Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Сторінка 25 з 70 [ 695 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 70  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 жовтня 2008, 19:05 
Офлайн

Повідомлення: 994
Почитающий себя православным, Акимов сравнивает Вселенную с неограниченным в возможностях компьютером, состоящим из множества квантовых элементов – низкоэнергетичных реликтовых (т.е. образовавшихся вскоре после Большого Взрыва) нейтрино. Компьютер-Вселенная наделена всемогущим разумом – Абсолютом, он же – Бог Отец. Бог Отец, учит апостол из РАЕН, присущей ему творческой силой порождает вселенское информационное поле – Святого Духа. Бог Отец и Святой Дух постоянно взаимодействуют между собой, что приводит к появлению Бога Сына – эфира или, по-научному, физического вакуума
(с)

це чувак просто через призму власного світогляду штовхає гіпотези)

а ідея про те що Бог всюдисущий належить пантеїстам.існування Бога в якості супер ЕОМ я не заперечую але те що йому є діло до людської особи я заперечую)чи ви думаєте компютеру є якесь діло пишущий в ньому СД ром чи ні)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 жовтня 2008, 19:16 
Офлайн

/Доказывать это здесь нет необходимости уже хотя бы потому, что академики не доказали противоположного. Строго говоря, это тот пункт, где ни одной из сторон доказательства не нужны: это вопрос веры/

http://religion.ng.ru/problems/2008-05-21/5_polemika.html

це вапще жесть..щось має існувати бо НЕіснування не довели))бугага

прояснен вопрос о происхождении жизни. Не ясно и происхождение сознания, разума.

Современная наука не дает сколько-нибудь четкого и полного ответа на эти вопросы. Но на пути их выяснения многое уже сделано, особенно за последние два столетия. шмею в виду в первую очередь выяснение существования эволюции и в живой, и в неживой природе. Особенно важную роль в этом отношении сыграли труды Дарвина, опубликованные в 1859 и в 1871 годах (в последнем случае речь идет об эволюции человека). Если детали эволюции некоторых организмов являются еще дискуссионными, то сам факт эволюции человека от обезьяноподобного предка до современного человека (homo sapiens) доказан совершенно надежно. Между тем, согласно Библии, человек и животные созданы Богом сравнительно недавно, причем сразу такими, какими они являются сегодня. Это и есть креационизм (согласно словарю креационизм – это религиозное учение о сотворении мира Богом из ничего, характерен для теистических религий). Креационизм и наука совершенно несовместимы

Проникновение креационизма в школу, да и в любую другую область общественной жизни глубоко реакционно и будет являться тормозом на пути развития России.

http://religion.ng.ru/problems/2008-05-21/5_polemika.html

ви маєте в користь біблії приводити докази а не навпаки:)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 жовтня 2008, 19:26 
Офлайн

Повідомлення: 121
а видиш, кіко мудрого ти вже почерпнув.

Чита-читай далі....

:D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 жовтня 2008, 19:34 
Офлайн

/1. В течение всей истории человечества, во всех культурах мира, люди были уверены в существовании Бога.

Может ли кто-то со всей уверенностью утверждать, что все эти люди ошибались? /

якщо 3 мілярди будуть вважати Землю плоскою вона плоскою від того не стане))

Почему шисус? Рассмотрите основные религии мира и найдете, что Будда, Мухамед, Конфуций и Моисей называли себя учителями и пророками. Никто из них не приравнивал себя к Богу. Ко всеобщему удивлению, это было сделано шисусом. Это и отличает шисуса от всех остальных. Он сказал, что Бог существует, и что вы видите Его. ш хотя Он говорил о Своем Небесном Отце, делал Он это, находясь не в положении разделения с Ним, но очень близкого единства, уникального для всего человечества.
(с)

http://www.mirstudentov.com/a/estli.html

ну і шо?від того що він сказав щось це що має являтись фАКТОМ7а я скажу що я імператор Японії я ж не стану ним від цього правда?

Он исцелял людей…больных, калек, глухих, даже воскресил из мертвых несколько человек. Он имел власть над предметами…производил из воздуха еду, которой хватало для того, чтобы накормить несколько тысяч человек. Он творил чудеса над природой…ходил по поверхности озера, ради Своих друзей повелевал разыгравшейся буре прекратиться.

а в Махабхараті описані технології асурів які навитьв наш час неможливо створити)і що це тодіц означає що те що написанов Махабхараті=факт?))бугага

Самое убедительно доказательство того, что шисус Бог, это очень внимательно исследованное чудо Христа — Его собственное воскресение из мертвых.
(с)
аякже..ви приведіть мені хоча б один зафіксований випадок воскресіння людського тіла)з точки зору науки це абсурд)а від того що про воскресіння написано в біблії нічо тне означає біблія не аргумент.почитайте про 15 чудес Будди))і що це означає що це справді було?)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 жовтня 2008, 19:40 
Офлайн

і ще одне нарахунок того що білійні персонажі існували..ну цілком може бути але що з того)біблія це міф.щось було щось ні))просто Іудеї частенько релігією прикривались)для того щоб "РАКОМ"поставити якесь племя іновірців)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 11 жовтня 2008, 21:37 
Офлайн

Повідомлення: 121
Чита-читай далі....
:arrow:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 11 жовтня 2008, 23:53 
Офлайн

Повідомлення: 926
)) цікаво

якщо
Цитата:
Он исцелял людей…больных, калек, глухих, даже воскресил из мертвых несколько человек. Он имел власть над предметами…производил из воздуха еду, которой хватало для того, чтобы накормить несколько тысяч человек. Он творил чудеса над природой…ходил по поверхности озера, ради Своих друзей повелевал разыгравшейся буре прекратиться.

то це доказ діяльності Сина Божого

якщо раптом якийсь такий дар відкритий простій смертній людині
-це від лукавого!!

Парадокс получається :?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 жовтня 2008, 03:07 
Офлайн

Повідомлення: 1118
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
[QUOTE]КрішнА пише:
мета:щоб ви перестали стверджувати що Х-во єдино істинну точку зору має а всі інші релігії ні.якщо ви вважаєте що Х-во істина останньої інстанції а решта ні то доведіть це.ви опираєтесь на релігійний досвід власний але ви відкидаєте релігійний досвід язичників тоді і послідовників ін релігій.а це не об"єктивно[/QUOTE]
Звичайно!
Яка тут може бути об'єктивність?
Чомусь, в традиціях мислення "пересічних громадян" щодо підходу до питань віри та релігії, затвердилася така звичка: там де вигідно - віру рівняють з наукою, а там де ні - взагалі відокремлюють від життя.

От хоче людина займатися футболом.
Приходить до тренера, і замість того, щоб записатися в групу, починає: "А ви доведіть мені, що футбол найкраща в світі гра, і що я навчаючись у вас, буду відомим футболістом?"
Ну, не смішно?!

Так ти визначися спершу! Ким ти хочеш бути і що ти для цього готовий зробити?
Якщо я - наставник в якійсь певній вірі, то всі, хто прийде до мене запитанням "А чи справді ваша віра вірна?" Я маю повне право, і більше того - це мій обов'язок, відповісти їм: "Так. Моє віровчення - найправильніше."
Поставивше себе на місце того, хто запитує варто лиш уявити, як після свого запитання "Чи ваша віра найвірніша", було би почути: "Так наша віра правильна. Але інші теж правильні. Правда, у нас є свої перевати та недоліки, та й в інших віровченнях їх є доста..." і т.д., і т.п.
В спорті, в роботі, в будь-який життєвій справі для досягнення результату, а тим більше високого результату потрібна відданість цій справі та впевненість в можливості її гідного виконання. Все решта - гаяння часу і нікому не потрібна метушня.

Самопізнання людини - найважливіша справа життя. І визначатися з методом треба раз та назавжди. Слідувати цьому методу і розвивати його, відкривати в ньому нові можливості та висоти.
Якщо справою вашого життя не являється самопізннання, саморозвиток, то можливо варто спокійно стати у сторонці і уважно спостерігати "чим на справді займаються ці люди? І навіщо їм все це?"

Якщо ви саморозвиваєтеся якимось своїм способом, то ніхто вам не забороняє назвати цей спосіб найвірнішим в світі. Але, як тут дехто дуже любить повторювати: "Відповідальність за це ляже на вас неодмінно."
Ви готові свій "об'єктивний метод" (про який ми так нічого і не почули) привселюдно оголосити найвірнішим і, що найважливіше - представити практиків, які досягли заявлених у вашій методі результатів?
Якщо ні, то немає про що і говорити.
Якщо ваша "система розвитку" не передбачає отримання вічного життя та пізнання Істини (тої що в останній інстанції), можливо цю систему розвитку саму ще треба розвивати.

Віровчення Господа Бога нашого Іісуса Христа це справжня наука життя.
І єдина справжня віра.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 жовтня 2008, 19:31 
Офлайн

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
"А ви доведіть мені, що футбол найкраща в світі гра, і що я навчаючись у вас, буду відомим футболістом?" Ну, не смішно?!

смышнор тому що вона найкраща для тренера ы футболыстыв але не для волейболыстыв ы баскетболістів..при цьому тренер не каже що всі інші ігри це фігня і в то
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
вичайно! Яка тут може бути об'єктивність? Чомусь, в традиціях мислення "пересічних громадян" щодо підходу до питань віри та релігії, затвердилася така звичка: там де вигідно - віру рівняють з наукою, а там де ні - взагалі відокремлюють від життя.
навить не треба грати.
причому тут вигідно чи ні..ти можеш довести що Ісус Христос/Ягве створили всесвіт і існування раю та пекла?і що туди чи туди потрапить Християнин чи іновірець?неможеш.от як неможеш то нема чого викрикувати.коли наведеш докази тоді й буде інша розиова
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
чи справді ваша віра вірна?" Я маю повне право, і більше того - це мій обов'язок, відповісти їм: "Так. Моє віровчення - найправильніше." Поставивше себе на місце того, хто запитує варто лиш уявити, як після свого запитання "Чи ваша віра найвірніша", було би почути: "Так наша віра правильна. Але інші теж правильні. Правда, у нас є свої перевати та недоліки, та й в інших віровченнях їх є доста..." і т.д., і т.п.

е ні дорогенький так не піде Християнство позбавлене лояльності до інших релігій і його представники і послідовники не кажуть що інша віра теж вірна але там як і в нашій є свої недоліки і переваги.воно стверджує що виключно Х-во має єдино правильну точку зору а всі інші можуть її мати правильноюв тих моментах які співпадають із Християнськими догмами
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
світі. Але, як тут дехто дуже любить повторювати: "Відповідальність за це ляже на вас неодмінно." Ви готові свій "об'єктивний метод" (про який ми так нічого і не почули) привселюдно оголосити найвірнішим і, що найважливіше - представити практиків, які досягли заявлених у вашій методі результатів? Якщо ні, то немає про що і говорити.

я пропоную свій метод опиратись на докази і факти.те що можна перевірити.я не стверджую що моя точка зору єдино правильна але я страюсь опиратись на факти а не на гіпотези.якщо я кажу що якщо до двох яблук додати ще два то вийде в результаті чотири тільки тому що так я сказав,ви можете перевірити це)якщо ви невірите що ви можете обпектись об чашку гарячого чаю..ви також можете це перевірити .."и не верьте моим словам лищь потому что так говорит Будда,но внимательно изучите и проверьте смысл моих слов,если вам подходит мое учение -возьмите его на вооружение,если нет-отбросьте его"(с)Будда

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 жовтня 2008, 19:37 
Офлайн

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Якщо ваша "система розвитку" не передбачає отримання вічного життя та пізнання Істини (тої що в останній інстанції), можливо цю систему розвитку саму ще треба розвивати.

Віровчення Господа Бога нашого Іісуса Христа це справжня наука життя. І єдина справжня віра.

а за якими критеріями визначається істинність /неістинність віровчення?ви можете довести мені існування вічного життя?а звідки я знаю що це не обман?якщо вічного життя не існує і після фізичної смерті буде остаточний фініш?як можна перевірити істинність Х-ва і того що сказав Ісус?

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 25 з 70 [ 695 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 70  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення