Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Сторінка 20 з 70 [ 695 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 70  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 жовтня 2008, 14:42 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
КрішнА пише:
особисто я тут бачу самий натуральний расизм з боку Ісуса
як у нас багато трактувальників Біблії... :cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 жовтня 2008, 14:44 
Офлайн

Повідомлення: 994
Цитата:
exp пише:
бо я від своєї трави не бачу таку "картинку" як ти і тому тебе зовсім не розумію..

там чорним по білому написано))нетреба там шукати ще якихосб прихованих сенсів)там все чітко і ясно помітно..тільки замість Ісуса можна підставити нациста а замість ханнанки чорношкірого чи єврея))ставлення аналогічне)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 жовтня 2008, 14:46 
Офлайн

Цитата:
exp пише:
як у нас багато трактувальників Біблії...

а нащо там щось трактувати він прямим текстом сказав що він прийшов до свого народу а не до її)і порівняв ізраїльтян ізх дітьми а її народ із собаками))
закривати очі на таке я знаю що вигідно))але від того що закриєш воно не зникне))

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 жовтня 2008, 22:32 
Офлайн

Повідомлення: 121
Крішна, ти не пропащий чоловік, бо ти все таки читаєш Святе Письмо (на відміну до речі від багатьох християн) + 12! :arrow:
І цитату ти знайшов класну! молодець.
Однак ти наголос ставиш на тому, що Христос випробовував віру хананеянки, вважаючи, що це є проявом фашизму, але закінчення діалогу чому ти не бачиш? (чи не хочеш бачити?)
Цитата:
"Тоді Ісус у відповідь сказав їй: "О, жінко, велика твоя віра! Нехай тобі буде, як бажаєш. І видужала її донька від тієї години. /Мт 15:21-28/

Через випробовування віри Христос чинить добро! І оздоровлює дитину чужої нації, якої ніколи в очі не бачив! І ставить цю велику віру чужоземки як приклад!!! своїм одноплемінникам!
ДЕ ТУТ ФАШшЗМшшшш :evil:
А щодо "свого народу", - однозначно, Христос прийшов до своїх - "Спасати не праведників, а грішних". І оздоровлює слугу сотника з Капернауму (римлянина до речі, а не єврея), кажучи: "Ніде в Ізраїлі Я не знайшов такої віри", потім біснуватого в Гарасинському краю, потім розповідає притчу про доброго самарянина, потім .... і т.д.
Більше того, Христос каже: (прочитай Мт. 21, 33-46) "Візьметься від вас Царство Боже і дасться народові, що буде приносити плоди його". А Апостол Павло каже: "Нема більше ні юдея ні грека, ні невільника, ні вільного, ні чоловіка, ні жінки, бо всі ви один у Христі Ісусі!" (Гал. 3,28).
Отже всі люди складають один народ Божий без поділу на раси і т.д.
Тому твої "звинувачення" Христа у расизмі бездоказові і безпідставні.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 жовтня 2008, 14:00 
Офлайн

Цитата:
Alex пише:
"Тоді Ісус у відповідь сказав їй: "О, жінко, велика твоя віра! Нехай тобі буде, як бажаєш. І видужала її донька від тієї години. /Мт 15:21-28/

емм вона просто визнала перевагу і величність його особистості.
Цитата:
Alex пише:
Через випробовування віри Христос чинить добро! І оздоровлює дитину чужої нації, якої ніколи в очі не бачив! І ставить цю велику віру чужоземки як приклад!!! своїм одноплемінникам!

ну звичайноя забув Іудеї найправедніші люди на планеті))та що ви не кажете))
Цитата:
Alex пише:
Тому твої "звинувачення" Христа у расизмі бездоказові і безпідставні.

як це безпідставні якщо він її порівняв із собаками а іудеїв із дітьми ))расизм на лицо))

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 жовтня 2008, 14:01 
Офлайн

Цитата:
Alex пише:
Крішна, ти не пропащий чоловік, бо ти все таки читаєш Святе Письмо (на відміну до речі від багатьох християн) + 12! Arrow

священники ж також читають джерела інших релігій для дискусій із ними)я чиню так само))так що не варто так втішатись)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 жовтня 2008, 14:36 
Офлайн

Крішна, я не "втішаюсь", я хвалю тебе! :arrow: за читання Святого Письма!
Але якщо ти уважно! читаєш Святе Письмо, то побачиш, що юдеї (в тому числі за словами Христа!) далеко не найправедніші люди на планеті. Більше того, Христос не визначає "праведність" за національними ознаками, а єдино за ознакою ВІРш БОГОВІ і ВшКОНАННЯМ ЗАПОВІДЕЙ ЛЮБОВІ!
Тому ще раз кажу, що твої звинувачення Христа у расизмі абсолютно безпідставні.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 жовтня 2008, 21:47 
Офлайн

Повідомлення: 1118
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
У своїх "іграх" ти можеш дуже далеко зайти.
А може й вже зайшов.
Цитата:
КрішнА пише:
замість Ісуса можна підставити нациста

Набагато корисніше буде, якщо ти замість Ісуса підставиш себе. І тоді тобі картина проясниться.

[QUOTE]1. тут расизм із прикладом домінування Єврейської раси))[/QUOTE]
[QUOTE]2. не моя співвітчизницфя ми з тобою не одніє крові не буду я тобі помагати,я помагаю тільки співвітчизникам і родячиам а ти ні та ні та)) [/QUOTE]
Її донька одужала. Це для неї було найважливіше. Він допоміг.
А як бути з тим, що багатьом співвітчизникам Він відмовив?
А в своєму рідному місті зробив тільки 2 чуда, в той час, коли в інших місцях люди зцілялися тисячами?
А самим єврейським-євреям - першосвященникам, взагалі сказав: "Знамення просите, розпусники? Не буде вам нічго!"

Де нацизм? Прийти на допомогу, або відхилити прохання - ці рішення Христос приймав спираючись на зовсім інші критерії: "Віриш" чи "Не віриш". І тут його не можна було обдурити не багатством, ні владою, ні красою, ні розумом, ні обізнаністю.
Будь обережний:
[color=blue]ось нечестивий зачав неправду, був чреватий злістю і народив собі брехню[/color]

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 жовтня 2008, 01:14 
Офлайн

і тут ГомоУкраїнусу: +12! :arrow:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 жовтня 2008, 13:31 
Офлайн

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Де нацизм? Прийти на допомогу, або відхилити прохання - ці рішення Христос приймав спираючись на зовсім інші критерії: "Віриш" чи "Не віриш".

ну якщо вона попросила допомоги то значить вірила не треба було цих расистських натяків про дітей і собак))
по друге він виходить помагає лише тим хто в нього вірить і приймає)тобто якщо лікареві не вірять що він вилікує то він лікувати не має?))

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 20 з 70 [ 695 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 70  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення