|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 15 серпня 2008, 17:09 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
cement, там дорого... :cl:
|
|
 |
|
 |
moha
|
Додано: 27 серпня 2008, 01:11 |
|
|
Не зовсім дорого, вчора тільки звідти. Ціни на продукти такі самі як в Коломиї, в кафе також не дуже дорожче. От розваги трохи кусаються, але не всі. От хочаб подорож в гори на автомобілі, а саме плато Карабі-Яйла це 8 год (екстрім) всього 100,00 грн з людини.
Краса неописанна. Це щось таке ніби з Яремчі через Синяк та Хом'як виїхати на Говерлу
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 27 серпня 2008, 13:07 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Цитата: moha пише:
Ціни на продукти такі самі як в Коломиї, в кафе також не дуже дорожче moha, де ви були?
Всі знайомі, що побували в Криму цього року розказують діаметрально протилежне. А саме про значно вищі ціни на все, порівнюючи з Коломиєю.
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 28 серпня 2008, 14:49 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Я відпочивав у кінці червня в Коктебелі, то ціни так собі були, не на багато дорожче ніж в Коломиї, але коли їхали додому, то деякі речі подорожчали в два рази, починався сезон.
Так що Крим, то зовсім вже не дешеве задоволення.
|
|
 |
|
 |
Dана
|
Додано: 28 серпня 2008, 16:57 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
Цитата: Wandering пише:
Так що Крим, то зовсім вже не дешеве задоволення.
то вже давно відомо..
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 28 серпня 2008, 17:41 |
|
|
Цитата: Simple пише:
то вже давно відомо..
Є розумний компроміс, їхати відпочивати в червні, ціни помірні, пляжі не переповнені та чисті і тоді Крим зовсім не дорогий :cl:
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 28 серпня 2008, 23:18 |
|
|
Цитата: Wandering пише:
їхати відпочивати в червні Вибачте, це не компроміс, а... ну, не зовсім правильне рішення, я б сказав.
Всі принади кримської природи та клімату розкриваються в серпні, коли дозрівають усілякі дари кримського грунту, достатньо прогріте і море, і повітря, і дівчата вже теж перегрілися - якраз бойова готовність :)
А початок вересня - це взагалі пісня. Грандіозна різниця відчутна вже з 1 числа - людей менше, ціни менші, сонце не смажить, а лащиться... Ех, красота :az:
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 29 серпня 2008, 00:02 |
|
|
В червні теж не спекотно, а прохолодне море мені більше подобається ніж тепле пиво :D
Варіант в вересні теж не поганий, але по словах місцевих там стільки сміття за сезон набирається (його не встигають вивозити) що нормально відпочивати не можливо, сам не був, точно не скажу.
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 29 серпня 2008, 13:09 |
|
|
Знаєте, є такі місця, де сміття - горами - круглорічно.
Мій улюблений Симеїз, наприклад, чи ті ж Ялта з Алуштою.
Але справжній Крим - це не ялтинська набережна, а розкішні, потаємні бухти і миси, куди добратися можна в основному пішки чи точно знаючи дорогу і де за цілий день біля моря можна побачити не надто більше 20 людей...
І, на жаль, саме в таких, непопсових місцях, все частіше зустрічаються то якась дача Януковіча, то Медведчука, то вілла ще якогось Грача, з огородженими пляжами під охороною... Ех...
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 09 вересня 2008, 16:36 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
тут люди хочуть повідомити про таке:
Номер люкс. В центрі селища. Окремий вхід з двору, велика прихожа, спальня з двоспальним ліжком, кімната з диваном та двома розкидними кріслами, кухня (де можна розігріти та приготувати їду), душова кімната. В номері є телевізор, холодильник та пралка. Номер розрахований на 6 осіб. На першому поверсі приміщення знаходиться кафе в народному стилі, де можна смачно поїсти.
Ціни по угоді (можуть змінюватися у залежності від завантаженості та погодних умов).
Адреса: смт.Ворохта, вул.Данила Галицького, 29
тел.: +38 096 3366514, +38 (03434) 41070
одним словом якби хтось хотів, то прошу... :gm:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |