|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 22 листопада 2008, 00:22 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Hugo пише:
з Начальником ДАЙ України :lol: ще цього прикола не бачив...
Цитата: Капітан пише:
Украинский Hummer такий Кличку вже колись були подарували... :cl:
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 22 листопада 2008, 01:41 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
а по темі писати? зараз якраз найаутуальніше про штрафи і талони
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 22 листопада 2008, 01:44 |
|
|
Цитата: Бодя пише:
а по темі писати? пиши, дозволяю... :D
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 22 листопада 2008, 01:49 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 22 листопада 2008, 01:51 |
|
|
Цитата: Бодя пише:
зараз якраз найаутуальніше про штрафи
та про них вже стільки я писав на Порталі в новинах, ти не читав?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 22 листопада 2008, 15:59 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Независимые тесты разоблачили миф об экономичных автомобилях
Автомобильный портал 4Car, принадлежащий британской медиакомпании Channel 4, провел независимые исследования восьми моделей автомобилей, которые лидируют на рынке Великобритании с точки зрения расхода топлива и дружелюбности к окружающей среде.
шспытаниям подверглись Volkswagen Golf BlueMotion, Skoda Fabia Greenline, Toyota Aygo, Mini Cooper D, Honda Civic Hybrid, BMW 118d, Fiat 500 (с двигателем 1,2 л) и Ford Focus Econetic. Они тестировались на дорогах общего пользования в условиях, близких к каждодневной эксплуатации. Экспертиза включала пять этапов: передвижение по городу, за городом, на оживленной магистрали, за городом в спокойном режиме и на проселке.
Для создания условий, близких к реальным, старт машины в трех последних из указанных этапов производился с холодным двигателем при температуре воздуха, равной +10. На мокрой дороге и при сильном ветре заезды не осуществлялись. Кондиционер и прочие второстепенные системы не включались.
Результаты тестов показали, что расход топлива и выброс СО2 абсолютно у всех исследованных моделей отличаются от официальных данных в большую сторону. "Лидером" по несовпадению стал Ford Focus Econetic: при заявленных производителем 3,6 л/100 км в действительности он расходовал почти 4,4 л, а выброс углекислого газа превысил данные Ford на 23 г/км. Ближе всего к истине оказались данные для Volkswagen Golf BlueMotion: педантичные немцы вычислили расход топлива, отличающийся от реального всего на 300 мл/100 км.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 24 листопада 2008, 22:32 |
|
|
Цитата: Наскільки небезпечною є поява на дорозі автомобіля, за кермом якого перебуває п’яна людина, два дні тому переконалися кілька водіїв, які рухалися на дорозі між Коломиєю та Снятином. На щастя, рух “Жигулів” червоного кольору зусиллями працівника державтоінспекції було припинено відразу, щойно він помітив ризиковані маневри автівки.
Зранку того дня державтоінспектор ВДАІ Снятинського райвідділу міліції Роман Наконечний на власному автомобілі їхав на службу і побачив, як “Жигулі” червоного кольору, порушуючи правила обгону, створили аварійну ситуацію, яка могла призвести до ДТП. Міліціонер наздогнав “Жигулі” і після неодноразових сигналів про зупинку змусив водія легковика зупинитися. Достатньо було лише побачити того зблизька, щоб переконатися: водій “Жигулів” перебував у нетверезому стані, а запитання про документи узагалі позбавило його дару мови. Витягнувши з замка запалювання ключі, міліціонер лише хотів зателефонувати у райвідділ і доповісти про затримання правопорушника, але натомість отримав дзвінок-орієнтування щодо саме цієї машини. Колеги з Коломийського підрозділу дорожньо-патрульної служби повідомили про те, що вказаними “Жигулями” 20 хвилин перед тим незаконно заволодів невідомий чоловік. Роман Наконечний відрапортував, що орієнтування можна зняти. Мотиви, що спонукали 23-річного мешканця Коломиї заволодіти чужим автомобілем, з’ясовуватиме слідство. :cl:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 листопада 2008, 10:39 |
|
|
[color=red] Запрацював сайт ДАІ в Івано-Франківській області[/color]
25 Листопада 2008, 20:38
Місце, дата, час, номер автомобіля і вид порушення на дорозі – усю цю інформацію від тепер можна переглянути на сайті управління Державтоінспекції УМВС України в Івано-Франківській області, який уже сьогодні функціонує в тестовому режимі
Більше інформації на сайті ДАІ тут
За матеріалами http://pravda.if.ua/
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 26 листопада 2008, 14:36 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Мля... Сайт ДАІ. Держорганізації. На безплатній Джумлі і зроблений лівою ногою... Це торба :bu
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 27 листопада 2008, 01:17 |
|
|
Цитата: pent@gon пише : Мля... Сайт ДАІ. Держорганізації. На безплатній Джумлі і зроблений лівою ногою... Це торба
А звідки бабло , хабарі вже не беруть.... :D
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |