Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Розділ для автолюбителів

Сторінка 40 з 89 [ 886 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 89  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 жовтня 2008, 18:05 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
БорМан пише:
їздити на нім буде ніде
я б знайшов де, не біда... :wink:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 жовтня 2008, 21:37 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан

Цитата:
ехр пише : от ви мені скажіть, що треба зробити щоб мати таке авто...

ехр , якби я знав, чесне слово припаркувавбися на Валовій у поперек дороги. щоби всі бачили... :D

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 листопада 2008, 15:16 
Офлайн

Парижский автосалон 2008: Citroen GT Concept

Впервые в истории транспортное средство из виртуального мира переродилось в реальный концепт. Citroen GT появился в результате сотрудничества французской марки с компанией Polyphony , разработчиком гоночного симулятора Gran Turismo 5 к видеоприставке Playstation 3.

Зображення

Продажи этой игры, как известно, превышают 50 миллионов экземпляров по всему миру, а сама она заслуженно считается самым качественным и реалистичным из симуляторов. В самой игре концепт оснащается электродвигателями, которые питаются от топливных ячеек. Так что атмосферу Citroen GT Concept совсем не загрязняет.
Автомобиль предназначен для передвижения двух человек, водительское место четко отделено от пассажира высоким центральным тоннелем, на котором расположились множество тумблеров. Вся важнейшая для пилота информация отображается на небольшом дисплее прямо перед ним, дабы не отвлекаться от напряженных гонок.

Зображення

Дизайн концепта не мешает ему обладать достойной аэродинамикой. Линии остекления напоминают концепт C - Metisse , а силуэт визуально удлиняется за счет далеко вынесенного спойлера в задней части. Как передняя, так и задняя светотехника уходит внутрь граней, образованных колесными арками. В них, кстати, располагаются 21-дюймовые алюминиевые колесные диски. Сам автомобиль далеко не маленький: длина его составляет 4 960 мм и ширина 2 080 мм, а вот высота равна всего 1 090 мм.

Зображення

Здорово, конечно, было бы увидеть серийный суперкар от французов в ближайшее время, однако с этим они, похоже, не торопятся.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 листопада 2008, 21:42 
Офлайн

Найдорожчі в експлуатації авто (Forbes )

1. Mercedes G55

Зображення

Ринкова вартість $108275
Вартість експлуатації за 5 років $26544
Не дивно, що така лялечка вагою 2,5 т, потужністю 493 кінські сили та витратою палива 23,6 л/100 км по місту і 20,27 л/100 км на трасі опинилася на першому місці в рейтингу. До того ж, ремонт власнику G55 обійдеться в $1640.

2. BMW M6 Coupe

Зображення

Ринкова вартість $99875
Вартість експлуатації за 5 років $24578

Інші авто цього рейтингу не такі дорогі, проте у деяких більша вартість утримання. M6 Coupe оснащений 5-літровим двигуном бере всього 23,6 л/100 км по місту та 18,3 л/ 100 км на трасі.

3. Audi RS4

Зображення

Ринкова вартість $66720
Вартість експлуатації за 5 років $22619

Повнопривідний RS4, удосконалений варіант Audi A4, має 4,2-літровий двигун з 8 циліндрами та потужністю 420 кінських сил, гарно показав себе у керуванні. Авто має добру гальмівну систему та розвиває швидкість 100 км/год. за 5 секунд. Недоліком є лише ненажерливість машини та вартість її утримання.

4.Cadillac XLR-V

Зображення

Ринкова вартість $100000
Вартість експлуатації за 5 років $22347

Надійний 4,4-літровий восьмициліндровий двигун потужністю 443 кінські сили «з’їсть» палива у місті 20,27 л/100 км і 18,3 л/100 км на трасі. Вартість в утримані такої машини, як і попередніх, висока, а от ремонт порівняно недорогий.

5. Infiniti QX56

Зображення

Ринкова вартість $52965
Вартість експлуатації за 5 років $22294

Infiniti QX56 – модель, що базується на Nissan Armada SUV та Titan Рickup. За данимиVincentric, вартість експлуатації такого авто суміжна з вартістю експлуатації Land Rover Range Rover Supercharged. Однак ціна ремонтних робіт для Infiniti QX56 все ж нижча.

6. Land Rover Range Rover Supercharged

Зображення

Ринкова вартість $93600
Вартість експлуатації за 5 років $21977

Ця модель має 4,2-літровий двигун на 8 циліндрів і розвиває 400 кінських сил. Це приблизно на третину більше від її попередниці, моделі Range Rover HSE. Поточні ремонтні роботи заберуть з гаманця $1600, стільки ж, як і для моделей Jaguar XJR та Mercedes-Benz G55 AMG.

7. Lexus LX470

Зображення

Ринкова вартість $68160
Вартість експлуатації за 5 років $21195

Lexus LX470 – люкс-версія Toyota Land Cruiser. У моделі LX470 восьмициліндровий двигун нa 4,7 л потужністю 268 кінських сил витрачає 22 л на 100 км по місту і 16,7 л на 100 км по трасі. До речі, ця машина та Saab 9-7X – одні з небагатьох машин люкс-класу, котрі можуть споживати і звичайний бензин, а не лише найвищого ґатунку.

8. Volvo XC90 Sport

Зображення

Ринкова вартість $49995
Вартість експлуатації за 5 років $20720

Авто зі шкіряним салоном XC90 Sport має 4,4-літровий двигун із 8 циліндрами та потужністю 311 кінських сил. Коробка передач – автоматична 6-ступенева. Авто повнопривідне, витрати ж пального – 19 л/100 км у місті та 14,2 л /100 км на трасі.

9. Jaguar XJR

Зображення

Ринкова вартість $84250
Вартість експлуатації за 5 років $20352

Як і модель Range Rover Supercharged компанії Ford Motor, XJR має 4,2-літровий надійний 8-циліндровий двигун потужністю 400 кінських сил. Однак це авто значно легше за XJR та менш ненажерливе, ніж Range Rover Supercharged. А от витрати на ремонтні роботи будуть не меншими.

10. Porsche 911 GT3

Зображення

Ринкова вартість $107500
Вартість експлуатації за 5 років $19396

Porsche 911 GT3 лише на кілька кроків від того, щоб називатися гоночним авто та підпасти під заборону експлуатації на вулицях міст. Спортивна краля має 3,6-літровий двигун із 6 циліндрами та потужністю 415 кінських сил, розвиває швидкість 100 км/год. усього за 4,1 секунди. І споживає пального порівняно небагато – стільки ж, як авто із 8-циліндровими двигунами

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 09 листопада 2008, 17:28 
Офлайн

[QUOTE]Два литра на 100 км - расход нового Volkswagen

Немецкий концерн Volkswagen разрабатывает микролитражку, которая будет расходовать всего два литра топлива на сто километров пути.
По данным издания Auto Motor und Sport, двухместный автомобиль построят на базе модели Up! Сердцем новинки станет трехцилиндровый дизельный двигатель, выдающий примерно 50 лошадиных сил. Примечательно, что изначально планировалось устанавливать двухцилиндровый двигатель, однако инженеры компании сочли, что он не дает автомобилю достаточной динамики.
Особенно интересна новинка будет для москвичей, ведь топливной карты номиналом в 24 тысячи рублей хватит аж на 50 тысяч километров! Дело за малым: дождаться появления модели в продаже. О точных датах пока ничего не известно, однако источники внутри немецкого концерна сообщают, что премьера микролитражки состоится в 2010 году.

// auto.mail.ru[/QUOTE]

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 09 листопада 2008, 17:53 
Офлайн

Цитата:
Два литра на 100 км
це має бути "наше" авто... :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 09 листопада 2008, 18:10 
Офлайн

Цитата:
ехр пише :це має бути "наше" авто...

При такій витраті пального , її можна і коньяком заправляти. :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 листопада 2008, 15:26 
Офлайн

Цитата:
[IMG]http://www.gazeta.ua/images/200811/081112105221_info.jpg[/IMG]

Авторитетне британське видання FleetNews назвало BMW 3-ої серії найнадійнішим автомобілем року. Рейтинг "надійності" складався на основі даних про стан 900 000 машин, які здавалися у Британії в оренду в 2008 році.

При складанні списку в облік приймалася кількість поломок автомобілів разних марок. Відзначимо, що раніше в подібних списках перші місця традиційно діставалися машинам японського виробництва.

У цьому ж році пальма першості дісталася німецькій автомобілебудівній компанії BMW, яка зайняла ще і п'яте і сьоме місця рейтингу завдяки 1-ій серії і хетчбеку MINI
я люблю авта цієї фірми... :gm:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 14 листопада 2008, 01:27 
Офлайн

Цитата:
ехр пише : я люблю авта цієї фірми...

Та шо тикажеш? ...хто би міг подумати. :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 15 листопада 2008, 11:38 
Офлайн

Tesla Model S вже у продажі!

Зображення

Автомобіль, який давно обговорювався, нового типу, Tesla Model S вже можна купити за ціною в 60 тисяч доларів. Цей автомобіль є навіть не гібридом - його повністю перевели на електроенергію. На одному заряді Tesla Model S здатний проїхати 240 км. Розігнатися з нуля до 80 км за 6 секунд, що для електромобіля є відмінним показником. Цей седан спроектований фахівцями компанії Tesla. Автомобіль п'ятимісний.

Зображення

Зображення

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 40 з 89 [ 886 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 89  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Розділ для автолюбителів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення