|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
emerald
|
Додано: 01 серпня 2008, 17:34 |
|
|
Москалів треба проходити однозначно. Лиш би судді їм знов не почали помагати.
|
|
 |
|
 |
koyanis
|
Додано: 01 серпня 2008, 19:25 |
|
З нами з: 05 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 289 Звідки: Івано-Франківськ
|
Цитата: emerald пише:
Лиш би судді їм знов не почали помагати.
йой коли це таке булош?о москалям судили?
ну нормально можем пройти дальше якщо клуби укр. не будуть допускати тупих помилок а грати треба на найкращий результат з високим классом.ККД повинен бути високим у команд наших абсолютно
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 02 серпня 2008, 18:04 |
|
|
Цитата: exp пише:
поганому танцюристу... завжди шось мішає...
Це про Шахтар?
Цитата: koyanis пише:
йой коли це таке булош?о москалям судили?
Ти скажи, коли такого не було?
|
|
 |
|
 |
koyanis
|
Додано: 02 серпня 2008, 23:43 |
|
|
Ти скажи, коли такого не було?
вообще ни разу такого не припомню,кто им помогал так это только хорваты!А судьи,даже не знаю на чемпионате европы ни в одной игре им рефери не помог!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 03 серпня 2008, 00:54 |
|
|
вообще ни разу такого не припомню,кто им помогал так это только хорваты!А судьи,даже не знаю на чемпионате европы ни в одной игре им рефери не помог!
Ну та ясно. Та я не про збірні, але якшо так хочеш... не так і давно: 2й тайм росія-Англія. І про Євро є шо згадати також.
|
|
 |
|
 |
koyanis
|
Додано: 03 серпня 2008, 12:32 |
|
|
koyanis, ти де так довго блудив? Дуже щасливий
та я по работе за границей был,и времени не было в шнтернет заходить,только раз в 3 дня на футбол.юа,а сейчас я вернулся,скоро украинскую раскладку установлю! :D
Ну та ясно. Та я не про збірні, але якшо так хочеш... не так і давно: 2й тайм росія-Англія. І про Євро є шо згадати також.
ЕВРО?Не помню ни одного момента,когда судья помог им выиграть!ну напомни точнее,а не 2й тайм,чи 1й тайм!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 03 серпня 2008, 15:46 |
|
|
ну напомни точнее,а не 2й тайм,чи 1й тайм!
шо тобі "точнєє"? Весь другий тайм той поц судив в одну сторону, а вершиною став пенальті. Видно Мутко постарався в перерві.
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 03 серпня 2008, 22:48 |
|
|
Да оце форварди. :lol: Луческу поміняв шило на мило. Шо Брандао - шо Гладкий. Це видно шось заразне)) :lol:
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 04 серпня 2008, 02:20 |
|
|
Подивився тільки що огляд туру. Я просто шокований суддівством: не зараховано чистих 3 голи в різних матчах + непонятні карточкі і офсайди.
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 10 серпня 2008, 01:01 |
|
|
якась тут "хімія", точно була...
Ну та ясно, де ж ДК може чесно виграти, ясно шо купили. А от як Шахтар в Ленінця 3:0 виграє, при чому ті самі собі забили перший гол + в більшості ще два голи пропустили за 10 хв,- то тут все чесно. Та Шахтар взагалі сама чемна команда в нашому чемпіонаті. :D
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |