|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 16 липня 2008, 12:20 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Я знаю , десь з 450 км, як мінімум. Так по мапі виглядає.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
madigan
|
Додано: 16 липня 2008, 18:55 |
|
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 липня 2008, 12:43 |
|
|
Цитата: Сьирий Тимофіїв пише : Я 90 км. від Франції..
Там зле , у Франції, президент мадяр та і люди балакають не зрозуміло. :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Довбуш
|
Додано: 18 липня 2008, 14:09 |
|
З нами з: 24 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 457 Звідки: Лондон
|
Цитата: Капітан пише:
Там зле , у Франції, президент мадяр та і люди балакають не зрозуміло.
Ой Капітан... :cl: ,якщо він мадяр то я... китайська ваза.
Він такий мадяр як... :bu :o
|
|
 |
|
 |
madigan
|
Додано: 18 липня 2008, 16:44 |
|
|
Він і правда мадяр... Капітан, а ти звідки родом? ://:
|
|
 |
|
 |
Довбуш
|
Додано: 19 липня 2008, 17:27 |
|
|
Ну тоді Абрамович росіянин,а Балтача(донька Сергія Балтачі)шотландка.(так в Англії їх називають)
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 19 липня 2008, 19:14 |
|
|
Цитата: Сьирий Тимофіїв пише : Капітан, а ти звідки родом?
з гуцулів... :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 19 липня 2008, 19:15 |
|
|
Цитата: Довбуш пише : Ну тоді Абрамович росіянин,а Балтача(донька Сергія Балтачі)шотландка.(так в Англії їх називають)
Довбуш , а Саркозі справді мадяр, на повному серйозі.Зуб даю. :D
|
|
 |
|
 |
Довбуш
|
Додано: 20 липня 2008, 21:08 |
|
|
Саркози
В мае 2007 года, впервые в истории, президентом Франции стал не француз. На президентский пост был избран еврей Николя Саркози, которого даже во Франции многие считают "итальянцем" или "венгром".
Маленький еврейский мальчик
Николя Саркози (полное имя Николя Поль Стефан Саркози де Надь-Боча) родился 28 января 1955-го года в Париже. Родители Николя познакомились во Франции.
Его отец, венгерский еврей Поль Надь-Боча Шаркёзи родился в Будапеште. Семья отца владела землями и замком Алаттьян, примерно в 100 км от Будапешта. Родители Поля были крещеными евреями, дед Николя был протестантом, бабушка – католичкой. Когда в 1944-м году Советская армия освободила Венгрию, семья Шаркёзи, пережившая фашистскую оккупацию, решила не искушать судьбу второй раз и бежала в Баден-Баден. В 1945-м Шаркёзи вернулись в Венгрию, но все их имущество было "национализировано" и разграблено. Отец Поля вскоре умер, а мать, опасаясь, что ее сына сошлют в Сибирь или заставят служить в венгерской армии, уговорила Поля уехать в Австрию. Советской коммендатуре она заявила, что ее сын утонул в озере Балатон.
Тем временем Поль Шаркёзи вернулся в Баден-Баден, стал Полем Саркози и записался во Французский иностранный легион. Заключив пятилетний контракт, проходил службу в Алжире. Не желая отправляться в шндокитай, в 1948-м демобилизовался. Получил французское гражданство и обосновался в Марселе, но вскоре переехал в Париж.
"шЗВЕСТшЯ"-Но сейчас, по истечении первых десяти месяцев правления Николя Саркози, президента-еврея,
Пане Капітан...куди висилати "зуболомів" :D :bi: :co:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 20 липня 2008, 22:16 |
|
|
Цитата:
Довбуш пише : Пане Капітан...куди висилати "зуболомів"
На почєток на маскальський канал ОРТ ,проше пана. І , вібачєюсяі, шо по вашему жид ни можи бути маґіром?. :D
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |