Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Сторінка 30 з 70 [ 695 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 70  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 листопада 2008, 19:00 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Так в чому твоя головна життєва установка? В тому, що тобі хотілося, щоб Бог був, чи в тому, що доказів Його існування нема і не буде?

В тому, що мені хотілося б, щоб Бог був.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Ти розуміеш, що з точки зору практика, який шукає істину це вкорінні не вірна позиція?

Розумію. Потрібно довести або спростувати теорію Його існування.
Тому мені й сподобалась книга Клизовського, там він викладає вчення як [color=red]теорію[/color].

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 листопада 2008, 19:20 
Офлайн

Повідомлення: 1118
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
Цитата:
Wandering пише:
Потрібно довести або спростувати [I]теорію[/I] Його існування.

Теорії будуються навколо припущень.

Його існування в твоїй свідомості починається для тебе в той момент, коли ти в це повіриш.
Тут треба зосередитись на тому, що означає "повіриш".
Недавно був свідком, як один молодий психолог за три хвилини "вилікував" людині прогресуючу ангіну...
Вірити - означає Бути.
Тобто, змінити свій стан.

Від того, що хтось лежить на канапі і "вірить", що зможе встати на ноги - нічого не зміниться.
Зміниться тоді, коли він візьме і встане.
Підводитися на ноги ми навчилися. Їздити на велосипеді - також.
[color=blue]Ніяка в світі теорія не замінить того, щоб сісти на ровер ... і в перший раз грохнутись серед вулиці на очах у своїх друзів і сусідів[/color].
[color=gray](Та і занадто складна та теорія в тому віці, коли хочеться гасати на ровері)[/color] Але, можна знову і знову сідати і врешті-решт навчитися їхати.
Так чому ж хтось припускає, що не можна навчитися більш складних речей, не розуміючи їхньої теорії?

Так, це може виявитися надзвичайно складним, але результат вартий того.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 листопада 2008, 19:46 
Офлайн

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Недавно був свідком, як один молодий психолог за три хвилини "вилікував" людині прогресуючу ангіну...

Ось це найстрашніше, помилитись у своїй вірі.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 листопада 2008, 19:58 
Офлайн

Цитата:
Wandering пише:
Ось це найстрашніше, помилитись у своїй вірі.

ти, або щось не так зрозумів, або я щось не так написав про того психолога.
Перестало горло в людини боліти, розумієш?
А вона, вже збиралася з температурою лягати.
Хвороба - це стан.
Цей стан теж можна змінити (не використовючи лікарські методи).
Таким і подібним чином можна змінити ... практично будь що.
І людина на це здатна.
Я тільки це хотів сказати.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 листопада 2008, 20:06 
Офлайн

Ясно, не порозумілись.
Я щось подумав, що той психолог так нагрузив чоловіка, що той забув про свою ангіну і відчув себе здоровим.
А тут він вилікувався, цікаво :?:

Але ж реально багато людей вірять там у Єгову, розказують і переконують інших в тому що Бога саме Єгова звати, вони щиро вірять у свою правду.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 листопада 2008, 20:30 
Офлайн

Цитата:
Wandering пише:
А тут він вилікувався, цікаво

та це елементарно пояснююється з наукової точки зору.
Цілий фільм по ТВ був, про те як в Південній Америці виліковувалися діти хворі на лейкімію (рак крові) - їм всім розповідали у формі казочки, про те, що відбувається у їхніх судинах ("погані" клітини "нападають" на "добрі", йде війна і треба "добрим" допомогти перемогти.)
Вони малювали малюночки, розповідали історії, фантазували, писали твори.
Фактично, все їхнє життя було присвячене боротьбі з "поганими" клітинами.
Результат - більше 90% дітей одужало.
Природа явища: З боку центральної нервової системи запускався потужний (у дітей майже нічим не обмежений) механізм-процес дії на організм і він підтримувався масксимально можливий період часу.
Організм така складана машина-лабораторія, що ніяка фармаклогія не зрівняється. Ось так.
Цитата:
Wandering пише:
Але ж реально багато людей вірять там у Єгову, розказують і переконують інших в тому що Бога саме Єгова звати, вони щиро вірять у свою правду.

А що тебе засмучує?
За Біблією - Єгова (чи Ягве) одне з імен Бога.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 листопада 2008, 20:58 
Офлайн

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Організм така складана машина-лабораторія, що ніяка фармаклогія не зрівняється. Ось так.

Так, чув про це. Шкода, що стільки людей помирає навіть не знаючи своїх можливостей.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
А що тебе засмучує? За Біблією - Єгова (чи Ягве) одне з імен Бога.

Так, біблія закручена книжка, адже стільки релігій чи течій з неї вийшло, кожна по своєму все пояснює.
Я б не сказав, що засмучує саме те що вони його так називають, а те вчення котре вони несуть.
Якось постукали до мене в двері дві тітоньки, представились "Єговістами" і спитались чи хотів би я жити в раю, де немає хворіб, насильства, зла, де лев буде їсти траву. Я відповів що лев є левом тому що в природі полюючи та вбиваючи інших виживає, а якщо він буде їсти траву то з часом перетвориться на козу чи на корову :D

Цікаво чи ці тітоньки справді вірять в те що розказують?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 листопада 2008, 00:50 
Офлайн

Повідомлення: 994
Цитата:
Wandering пише:
Цікаво чи ці тітоньки справді вірять в те що розказують?

вірять ..бо їх обробили так))

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 листопада 2008, 01:10 
Офлайн

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Христос: не мав ніякої власності, немав оселі, був постійно переслідуваний церковною верхівкою, потерпав від людської інертності (не здатності сприймати живу істину), і був катований, і страчений найстрашнішим способом.

ну енто похвально що він помер за свої переконання але це були просто ЙОГО переконання хтось їх розділяв хтось ні а верхівці він просто заважав,люди доречі зараз теж в Свідків Єгови каміннями кидаються ))а вони вважають що це тільки плюс до їхньої істинності)
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
і був катований, і страчений найстрашнішим способом. Ну як тобі таке "полегшення"?

багато людей в концтаборах помирало за переконання але ж їм ніхто не поклоняється і культ особистості не робить.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Феномен Віри в тому, що справжня Віра змінює дійсність.

тобто якщо всі перестануть віритиу Бога він автоматично зникне?якщо повірити що сили тяжіння для нас не існує то можна літатияк НЕО в матриці)))?
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Ніяка в світі теорія не замінить того, щоб сісти на ровер ... і в перший раз грохнутись серед вулиці на очах у своїх друзів і сусідів.

теорія:якщо ви будете їхати на роіері існує вірогідність що ви невпораєтесь із керуванням і впадете і боляче вдаритесь..факт:я сідаю на ровер їду спокійно не падаю,сідає мій сусід падає їду я 2й раз і теж падаю і того ФАКТ:справді існує іноді вірогідність падіння з ровера перевірено.і незалежно від того віриш тив це чи ні ти всеодно можеш впасти з нього.а от якщо я невірю в бога то і ніякогов мене з ним звязку нема.Теорія:Ягве створив всесвіт і кожен хто визнає єдину правоту вчення Христа попаде в інший світ(рай) Факт:______існує міф про людину на імйа Ісус яка проповідувала своє вчення яке полягалов тому і тому,наявності іншого світу не зафіксовано,наявності Ягве на планеті не зафіксовано.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 листопада 2008, 01:14 
Офлайн

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
поправляю: він Син Божий, зачатий непорочно, який походив, виховувався і жив в родині простого тесляра серед бідних людей.

та ти що от тільки за всю історію людства науці ніколи не траплялись непорочні зачаття і ніяк невдавалось непорочно зачати жінку .а стосовно воскресіння скільки людей повмирало на світі і продовжує вмирати і жоден не воскрес от тому і невіримо тому що з біологічної точки зору це НЕМОЖЛшВО.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 30 з 70 [ 695 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 70  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення