|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
emerald
|
Додано: 18 серпня 2008, 01:24 |
|
|
Сьогодні дивився МЮ-Ньюкасл. Получив массу задоволення. МЮ без Роналду - це не МЮ, і я вже давно не бачив, шоб Мантчестер так возили.
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 19 серпня 2008, 03:15 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
exp,
Дивись не прогав, незабаром мають наші хлопці грати на Кубок.
Мені зараз нема коли слідкувати. :bi:
|
|
 |
|
 |
icerock
|
Додано: 21 серпня 2008, 01:25 |
|
З нами з: 20 серпня 2008, 03:00 Повідомлення: 113 Звідки: Коломия
|
Дивився...Молодець Кравченко забив гол!!!Не думав що поляки так виступлять :shock: на чемпіонаті краще дивились як для мене :) . ://: ://: ://:
|
|
 |
|
 |
icerock
|
Додано: 21 серпня 2008, 02:41 |
|
|
Україна вперед)))))))) :bi:
|
|
 |
|
 |
icerock
|
Додано: 21 серпня 2008, 21:41 |
|
|
Хтось тут дивиться англійську премєр лігушшСкажіть будь ласка де зара шева грає а то начитав що і в Баварію хочуть його і в галатасарай і шахтар в фк москва...
|
|
 |
|
 |
icerock
|
Додано: 23 серпня 2008, 23:32 |
|
|
Я чув що вже не Барселоні ,а який московський клубш?А то шось не понятно що Райкард з БАРСЕЛОНш в якісь московський клуб може піде :lol:
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 24 серпня 2008, 00:46 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
[QUOTE]Официально. Шевченко возвращается в Милан
Официальный сайт Челси сообщает, что Андрей Шевченко в новом сезоне будет выступать за Милан. Детали сделки остаются конфиденциальными.
В понедельник Андрей должен пройти медобследование и официально стать игроком россо-нери.
Вот что говорит по этому поводу Адриано Галлиани:
"Весь сегодняшний день я просидел на телефоне, но наконец-то смог договориться Челси. Карло Анчелотти может рассчитывать на Андрея уже со вторника. Нам удалось вернуть домой игрока, который забил за Милан больше, чем кто-либо за последние 50 лет. ш я, и наш президент Сильвио Берлускони очень рады. Доволен и Анчелотти, надеюсь, будут довольны и тифози.
Милан - единственный клуб в мире, в составе которого будут играть три обладателя Золотого мяча. Да, Андрей возвращается именно домой - это то, чего он хотел. Шевченко ошибся, покинув Милан, и думаю, что за два года в Лондоне, это понял.
Детали сделки очень конфиденциальны. Конечно, Андрей чем-то пожертвовал с экономической точки зрения, но для него это не важно - он возвращается домой".[/QUOTE]
нарешті. може ще пограє
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
icerock
|
Додано: 24 серпня 2008, 16:12 |
|
|
Мда...в Мілані він напевне буде грати так як в Челсі!!!!еxp пише:
так як він грав за збірну, то краще б взагалі не грав... Так це правда!!! :D
|
|
 |
|
 |
icerock
|
Додано: 24 серпня 2008, 16:22 |
|
|
Може хтось дивився Шахтар ворскла 0-1!!!))))Я не впізнаю гірників 1-3-2!!Тока одна перемога в 6 матчах!!!Це добре я ж за Динамо вболіваю :D :D :D
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 25 серпня 2008, 00:32 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: ANM пише:
Може хтось дивився Шахтар ворскла 0-1
Не дивився, але не збираюся робити з цего трагедії. Можливо Луческу планує вивести їх на пік форми дещо пізніше, враховуючи уроки минулорічної ЛЧ. Поживемо - побачимо.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |