Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Розваги, відпочинок, хоббі

Сторінка 13 з 37 [ 367 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 37  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 листопада 2008, 17:13 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
П'ятниця, 31 жовтня, 2008 → СПЕЦТЕМш
Найдешевша горілка буде по 14 грн, коньяк – 25

Кабмін встановив мінімальні ціни на алкоголь.

Про це пише "Дело", посилаючись на відповідну постанову уряду.

Згідно з документом, оптово-відпускні ціни за літр 100%-ного спирту встановлюються на рівні 58,33 гривні, а в роздріб — 70 гривень. Таким чином, мінімальна ціна пляшки горілки в магазині повинна перевищити 14 гривень. А роздрібна ціна коньяку стартує від 25 гривень за півлітрову пляшку. Коньяк "п'ять зірок" повинен коштувати мінімум 32 гривні.

В Асоціації виробників алкоголю і тютюну зазначили, що ухвалена постанова повинна набути чинності через 10 днів після оприлюднення документу. "На той момент у жодному магазині не може продаватися горілка або коньяк за цінами, що нижчі мінімальних", — стверджує голова асоціації Володимир Демчак.

Таке формулювання означає подорожчання алкоголю. "Продукція буде вилучена з торгівлі і переоцінена. За якою ціною вона буде продаватися — по 14 гривень або більше, — буде вирішувати постачальник", — сказав Демчак.

Водночас великі виробники заявляють, що мінімальні ціни до зростання цін не призведуть.

За словами директора з правових питань лікеро-горілчаного заводу "Хортиця" Геннадія Васюкова, наявність у роздрібі горілки по 7-10 гривень за 0,5 літра свідчить про її сумнівну якість, а також неповну сплату зборів і податків. "Якщо мінімальна ціна буде введена, значно скоротиться тіньовий ринок алкоголю і збільшаться надходження до держбюджету", — прогнозує Васюков.

У свою чергу фінансовий директор компанії "Олімп" Олег Дураєв зазначив, що "сума в 14 гривень вийшла з урахуванням собівартості продукції, витрат з логістики, витрат на реалізацію (близько 5%), сплати всіх податків і зборів (акциз плюс ПДВ, близько 5 гривень), націнок дистриб’ютора (близько 10%) і ритейлу (20%)".

"За такого розрахунку жоден регіональний виробник не зможе сказати, що вона завищена", — вважає він.

Натомість юрист Артемівського лікеро-горілчаного заводу В'ячеслав Лакіза не згоден з таким твердженням. "У столиці й у регіонах різні рівні доходів і різна купівельна спроможність населення. Якщо для киян 14 гривень за пляшку — нормально, то для жителя регіону — багато", — стверджує він.

Експрес

От біда , прийдеться пити таку дорогу горівку...Зображення

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 листопада 2008, 17:41 
Офлайн

Повідомлення: 4424
Цитата:
Капітан пише:

Найдешевша горілка буде по 14 грн, коньяк – 25

От біда , прийдеться пити таку дорогу горівку...
Як там стара совітська, алкоголістська приказка: " если будет 25, снова "Зимний" надо брать!" Але не бійся: баба Муха, завжди на боєвом посту...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 листопада 2008, 17:53 
Офлайн

Та нічого окрім стимуляції самогоноваріння , цими підвищеннями цін не діб'ються.
Мій тато принципово не п'є маґазинову , він довіряє своєму , як він каже натур продуктові.А у селі майже всі такі , благо є з чого гнати ...Зображення

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 листопада 2008, 18:03 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Та ні, в селі як була дешева державна, то всі дружно перейшли, нащо морочитись з бочками і т.д. Але як ціна зроста, то витягнуть з пивниці апарати і запустять по повній (якщо цукор не подорожчає :D )

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 листопада 2008, 18:08 
Офлайн

Повідомлення: 4424
Цитата:
Капітан пише:
Та нічого окрім стимуляції самогоноваріння , цими підвищеннями цін не діб'ються.
А скільки підробок тепер буде, хоч здається куди вже більше...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 листопада 2008, 18:24 
Офлайн

Та відав , що вже і підробки підробляють, дійсно , куда вже далі... :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 листопада 2008, 23:56 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
Капітан пише:
що вже і підробки підробляють
лихо Капітан закрутив, сидів і думав, як можна підробити підробки... :lol:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 листопада 2008, 01:34 
Офлайн

Повідомлення: 86
Вертаючись до теми - хто де натрапляв на відверто хороші чи погані алкогольні напої?

Особисто я свого часу у "Моя сім'я", чи як той магазин називається, що не доїжджаючи сотні метрів (з центру) до восьмої школи по ліву руку стоїть, брав коньяки що вартували своїх 50 гривень за півлітрову пляшку. І у тому спеціалізованому алко-магазинчику, що біля автовокзалу, продавці не лінуються сказати, котрий з коньяків вони пили і захочуть попробувати ще раз :) І навіть погоджуються продати пляшку з того самого ящика :)

І ще жодного разу не доводилось пити не-денатурат, якщо його купувати у "рядових" продуктових магазинах. І в "555" останнім часом "не щастить" :/

Стосовно пива - лише "Приватної броварні", котрій на початку топіка пропрочили скору смерть. "Авторське", "Чорне", "Старе місто" - у порядку спадання пріоритету.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 листопада 2008, 15:24 

Цитата:
Капітан пише:
От біда , прийдеться пити таку дорогу горівку...

Капітан, там стільки в тебе вина доброго, а ти за горівку переживаюш :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 грудня 2008, 20:53 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Маніфест тверезого класу!

Криза вже перестала тихенько стукати в двері і почала сильно бити ногами. Долар росте, ціни ростуть, невдоволення владою росте. І тут політтехнологи тобі пропонують „виявити рішучий протест” вказавши владі, що вона дістала. Звісно вона тебе дістала, звісно ти хочеш протестувати, звісно ти хочеш змінити життя на краще. Звісно влада це розуміє. Звісно це розуміють і політтехнологи. Тобі на тарілочці підносять готовий рецепт: не треба дивитись, що відбувається у Греції, просто візьми і „побібікай” пару хвилин своїм авто. Система витворює форми протесту, які не страшні для неї.

Від сигналу машин, від форумних балачок, від пікету Верховної Ради, Секретаріату Президента чи Кабміну нічого не змінюється. Це ніяк не впливає на чиновників. Від цього не страждає ні їх кишеня, ні їх спокій.
А що ж робити поки в нас, на відміну від Греції, суспільство не навчилось тиснути на безсовісну владу?

Я пропоную тобі невеликий, але дієвий крок.
1 січня о 00:00 коли годинник вкаже на початок нового року, підійми бокал БЕЗАЛКОГОЛЬНОГО напою. Скажи собі: відтепер я веду тверезий спосіб життя і відмовляюсь від усілякої отрути, чи то алкогольної, чи то тютюнової, чи іншої.

Що це дасть?
1) Власниками алкогольних та тютюнових підприємств є ті самі олігархи та представники влади. Переставши пити та курити ти полишиш їх 5-10 гривень щодня. Коли це зробить мільйон чоловік, то їх втрати будуть 5-10 мільйонів гривень щодня!
2) Ти збережеш 5-10 гривень щодня, які зможеш витратити на подарунок коханій людині, на розумну книжку дитині , на заняття спортом...
3) Ти збережеш своє здоров’я і не будеш витрачати гроші на ліки. Власники фармацевтичних компаній теж олігархи і представники влади. Якщо ти будеш здоровим, ти зменшиш їх прибутки. А це теж мільйони...
4) І останнє. Ти завжди будеш при тверезому розумі, а значить будеш володарем свого життя у кожну хвилину.

Ми, члени Характерного козацтва, ведемо здоровий спосіб життя, і закликаємо тебе зробити те саме!
Жодної копійки виробниками отрути! Вкладай гроші у розвиток своїх дітей, у щастя своєї коханої, у свою силу, розум та здоров’я.

Святозар, Характерне козацтво
http://kozaky.org.ua
kozactvo@ukr.net

PS. Велике прохання користувачам інтернету, які хочуть змінити життя на краще, донести цю інформацію до своїх знайомих.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 13 з 37 [ 367 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 37  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Розваги, відпочинок, хоббі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення