|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 24 вересня 2008, 18:09 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 24 вересня 2008, 18:58 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
та це читав..мене турує шо память одноканальна, шо лиш два РСІ, розгін хлипкий...решта ніби влаштовує :D
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 24 вересня 2008, 22:01 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Цитата: Yo)!( пише:
Не знаю что ответить Бодя, я тоже особо не вижу. Я брал в мае вот этот вот: AMD Phenom X4 Quad Core 9550+ 4Mb AM2+ $178
А его интел аналог, помоему, Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz 1333 FSB LGA775 6mb cache $304.5
Ось цей аналог, розганяється без особливих труднощів до 4GHz і рве того Фенома вздовж і впоперек.
Цитата: Бодя пише:
та це читав..мене турує шо память одноканальна, шо лиш два РСІ, розгін хлипкий...решта ніби влаштовує
Двохканальний режим на кілька відсотків швидший від одноканального і то в деяких процесах. ПСІ мало б вистачити, а розгін хлипкий, це скільки?
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 24 вересня 2008, 22:24 |
|
|
Возможности разгона у материнской платы GIGABYTE GA-73PVM-S2H не очень высокие, да и не сильно габаритная система охлаждения чипсета не рассчитана на большое тепловыделение
отак пишуть...сам не пробував :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 24 вересня 2008, 22:27 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Бодя пише :та це читав..мене турує шо память одноканальна, шо лиш два РСІ, розгін хлипкий...решта ніби влаштовує
А тобі шо треба обчислювати швидкість МКС у точці перигею :?: , З тим шо ти маєш , а це у порівнянні з тим про що ми говоримо кам'яне зубило, ти як я розумію на дорогу виходиш , то чому ти мислиш же цей тебе не буде влаштовувати?
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 24 вересня 2008, 22:39 |
|
|
Раджу докласти і взяти хоча б http://hotline.ua/tx/gigabyte_ga-ep31-ds3l/ або http://hotline.ua/tx/gigabyte_ga-p35-ds3l/
На материнській платі не варто економити.
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 24 вересня 2008, 23:37 |
|
|
Цитата: Wandering пише:
Раджу докласти і взяти хоча б http://hotline.ua/tx/gigabyte_ga-ep31-ds3l/ або http://hotline.ua/tx/gigabyte_ga-p35-ds3l/
На материнській платі не варто економити.
докладати прийдеться багато і 1394 і відяху і ...а закрома не безрозмірні хоча модний 35-тий чіпсет а по фаршу по гірше :?:
Цитата: Капітан пише:
то чому ти мислиш же цей тебе не буде влаштовувати?
РСІ лиш 2, а коли причепити модем то лишається 1...а коли ше шо требабуде?
а в основному влаштовує по самі вуха :D і в неті пишуть шо нормальна мать
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 25 вересня 2008, 01:04 |
|
|
хоча модний 35-тий чіпсет а по фаршу по гірше
Чіпсет до комплектації материнки немає жодного відношення.
Просто на цій материнці проца можна розігнати вплоть до +100% і виграти з дві сотні вічнозелених тільки на проці.
А ось ту мамку що ти візьмеш, з нею мабуть тільки на дефолті тішитись доведеться, зате буде 1394.
РСІ лиш 2, а коли причепити модем то лишається 1...а коли ше шо требабуде?
:D ну ти прикаліст, модем чіпляти зібрався. А ти не думав про АДСЛ і т.д.?
А як ще щось захоч причепити, то майже все є з USB так що це не є серйозною проблемою.
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 25 вересня 2008, 03:27 |
|
|
зате буде 1394.
1394 якраз потрібно конче ну, і ше парочка, дві прибамбасів не завадять :D розганяти це канєха круто, лиш я не є хацкер-оверклокер :D тай скіко для щастя тра? якшо не брати до уваги моттаж, навіть не сам мотаж а рендер відео, то мене влаштовує і П3 1.1ггц - ДВД є, диски читає і пише, Герої треті не глючать, мпег4 крутиь без тормозів, по нету лазити, в асьці шльопати...одним словом шо тра то робить без проблем...а от відео рендерить в порівнянні з двохядерними довго, факт, хоча то на якість не впливає. от і захотілося зекономити в часі і електроенергії :D вкладаючи мінімум коштів. найшов таку мать. а щира українська натура, як завжди хоче максимум продуктивності і функціональності за мінімум грошей :D шей якісно і надійно...тому і виникли такі питання.
А ти не думав про АДСЛ
думав, подивився ціни, передумав...а використовувати величезні трафіки поки не тра... ше зайду в інтертелеком (відоу так) ціна на нет доступна, а от прибамбас підключення треба уточнити
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 25 вересня 2008, 03:40 |
|
|
Чіпсет до комплектації материнки немає жодного відношення.
я мав на увазі що чіпсет кращий і новіший і при тій самій ціновій категорії + - 10-20 уо втрачаємо в функціональності. хоча через дуже короткий час модний чіп стає вчорашні днем :D компроміс присутній і від нього нікуди не дітися...
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |