|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Wandering
|
Додано: 23 жовтня 2008, 01:32 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
О, український фільмець:
[color=red]Богдан-Зиновій Хмельницький (2008) DVDRip[/color]
Цитата: Сюжет фільму: В основі сюжету лежить один з найважчих і найтрагічніших моментів визвольної війни українського народу проти панування шляхетської Польщі (1648- 1657 рр.) – битву під Збаражем.
На чолі з Богданом Хмельницьким козацьке військо взяло в щільну облогу містечко Збараж, польська шляхта під проводом лютого ворога України Яреми Вишневецького опинилася в пастці: закінчилися харчі, почався мор, хвороби; Ярема посилав десятки гінців до польського короля з благаннями про військову допомогу, але жоден з гінців не зміг прорватися через козацьку облогу.
Здавалося б, незабаром запорізьке козацтво святкуватиме остаточну перемогу, але сталося непередбачуване – зрадою обернувся для Хмельницького союз із Кримським Ханом Ісламом-Гіреєм: посеред запеклого бою орда покинула поле битви…
Богдан Хмельницький опинився перед важким вибором – здобути дорогою ціною перемогу над Польщею, втопивши Україну в крові, або погодитися на принизливі і вкрай невигідні умови мирної угоди…
Величезні військові втрати, зрада найближчих союзників, власна сімейна трагедія – лише частина з тих мук, що терзали тоді великого Гетьмана України. В цій стрічці режисер намагався показати, що Богдан Хмельницький – великий полководець і стратег, водночас був звичайною людиною зі своїми недоліками, слабостями, страхами і проблемами.
Hmelnitskiy_DVDRip.avi.mkv : ShareUA.com
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 23 жовтня 2008, 02:25 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Цитата: Wandering пише:
О, український фільмець:Богдан-Зиновій Хмельницький (2008) DVDRip
Буквально вчера смотрел польский "Огнём и мечём", если ты его смотрел, скажи который получше, ведь сюжет почти тот же.
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 23 жовтня 2008, 02:40 |
|
|
Цитата: Yo)!( пише:
Буквально вчера смотрел польский "Огнём и мечём", если ты его смотрел, скажи который получше, ведь сюжет почти тот же.
Вогнем і мечем колись давно почав дивитись в кінотеатрі, не витримав і пішов геть десь в першій половині фільма, спотворили історію так що далі нікуди і було стидно за Ступку.
А наш ще не дивився, качаю.
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 23 жовтня 2008, 02:44 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
Цитата: спотворили історію так що далі нікуди і було стидно за Ступку
Ну що ж ви так, шановний тож не історична хроніка була, а екранізація роману Сінкевича, який був поляком.. хоча фільм мені також не сподобався, книжка набагато цікавіша, як завжди з екранізаціями чомусь майже завжди провали...
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 23 жовтня 2008, 03:02 |
|
|
Цитата: Grindex пише:
Ну що ж ви так, шановний тож не історична хроніка була, а екранізація роману Сінкевича
Та яка різниця, хроніка не хроніка, показали козаків дурнями, а поляків богатирями, та ну їх :evil:
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 23 жовтня 2008, 03:14 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
Це тако ж повпливало на те рішення чому мені не сподобався фільм.....
Добренько піду я, вже вкотре - "Хрещаного Батька" дивитись, так що всім Buona notte :ek:
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 23 жовтня 2008, 03:28 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Вогнем і мечем колись давно почав дивитись в кінотеатрі, не витримав і пішов геть десь в першій половині фільма,
:D Я тебе приколючто в коце было.
Цитата: Войны продолжались.Ненависть отравила братскую кровь(польско-украинкую!). Через 150 Екатерина съиграла решающую роль в упадке Речи Поспалитой.
А чере весь филь сквозит идея о том что "сука" Хмельницкий, бунтовщик, отъел кусок исконо польских земель. Но я старался от этого обстрагироваться, больно сам фильм красивый.
А наш ще не дивився, качаю.
Я тоже. :bc:
Цитата: Grindex пише:
Добренько піду я, вже вкотре - "Хрещаного Батька" дивитись, так що всім Buona notte
Фанат чтоли? :D Добраничь :ek:
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 жовтня 2008, 15:09 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
:D Цитата: [URL=http://www.gazeta.ua/index.php?&id=263454]Закінчені зйомки четвертого «Термінатора»[/URL]
Режисер Джозеф Макгинті Никола завершив зйомки четвертої серії «Термінатора» і приступив до етапу постпродакшн - комп'ютерної обробки і фінального монтажу знятого матеріалу. Реліз картини «Термінатор: Порятунок» («TerminatorSalvation») запланований на 22 травня 2009 року.
Стрічка студій WarnerBros. і Halcyon стане першим фільмом нової трилогії. Дія в картині відбуватиметься в 2018 році, де люди, що вижили в ядерному апокаліпсисі, під головуванням Джона Коннора (Крістіан Бейл) ведуть боротьбу проти комп'ютерної мережі «Скайнет», повідомляє «Лента.ру».
У фільмі також зайняті актори Сем Уортінгтон, Хелена Бонем-Картер, Антон Єльчин, реппер Common і бодібілдер Роланд Кикингер, який зіграє термінатора T-800.
Відомо, що над сценарієм нової картини працював Джонатан Нолан, сценарист фільмів «Престиж» і «Темний лицар».
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 23 жовтня 2008, 16:37 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Цитата: exp пише:
бодібілдер Роланд Кикингер, який зіграє термінатора T-800.
Ги-ги Шварцнегер - пішов на пенсію...
|
 |
КрішнА
|
Додано: 23 жовтня 2008, 22:40 |
|
З нами з: 11 серпня 2008, 03:00 Повідомлення: 994 Звідки: Коломия
|
от Термінатора 4 я чекатиму))Актор на гол роль класний))будім ждать-с
_________________ и смутился Дьявол, и увидел как ужасно добро (с)
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |