|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Wandering
|
Додано: 20 жовтня 2008, 01:14 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Та в нас теж промивають, а де їх не промивають?
Але ми чомусь не постаємо проти спільних навчань Росія-НАТО чи там союзу з Китаєм, та будь з ким, а вони нам права качають, мол НАТО вам нє видать і т.д.
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 20 жовтня 2008, 01:19 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Цитата: Wandering пише:
але маю доста друзів за кордоном і тітку в Канаді щоб сказати,
Ти писав про Росію. При чому тут Канада я не розумію.
для чого обкакувати американську дермократію не бачучи що вдома твориться, хіба зависть бере
Да ніхто нібито і не обкакував, я так розумію, що ми проти, щоб нам казали, що є демократія, а що не є. Ви ж теж проти.
Цитата: Капітан пише:
і всі росіяни її ненавидять , ту Америку , і всі мріють туди рванути , ... парадокс...
Вже давно минули ті чами. Я знаю двох американців, які рванули до Росії. З мого оточення ніхто не має ні якого бажання їхати в Америку, я навідь знаю одну людину яка вже мала зелену картку, та повернулась до Одеси. Як бачиш і до України люди повертаються.
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 20 жовтня 2008, 01:29 |
|
|
Цитата: Yury пише:
Ти писав про Росію. При чому тут Канада я не розумію.
То ми щось не порозумілись, я говорив про ЗАХІД.
Цитата: Yury пише:
Да ніхто нібито і не обкакував, я так розумію, що ми проти, щоб нам казали, що є демократія, а що не є. Ви ж теж проти.
Ну не знаю, я бачу що від часу холодної війни не багато змінилось, далі протистояння і ненавість.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 жовтня 2008, 01:50 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
далі протистояння і ненавість це нам так кажуть, а на справді не думаю... :cl:
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 20 жовтня 2008, 01:51 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Wandering,
Ти знаєш на заході не все так файно, як малюють і в тій же Канаді. Бачив я багато наших хлопаків, мало кому пощастило. Там теж з простого люду витягують усі соки.
Але усі ті хлопаки вговарювали нас, як їм файно живеться, але було достатньо однієї або двух чарок, щоб вони міняли пластінку на протилежну.
До холожної войни, ще досить далеко. Сподіваюсь до неї не дійдем. :az:
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 20 жовтня 2008, 01:52 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: exp пише:
це нам так кажуть, а на справді не думаю..
тут не зовсім зрозуміло яке саме протистояння мається на увазі
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 20 жовтня 2008, 01:57 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Ну не знаю, я бачу що від часу холодної війни не багато змінилось, далі протистояння і ненавість.
Я тебе один умный вещь скажу, только ты не обижайся. Пока РФ после 91 плясала под их дудку, да и до 91 тоже, всё было сказочно. Была милая дружба за наш счёт, мы им ресурсы - они нам еду и поучения как жить. Но вот, где то после дефолта, мы этим наелись. Ельцин на излёте явил России Путина. Все были слегка шокированы, ибо от того алкоголика уже знали что ожидать, а этот был новый, хрен его знает, может он ваще нарк. Но ничего прижился стал править. В чичне войну закончил, причём как надо, власть централизовал, сипаратизм назревавший в других регионах РФ придушил. Неплохо для начала, а как с уровнем жизни? А вот с 2002 года я реально стал ощущать улучшения во всём. Порядок, наведённый волевой рукой давал свои первые плоды. ш моя скромная зп в 300$ стала рости, робко, но верно. Экономика стала набирать ход, + подарок от буша в виде цен на нефть. Только не нужно меня убеждать что это всё сделали только высокие цены на нефть, если бы было так, то и в Нигерии и Мексике, и т.п. странах был бы рост. Так что научитесь сначала дома наводить порядок, а потом скажить нам про отсутствие демократии. При рейтинге своего президента 70%, будете нам с нашими 5% говорить про угнетение и порабощение граждан кровавой гэбнёй.
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 20 жовтня 2008, 02:03 |
|
|
От ви не хочете щоб вам америка розказувала як жити, яку політику проводити, але сама Росія напрягає Україну, в НАТО не вступай, то не роби, з Америкою не дружи і т.д. я це все образно бо не хочу заглиблюватись в ці питання, головне суть, що Росія робить те чого не хоче щоб з нею робили.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 жовтня 2008, 02:13 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Yo)!(, ми один одному шось стараємося доказати... :cl:
чесно, то мені все одно що у вас робиться (бо про Росію, по великому рахунку, нічого не знаю, окрім того, що в Зеніті грає Тимощук), і я не збираюся нікого нічому вчити...
і як кажуть "чєво і вам желаю"...
не в обіду... :az:
і взагалі, що Мш можемо один одному доказувати, будучи звичайними громадянами наших країн - нонсенс - шось хтось ляпне по ТБ, а ми раді старатися, робимо свої дурацькі висновки...
так як у нас коломияни звинувачують мера в тому, шо погано просуваються земельні питання... :o
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 20 жовтня 2008, 02:24 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp, :arrow:
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |