Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Сторінка 19 з 70 [ 695 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 70  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 жовтня 2008, 14:16 
Офлайн

Повідомлення: 994
Цитата:
exp пише:
ну ти, дядьку, і сказанув блін, сам хоть пойняв... Я в шоці

Ісус вийшов звідти й пішов у сторони Тирські та Сидонські. Аж ось жінка хананейка вийшла з тих околиць і почала кричати: "Змилуйся наді мною, Господи, Сину Давида! Біс тяжко мучить мою доньку." Він не озвався до неї і словом. Тут приступили Його учні і почали Його просити: "Відпусти її, бо вона кричить за нами." Він у відповідь сказав: "Я посланий лише до загиблих овець дому Ізраїля." Вона підійшла і, вклонившись Йому в ноги, каже: "Господи, допоможи мені!" Він відповів їй: "Не лічить брати хліб у дітей і кидати цуценятам." А вона каже: "Так, Господи! Але й цуценята їдять крихти, що падають зі столу в панів їхніх." Тоді Ісус у відповідь сказав їй: "О жінко, велика твоя віра! Нехай тобі буде, як бажаєш. І видужала її донька від тієї години./Мт 15:21-28/

я обмовився я мав на увазі нацизм))

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 жовтня 2008, 14:20 
Офлайн

Повідомлення: 926
Цитата:
Але хлопець оперує нормальними доказами, ви ж того спростувати не можете

Бо так і є. Гомоукраїнус он вже травить анекдоти про індійців. Як докази :lol:

А стосовно фашистських нахилів,- впевнена помиляється.

КрішнА, може поясните шо ви мали на увазі?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 жовтня 2008, 14:20 
Офлайн

якщо перфразувати вийде так:
Ханнанеянка:поможи мені в мене таке горе будь ласка
Ісус:я тебе незнаю ти навить не моя співвітчизницфя ми з тобою не одніє крові не буду я тобі помагати,я помагаю тільки співвітчизникам і родячиам а ти ні та ні та))
Х:та ти такий величний могутній що я аж неварта дивитись на тебе я тобі туфлі язиком почищу і буду поклонятись.ти супер пупер могутній і лише тив силах помогти моїй доньці
І:(подумки)ой ну раз ти аж такої великої думки)ну добре я поможу тобі якщо ти так просиш)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 жовтня 2008, 14:23 
Офлайн

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
бісер закінчується... але ти ще маєш шанс пояснити, на підставі чого ти так написав.

Ісус вийшов звідти й пішов у сторони Тирські та Сидонські. Аж ось жінка хананейка вийшла з тих околиць і почала кричати: "Змилуйся наді мною, Господи, Сину Давида! Біс тяжко мучить мою доньку." Він не озвався до неї і словом. Тут приступили Його учні і почали Його просити: "Відпусти її, бо вона кричить за нами." Він у відповідь сказав: "Я посланий лише до загиблих овець дому Ізраїля." Вона підійшла і, вклонившись Йому в ноги, каже: "Господи, допоможи мені!" Він відповів їй: "Не лічить брати хліб у дітей і кидати цуценятам." А вона каже: "Так, Господи! Але й цуценята їдять крихти, що падають зі столу в панів їхніх." Тоді Ісус у відповідь сказав їй: "О жінко, велика твоя віра! Нехай тобі буде, як бажаєш. І видужала її донька від тієї години./Мт 15:21-28/

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 жовтня 2008, 14:28 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
КрішнА, признайся, ти яку траву куриш... :cl:
бо таку дурку гониш, що жах...
я от лиш ще не вирішив, для себе, чи це спєцом по пріколу, чи ти дійсно так думаєш... більше схиляюся до думки, що по пріколу...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 жовтня 2008, 14:29 
Офлайн

це прибдизно означає

що Ісус допомгає іновірцям у випадку накшталт"я ніщо а ти все"))
в даному випадку Нічим виявилась Ханнанеянка і поки Ісуса не розхвалила в стражданнях і плачу і конкретно не не закидала його компілментами який він там величний а вона з її дитиною мізер якись))ну де ж там))він Бог)а вони звірі в людських подобах)але то енважно що дитина в цей час поки вона його вимолює мучилась))ох який яскравий прояв любові до ближднього))ой я забув ближнім для Єврея є тільки Єврей))

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 жовтня 2008, 14:31 
Офлайн

тут сміху малу експ))це расизм чистої води))чи ти думав що нацизм це обовязково має бути Гтілерська ідеологія з домінуванням білої раси?))тут расизм із прикладом домінування Єврейської раси))

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 жовтня 2008, 14:36 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
КрішнА пише:
тут сміху малу експ
розумієш, якби ти це все заперечував з точки зору якоїсь іншої релігії, то можна би було з тобою сперечатися, але ти це все заперечуєш відносно своїх міркувань та вигадок... в такому випадку тобі нема шо сказати, тому я й запитав, а яку траву ти куриш... :cl:
бо я від своєї трави не бачу таку "картинку" як ти і тому тебе зовсім не розумію..

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 жовтня 2008, 14:37 
Офлайн

почитайте на дасуге http://www.dazzle.ru/antifascism/vzt.shtml

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 жовтня 2008, 14:39 
Офлайн

Цитата:
exp пише:
розумієш, якби ти це все заперечував з точки зору якоїсь іншої релігії, то можна би було з тобою сперечатися, але ти це все заперечуєш відносно своїх міркувань та вигадок... в такому випадку тобі нема шо сказати, тому я й запитав, а яку траву ти куриш... Філіжанка кави бо я від своєї трави не бачу таку "картинку" як ти і тому тебе зовсім не розумію..

особистоя тут бачу самий натуральний расизм з боку Ісуса він не хотів їй помагати через те що вона не Ізраїльтянка..що тут непонятного?він же ш ясно сказав:"Я прийшов до погиблих овець дому Ізраїлевого"а в тому домі що корейці з індусами і українцями живуть?))

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 19 з 70 [ 695 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 70  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення