|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Yo)!(
|
Додано: 03 листопада 2008, 02:19 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Цитата: yanychar пише:
Ту лабуду давно попалили. Вже є і друга і третя...
Видать вы не в теме.
Цитата:
БорМан пише:
Я бачу що мої питання тут ігноруються. ну що ж . не буду вас турбувати.
Думаю Эксп хотел вам показать что люди про ту статью думают.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 листопада 2008, 02:56 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Цитата: exp пише:
та ти шо...
де?
Не тре спішити...
З часом... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 12 листопада 2008, 16:29 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
[QUOTE]Верховна Рада звільнила Яценюка
Верховна Рада звільнила Арсенія ЯЦЕНЮКА з посади голови Верховної Ради.
Як передає кореспондент УНІАН, “за” проголосували 233 народних депутатів із 350, зареєстрованих в сесійній залі.
Зокрема, підтримали відставку А.ЯЦЕНЮКА 175 депутатів від фракції Партії регіонів, 1 – від БЮТ, 10 – від “Нашої України – Народної самооборони”, 27 – від КПУ та 20 - від Блоку Литвина.
Голосування проводилося за допомогою системи «Рада», а не таємним шляхом за допомогою бюлетенів, як це передбачено Регламентом.
[/QUOTE]
Во дають :evil:
Звільнили бо не подобався, хто ж тепер буде?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 листопада 2008, 17:01 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Wandering пише:
Звільнили бо не подобався, хто ж тепер буде?
Лавринович, вже працює на місці Яценюка... :cl:

|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 12 листопада 2008, 17:52 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Був колись у партії НРУ, а тепер з Януковичем. Круто повернулось. Тепер парламентом керує "регіонал" :o
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 12 листопада 2008, 18:08 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: Wandering пише:
Тепер парламентом керує "регіонал"
ну тепер усе стало на свої місця - який парламент такий і спікер :cl:
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 листопада 2008, 21:34 |
|
|
я ж казав, вибори потрібні... :cl:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 листопада 2008, 15:09 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Лукашенко хоче поставити у себе ракети, а Обаму йому шкода
Президент Білорусі Олександр Лукашенко проводить переговори з Росією щодо розміщення ракет "Іскандер" на території країни.
Про це він заявив в інтерв’ю американській газеті "The Wall Street Journal", опублікованому в п'ятницю.
Лукашенко каже, що Білорусь хотіла б розмістити ракети, навіть якщо не буде досягнуто згоди з Москвою, пише видання. "Навіть якщо Росія не запропонує ці ракети, ми придбаємо їх самі", - заявив Лукашенко. "Зараз у нас немає фондів. Але – я розкриваю таємницю – це частина наших планів мати таку зброю", - додав Лукашенко.
Говорячи ж про новообраного президента США Барака Обаму, Лукашенко сказав: "Я дивлюсь на Обаму - молоду, красиву людину. Це моє перше враження, мені його жаль. Він виглядає на 100% як Лукашенко, коли я прийшов до владу після розпаду СРСР. Тоді полиці в магазинах були пусті, жорстка фінансова криза".
[color=blue]Експрес[/color]
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 22 листопада 2008, 21:32 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Забавный разговор нарыл недавно в интернете. шнтересно, кто в нём зомбирован?
Цитата: Моя переписка с бандеровкой, я поздравил одну группу с голодомором и вот во что это перерасло:
Таня: "Поздравляю с голодомором. Даже не знаю, что пожелать в столь знаменательный день. :))"
Тш СУКА!!! ЯК ТАКЕ ВЗАГАЛІ МОЖНА ПшСАТш СВОЛОЧ!!!!!
Анатолий: У меня в отличие от тебя жительницы Львова, родственники умерли от голода. А вы националисты это празднуете вот и поздравил.
Таня: ми не святкуєм, в нас траур, а от ви святкуєте...Та ще й насміюєтеся з цього!
Анатолий: То как это у вас устраивают по-другому назвать не могу, кроме как празднования. Это пляска на костях.
Таня: ми згадуєм тих, хто помер від ваших рук...А ви, кляті москалі, тільки те й вмієте, що обсираєте Україну, і кажете що ні в чому не винні!!!
Анатолий:От голода умерали все это тебе любой скажет. Да вообще не тебе жительницы польского города Лемберг об этом говорить.
Ну как всегда во всем виноваты клятые москали, они всю жизнь вас гнобили. :)) Все разговор закончен.
Таня: Ні не закінчений, таке було тільки на Україні, коли москалі забирали все, що було в українських сім"ях!!! Я не полячка, а українка, і пишаюсь цим!!!!
Анатолий: Везде все забирали, это любой историк скажет, это общая трагедия.
Да полячка ты, была бы ей если бы клятые москали не присоединили в 1939 году к остальной Украине.
Таня: ТА Тш СВІЙ ПРОТшВНшЙ РОТ ЗАТКНш!!!! Я УКРАЇНКА!!!!! може б була, АЛЕ НЕ Є!!!!!!!!!!! а ви від голодомору не вмирали!!! і цей голодомор в Україні визнано найстрашнішою трагедією, від якої померло майже 13 млн.І В ЦЬОМУ ВшННІ ТІЛЬКш Вш!!! купи собі книжечку історії УКраїни, і почитай, може твоя москальськ аголова тоді зрозуміє!!
Анатолий: Это какой такой учебник истории Украины, напечатанный в оранжевых типографиях. :))
От голода на территории Украины умерло 3,5 млн это любой историк скажет, и докажет. Хочешь ссылочку на факты дам. Умерали и украинцы, и русские, и казахи. Это даже мировые историки признают.
ш вообще о голоде больше орут у вас во Львiве, где его и в помине не было, а в Харькове и на Луганщине об этом орут меньше чем у вас.
Таня: Бо Західна Україна - патріоти і націоналісти!!! І поляками нас обзивати не можна! у кожного всоя правда, і сьогодні ви себе виправдовуєте, кажучи, що всі помирали! Все, не маю більше бажання х тобою говорити! надіюсь що колись ви зрозумієте, що таке глодомор! неприємно було з вами познайомитись! І як казуть У нас у Львові:" Смерть москалям, СЛАВА УКРАЇНІ"
Анатолий: Смерть москалям, другого сказать не можете, требую действий, а то только в пустую говорите. Мне интересно как вы нас убивать будете. Грузия думала также. :))
Таня: сосали сосете і будете сосати
Анатолий:Ой это когда сосали. Россия страна с огромной и великой историей, а Украине всего 17 лет.
Таня: чуєш ти лох якби твого народу не стало приблизно 13 млн шо би ти сказав тому хто знищив?
Таня: а ми не винні шо нам 17 років, зате за цих 17 років ми нікого голодом не морили!!!!!!!!!!!
(Анатолий "Толян" Смыслов 17:08)
Таня: та вашого путіна і мєдвєдєва повісити за яйця на червоній площаді!
Анатолий: Кинь мне факты о 13 млн., у меня есть факты о 3,5 млн. Если предоставишь факты о 13 млн. тогда соглашусь. Кстати, за голод отвечает Сталин, а он не москаль, а грузин.
17 лет никого голодом не морили это как сказать, в 1991 году население Украины было 52 млн, а в 2008 39 млн.
Анатолий: Повесь мне интересно посмотреть будет. :))
Таня: http://www.refine.org.ua/pageid-4370-1.html, почитай!
Анатолий: Да это не серьезно, мне источник на серьезные документы подавай.
Таня: я не маю доступу до офіційних документів, але включи собі сетелітарне телебачення,і подивись українські канали!!!
Анатолий:О да украинские телеканалы просто пипец кладезь правды.:)) Все купленно оранжевыми смотрел я ваши каналы. Особенно как в док.фильмах о голодоморе используют фотографии Нансена, которые он сделал 1921 году о голоде в России.
Таня: Ви себе виправдовуєте, і вас не це зовсім інші факти! Смерть МОСКАЛЯМ Цитата: Капітан пише:
"Навіть якщо Росія не запропонує ці ракети, ми придбаємо їх самі"
Я уверен что про дадут, с дисконтом.=)
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 22 листопада 2008, 21:51 |
|
|
Цитата: Yo)!( пише:
Забавный разговор то шо ти виклав - дурна бесіда... :cl:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |