Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Сторінка 51 з 82 [ 811 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 82  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 листопада 2008, 19:50 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Я мав на увазі, що того матеріалу, яким до тепер "заповнювався" мені поки що достатньо.

А, ось ви про що :D
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
А за наведеними цитатами, я зрозумів, що книжка не дурна.

Я цю книгу прочитав років 10 назад, вплинула вона на мене потужно, тепер перечитую по новій.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 листопада 2008, 12:33 
Офлайн

Повідомлення: 994
Цитата:
Jovan wrote:
До речі раджу ще знайти анафему на комуністів РПЦ, щоб збалансувати ваші однобокі враження.

угу і ще знайти документи в яких засвідчується про те як попи видавали тайну сповіді під тиском КГБстів)не така церква аж і "чемна і правильна"як ви намагаєтесь її зробити))бо ітсорія частенько свідчить про інше)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 листопада 2008, 13:16 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
Wandering wrote:
Клизовский Александр "Основы миропонимания Новой Эпохи" Якщо хочите, то можу її викласти вам, щоб не шукали в неті.
саму книжку маєш... :?:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 листопада 2008, 13:32 
Офлайн

Цитата:
exp wrote:
саму книжку маєш...

В електронному варіанті, маю гарну прогу для читання, роблю закладки цікавих місць і час від часу перечитую, завжди щось нове розумію.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 листопада 2008, 14:04 
Офлайн

Цитата:
Wandering wrote:
В електронному варіанті
ні... я не вмію читати на компі книжки :cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 листопада 2008, 14:25 
Офлайн

Повідомлення: 627
Цитата:
КрішнА wrote:
угу і ще знайти документи в яких засвідчується про те як попи видавали тайну сповіді під тиском КГБстів)не така церква аж і "чемна і правильна"як ви намагаєтесь її зробити))бо ітсорія частенько свідчить про інше)

Я попросив б вас довести своє твердження про сповідь. Бо це пустий триндьож. Період СРСР складний був для Церкви і там були всякі моменти і погані і добрі, але Ви про це дуже поверхово знаєте як я бачу.

За свої помилки Церква просила пробачення і не раз. Я говорю за Католицьку Церкву зокрема.
А взагалі, то не вам Церкву судити юначе.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 листопада 2008, 14:47 
Офлайн

Цитата:
exp wrote:
ні... я не вмію читати на компі книжки

Можна надрукувати, є позитивний досвід :cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 листопада 2008, 20:32 
Офлайн

Співчуття з приводу смерті єпископа Софрона Дмитерка

З глибоким сумом Правлячий Архієрей Кир Миколай Сімкайло, Ординаріят, духовенство та вірні Коломийсько-Чернівецької єпархії отримали звістку про відхід до Царства Небесного єпископа-емерита Івано-Франківської єпархії Кир Софрона Дмитерка.

На 92-му році життя помер єпископ-емерит Івано-Франківської єпархії Української Греко-Католицької Церкви Софрон Дмитерко. Його ім’я тісно пов’язане з підпільною діяльністю та відродженням УГКЦ.

Чин Архієрейського похорону Єпископа Софрона Дмитерка відбудеться 7 листопада у крипті катедрального собору святого Воскресіння в Івано-Франківську.

Біографія: Народився Кир Софрон Дмитерко 1 червня 1917 р. у с. Бичківці на Тернопільщині. У 1932 р. вступив до монастиря Чину Святого Василія Великого. Навчався у Кристинополі, Лаврові, Оломоуці та Карловому університету (Чехія).
Отримав ієрейські свячення 14 травня 1942 р. у Празі.
Упродовж 1944-1954 рр. перебував під арештом за антирадянську діяльність. Після звільнення підпільно душпастирював у Коломиї, Долині, Яремчі та інших містах.
30 листопада 1968 р. Софрон Дмитерко підпільно отримав єпископські свячення.
У 1973 році був заарештований і етапований у 38-му зону на Луганщині. З огляду на вже немолодий вік, виконував обов’язки сторожа, потім працював на інших примусових роботах.
З виходом Української Греко-Католицької Церкви з підпілля владика Софрон до емеритури в 1997 році виконував обов’язки Івано-Франківського єпарха УГКЦ.
За час єпископського служіння Софрон Дмитерко висвятив 65 священиків (багатьох у підпіллі).

Нехай Милосердний Господь прийме душу Свого вірного Слуги до місця вічного, щасливого, де немає болізні, ні печалі, ні зітхання, але Життя безконечне…

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 листопада 2008, 21:07 
Офлайн

Цитата:
Jovan wrote:
Я попросив б вас довести своє твердження про сповідь. Бо це пустий триндьож. Період СРСР складний був для Церкви і там були всякі моменти і погані і добрі, але Ви про це дуже поверхово знаєте як я бачу.

За свої помилки Церква просила пробачення і не раз. Я говорю за Католицьку Церкву зокрема.

та як ток аджуть бачив текст документа в електронному варіянті))під тортурами КГБстів деякі попи відкривали тайну сповіді КГБстам бо ті(КГБсти)шукали "врагофф народа"на вихідних пошукаю і наведу))

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 листопада 2008, 21:10 
Офлайн

Цитата:
Jovan wrote:
Цитата:
Jovan wrote:
але Ви про це дуже поверхово знаєте як я бачу.

були й погані були й добрі ніц не кажу))але факт у тому що БУЛш)це не хтось висцав з пальця)
ну вибачилиась і що))ну давайте я піду вбйу ваших родичів а потім родичів ваших друзів і самихз ваших друзів а потім перед вами вибачусь)))навряд чи це щось дасть))вибачатись церква може скільки хоче але людей не повернеш ))уви..

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 51 з 82 [ 811 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 82  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення