Цитата:
КрішнА пише:
а причому тут хвороба до покаяння за злочин?
за сюжетом, хвороба - "кнопка спускового механізму", який привів в рух самоаналіз, підштовхнув до повного перегляду свого життя.
Людина діяла максимально ефективно під загрозою неминучої смерті, про час якої була повідомлена.
Це "роль" хвороби в тому фільмі.
Але хотів сказати про інше.
А саме, про те, що той чоловік зрозумів, що він не вмів прощати.
Взагалі, поки тінь смерті не накрила його, не знав і не хотів розуміти(!) значення таких явищ як прощення та каяття.
Звичайно, він як людина вихована в сучасній західній цівілізації, усвідолюючи свої помилки, ніде на колінах не плакав і чолом об підлогу не бився, хоча, думаю, у нього в думках і в серці відбувалися значно більші хвилювання, які можна було би хоч якось виразити зовнішньо.
Дії, які він встиг вжити до того моменту, коли вже міг самостійно пересуватися, свідчать про серйозні, а може і радикальні зміни в характері людини.
Фільм я дивився давно, але запам'ятав, що його головна ідея, розказати глядачам, про те, як важливо зрозуміти значення "прощення" і "каяття" (в самому глибинному значенні цих слів), тому що саме ці речі, коли ними "володієш", дійсно змінюють якість життя на краще.
[COLOR=gray]А ти кажеш:
Цитата:
особистос мене не влаштвувало б покаяння за такий хлочин людину не повернеш вже.
[/COLOR] Це я все до цього.
От
рекомендую:
«Моя жизнь» (англ. My Life) (1993)
— драма Брюса Джоэля Рубина с Майклом Китоном и Николь Кидман в главных ролях.
depositfiles
01
02
03
04
05
06
07
08
або
http://letitbit.net/download/427bf0379831/My-life.rar.html
Ще є