоту претензій нема.
Приношу свої вибачення видатним коснавтам Коломиї, так як я і справді не компетентний в галузі космонавтики. Але ще раз скажу то був жарт. Виявляється невдалий жарт. Ну мусив я то величезне повідомлення розбавити жартами, щоб не було сухим повідомлення :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 січня 2009, 20:30 
Офлайн

Філіпа Кіркорова якось запитали, для чого йому власний ресторан. Він відповів:

- Знаєте, мене "дістали" московські офіціанти. Приходиш після концерту, вкрай
стомлений і голодний, а тебе по півгодини-годину просто ігнорують. І все для
того, щоб потім бігати по Москві і репетувати, що от я, ніхто і ніщо, "опустив"
самого Кіркорова !

В вас, пане SPY, глибоко сидить комплекс московського офіціанта. Дивує тільки
те, що ви , при всій вашій лютій ненависті до славетного вченого з Коломиї,
щоденно, як на роботу, ходуте на иого форум. Втім, це на краще - тут є чому
повчитися.
І запам"ятайте крилатий вислів Михайла Крижановського:
"Велич людини починається з усвідомлення нею власної нікчемності".

Напишіть це на папері (якщо вмієте) і пришпиліть до дверей - може і вами колись
буде пишатися Коломия. Цілую.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 січня 2009, 21:31 
Офлайн

Мдя... Дуже дякую за такі "теплі" слова. Особисто я протягом всієї дискусії вас не ображав, зате ви висловили в мою сторону такі хороші слова. Ще раз дякую. В мені немає комплексу московського офіціанта і я чесно кажучи не дуже вірю, що ця його відповідь є щирою. Особисто я не захоплююсь творчістю Кіркорова, але і його немаю у чому звинувачувати.
З чого ви взяли, що я ненавиджу Крижановського? Логіки я в цьому не бачу, адже ми з ним не знайомі і він мені не переходив дорогу, щоб я його ненавидів. В мене нема мотиву ненавидіти Вашого Крижановського.
Їдем далі ви напротязі 7 сторінок переконуєте всіх, що він геній. Я ж прошу навести конкретний аргумент, який не можна оспорити. Коли ж наводжу аргументи, ви їх просто ігнорували, а тепер перейшли до особистих образ. Ну якщо він прославив Коломию, то коли, як за яких умов. Геній - назвіть геніальних людей (чия геніальність не викликає сумніву) які вважають вашого Крижанівського. І останнє яке ви відношення маєте до нього? Чому так палко відстоюєте його геніальність.
Натомість ви мене ображаєте і ігноруєте мої повідомлення.
Ця дискусія - це як в суді: сказали що він геній і що прославив Коломию, наведіть докази цього, інакше без доказів це просто піар, тобто ви хочете всім замилити очі, заставляючи всіх прийняти бажаюче за дійсне

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 січня 2009, 21:31 
Офлайн

Повідомлення: 5158
Цитата:
Trembita пише:
при всій вашій лютій ненависті до славетного вченого з Коломиї, щоденно, як на роботу, ходуте на иого форум.

Перепрошую. А де у нього той форум? :cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 січня 2009, 02:06 
Офлайн

Перепрошую, тільки тепер зрозумів зміст того речення, а то із-за помилок не розумів його.
Так якщо то стосується мене, я не ходжу на ніякий його форум так, що не треба...

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 13 з 141 [ 1409 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 141  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення

Новини