|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SLAVKO
|
Додано: 13 жовтня 2008, 20:41 |
|
З нами з: 22 лютого 2008, 03:00 Повідомлення: 54 Звідки: Коломия
|
Та є надія...але зараз морози почнутся,та й наші бахурі в єврокубках теж як відморожені почнуть бігати... :D
|
|
 |
|
 |
koyanis
|
Додано: 14 жовтня 2008, 01:32 |
|
З нами з: 05 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 289 Звідки: Івано-Франківськ
|
люди!прокиньтесь!Як можна бути задоволеними такими результатамиш?
ви бачили груш?вони ж грали на нічию!вдома!при повному стадіоні!Це позор для тренера і країни так грати як вони грали,дома не можна грати з одним форвардом і тянути до збірної динамівців як би вони не гралиш?де Ворона,де Слюсар,які в цей день землю би гризли,Слюсар за Харків,Ворона за новонароджену дочку!!! ТРЕНЕРУ ГАНЬБА
|
|
 |
|
 |
koyanis
|
Додано: 14 жовтня 2008, 01:39 |
|
|
Цитата: exp пише:
привіт, koyanis, де пропадав...
привіт!лишень позавчора приїхав з ближнього зарубіжжя Прибалтики тепер от маю змогу писати а то лишень деколи читав,форум вже розвивається як має бути :arrow:
футбол в Україні мене шокує було дуже цікаво читати про ШД там і шо люди говорять,хоч мало що розумів :D Так що все буде добре і у нас,і у тебе,і в ШД,і навіть в України!
|
|
 |
|
 |
koyanis
|
Додано: 14 жовтня 2008, 01:46 |
|
|
шо думаєш, Луче іде, кого засватають на його місце... бо переживаю...
от-от мене так само бентежить питання це...ніяк ніде не можу знайти безробітніх тренерів,їхнього списку,тут треба когось з респектом з Європи...нічо зараз головне до грудня з группи вийти хоч якось боком потім Містер піде і треба буде шукати...ну але у тебе є напевно якісь потаємні догадки або просто думки хто буде?
|
|
 |
|
 |
koyanis
|
Додано: 14 жовтня 2008, 02:00 |
|
|
ми з БорМаном якось думали про це - там в Араґонеса не все добре, а раптом...
ти маєш на увазі що його попросять з Фенера,взявши Адвоката в Турцію...а хто тоді буде в Зеніті?може взяти нам Хіддінка?але він більше по збірним а зараз в зБУ міняти тренера не час посеред відбору а от може....мені імпонує Сколарі і Капелло на мій погляд сильніші зараз тренери,це якщо брати таких топ-тренерів які ще навіть можуть не погодитися за ВЕЛшКІ гроші і на всьому готовому працювати,а з таких середніх спеціалістів не знаю хто зараз рулить
|
|
 |
|
 |
koyanis
|
Додано: 14 жовтня 2008, 02:09 |
|
|
мда треба брати когось по-любе бо буде завал без Луческу,він своє зробив у ШД дуже гарна картина гри,все ОК але зараз трохи деградуємо я коли матчі в ЛЧ дивився так і думав що на останніх секундах зараз получать і як серце чуяло провалюються фланги де самі зірки грають а заміни тепер нікудишні і селекція к чортям..
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 14 жовтня 2008, 02:35 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
я чув, що у Челсі фін. криза, було класно...
Ти що з дуба впав. Усю збірну Бразиліїї Ахметов не скупить, а Сколарі уміє працювати лише з зірками
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 14 жовтня 2008, 02:42 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
і хто тоді залишається... з тренерів...
не знаю, але про цього забудь :D
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
koyanis
|
Додано: 14 жовтня 2008, 17:57 |
|
|
|
 |
|
 |
koyanis
|
Додано: 14 жовтня 2008, 18:07 |
|
|
більше так не думай...
стопудово :az:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |