Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Сторінка 3 з 23 [ 227 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 листопада 2008, 02:33 
Офлайн

Повідомлення: 1118
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
Цитата:
SPY wrote:
то для 5 кінозалів - де знайти 1000ш
у нас є 60 000 - але ж не всі ходять в кіно

З одного боку - пригадую часи СРСР:
Ірчана, Кірова, Юність, Комсомолець - і всюду були люди. А народу, може, більше і не було в місті ніж тепер.
З другого боку - подивитись американські фільми - там фільми крутять навіть коли 10-ть чоловік у залі є - там вигідно.
Головна проблема - дивитись нічого.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 листопада 2008, 14:57 
Офлайн

Повідомлення: 1428
Свого часу мені не стало сили духу переконати покійного вже нині директора кінотеатру на те, шо давно пора заробляти бабло і т.д.
Існував проект переносу мого цифрового кінозалу і клубу туди... Із робочою назвою Джерело-Пентагон :D

Навіть була перша спроба, якщо хтось пригадує - ми організували там демонстрацію футболу на великому екрані. Був якийсь фінал чогось там - Німеччина-Бразилія...
В процесі підготовки цієї події соткою ходили Діди Морози (літом) і рекламували дійство...
Мені не дозволили організувати бар під час показу, ну і Бог з ними - я тільки слізно просив, аби вони самі завезли туди багато пива...
Бачили би ви розпач того директора, його продавщиць, "орендарів" та всього пенсіонерського персоналу, коли прийшов повен зал із лишком, битком (а це, певно, чоловік 300-400), і ще майже стільки ж не влізло, стояли під дверима, в скверику, а "багато пива", яке таки завезли, виявилися цілим одним ящиком Оболоні, яке продалося, звичайно, рівно за дві хвилини...
Бізнес по-коломийськи, А-а-а-а-а-а-а :bu Отаке... Весело було.

[QUOTE]Wandering wrote:
Крім кінотеатру ім.Ірчана в нас нічого немає (і його вже теж) хіба би забрали назад приміщення, мабуть було продано за кілька тисяч гривень як і багато інших. Більше варіантів немає, то справді був класний кінотеатр, цікаво хто дозволив його продати[/QUOTE]Як би то вам сказати... Хто "дозволив" - той і "купив", розуміте? Імена відомі.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 листопада 2008, 16:44 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Мда... ну вони люди радянської закалки - що з них візьмеш - а ваша ідея мені наприклад сподобалась ;)
Ну а з тепершнім керівництвом - чого не ведете бесіди? я думаю теперішні - не відновляться заробити...
Відповіді типу "а оно мне надо" - не приймаються :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 листопада 2008, 17:49 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Цитата:
pent@gon wrote:
Імена відомі.

Вам так, мені ні :cl:
Цитата:
SPY wrote:
Ну а з тепершнім керівництвом - чого не ведете бесіди? я думаю теперішні - не відновляться заробити...

Якщо налаштувались продати, то швидше за все продадуть, бо мають плани і зупинити їх буде важко, навіть обіцяючи невеличкий заробіток, бо спочатку ж потрібно вкласти і не мало, а от якою буде віддача невідомо.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 листопада 2008, 21:24 
Офлайн

Цитата:
Wandering wrote:
Якщо налаштувались продати, то швидше за все продадуть
Ну так і правильно зроблять, хіба ж ні?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 листопада 2008, 22:36 
Офлайн

Повідомлення: 1118
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
А ще спроби були?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 листопада 2008, 01:57 
Офлайн

Повідомлення: 86
А тема активна :) Встромлю-но і свої кілька копійок.

З приводу того, що коломиянам не потрібен кінотеатр і ніхто в нього ходити не буде.

Подобаються мені (коли я в гуморі) альтернативно обдаровані індивідууюми, корі свою думку видають за єдино правильну. Особисто знаю немало коломиян, котрі їздять на прем'єри фільмів у Чернівці, Львів задля того, щоб подивитись їх в кінотеатрі. Івано-Франківськ взагалі при цьому розглядається мало не як "сусідня вулиця". Сам не раз і не два їздив дивитись вартісні стрічки за кількасот кілометрів. Тому що плата 20-30 гривень за дві години приємного часопроведення - це не плата. У кафе якомусь ви за ці гроші хіба каву з морозивом купите. Або заплатите за всід на дешеву прокурену дискотеку. Так що кінотеатр Коломиї потрібен. Не всім. Точно так само як, наприклад, не всім потрібні бібліотеки чи дискоклуби.

Стосовно "Джерела" в його теперішньому стані - таки-так. Воно таке не потрібне нікому. З жалюгідним вибором застарілих неякісних фільмів. Проте, якщо люди їдуть по сусідніх обласних центрах, то в межах Коломиї думаю добратись можна було б.

Ну і стосовно того, що техніка в кінотетрі не "ще не все". Згадалась приказка про те, що "здоров'я - це ще не все, але без нього все інше - ніщо". Ось так і техніка для кінотеатру. Котра зараз, до речі, обійдеться не в один десяток тисяч вічнозелених побитих кризою замордованих звіряток.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 листопада 2008, 03:06 
Офлайн

Повідомлення: 229
Цитата:
miwa wrote:
знаю немало коломиян, котрі їздять на прем'єри фільмів у Чернівці, Львів
я тоже знаю.
Вот бы статистику глянуть, а?
Сколько сотен (да хрен с ним, десятков) коломыян раз в месяц катается, чтоб получить эстетическое удовольствие от просмотра фильма?
Дорога, небось, дороже выходит теперь.

Цитата:
miwa wrote:
З приводу того, що коломиянам не потрібен кінотеатр і ніхто в нього ходити не буде.

Цитата:
miwa wrote:
Стосовно "Джерела" в його теперішньому стані - таки-так. Воно таке не потрібне нікому.

Так, ты что конкретно сказать-то хотел?
Цитата:
miwa wrote:
Подобаються мені (коли я в гуморі) альтернативно обдаровані індивідууюми, корі свою думку видають за єдино правильну.

А, ну-ка, тыкни пальцем, кто и как тебя тут обидел?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 листопада 2008, 04:59 
Офлайн

Цитата:
ГомоУкраїнус wrote:
А ще спроби були?
Ну, то вже байки не для публічного хворуму :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 листопада 2008, 14:19 
Офлайн

Повідомлення: 86
Цитата:
TiMoXA пише:
я тоже знаю.
Вот бы статистику глянуть, а?
Сколько сотен (да хрен с ним, десятков) коломыян раз в месяц катается, чтоб получить эстетическое удовольствие от просмотра фильма? Дорога, небось, дороже выходит теперь.

З мого досвіду - нє, не дорожче. А статистики такої ніхто не веде.
Цитата:

Так, ты что конкретно сказать-то хотел?

Не лише хотів, але й сказав.
Цитата:

А, ну-ка, тыкни пальцем, кто и как тебя тут обидел?

А де я писав, що мене хтось образив? Я писав про альтернативно обдарованих, котрі пхаються на форум не вміючи читати і свою думку вважають єдино вірною.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 3 з 23 [ 227 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення