|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
wolk73
|
Додано: 11 червня 2008, 00:54 |
|
З нами з: 14 серпня 2007, 03:00 Повідомлення: 6 Звідки: Бельгія
|
|
 |
|
 |
Nic
|
Додано: 11 червня 2008, 01:57 |
|
|
Цитата: Вы только, что натолкнулись на самый быстрый способ начать зарабатывать деньги онлайн. Вы можете остановить день,
мечтая о покупке нового дома, о покупке автомобиля, или об уходе на работе? Вы думаете это миф? Хочу Вас разочаровать - это РЕАЛЬНОСТЬ.
Ця цитату з вашого сайту пане radek чи звати Вас wolk73 незнаю як правильніше, Вам пан Nightfly радив щоб перестали бути наївні і він правий.
Нехочу Вас розчаровувати але в реальності лишень мрії про покупки, а до здійснення покупки Вам ой як далеко.
|
|
 |
|
 |
hardmaks
|
Додано: 11 червня 2008, 03:48 |
|
|
|
 |
|
 |
wolk73
|
Додано: 11 червня 2008, 22:25 |
|
З нами з: 14 серпня 2007, 03:00 Повідомлення: 6 Звідки: Бельгія
|
Народ я ваших думок не питав,я просто запропонував-я особисто все получаю.
Для Nightfly -сам лох і баран.скажи шо просто жаба душе-така ваша коломийська натура-щоб підставити , обісрати і надурити.А не платять тільки тим -хто робить собі зразу пару акунатів,або користуеться авто-кілером.і до речі в мене після ващої бесіди ,нових -5 рефералів. ВшСНОВОК ... :az:
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 11 червня 2008, 22:57 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
З одного боку згідно правил форуму потрібно і хотілось би вас разом з вашими убогими постами бахнути мінімум по трьох пунктах правил.
але всеж хочеться полити лайном вашу персону і пояснити, чому, те, що ви пропонуєте є за всіма ознаками лохотроном:
1. жодна партнерка не каже конкретної ціни за певний період часу, є такі імениті як юмакс, руклікс, ккм, фет, майн, жлінк, х4ю і ше з кілька десятків які чітко в хелпах пишуть якщо ви не знаєте як і скільки тут можете заробити грошей можете йти нафіг.
Ви пропонуєте якусь міфічну для вас суму грошей стабільно за певний період часу. Чому? Якби все було так радужно - ви моглиб просто заробляти самі на цьому мегатонни грошей зовсім не напружуючись. Замість цього ти мальчік влаштовуєш мізерні побірушки на форумах в слабкій надії отримати хоч бакс з рефів. Це вчинок людини яка сама у відчаї.
2. ти мальчік пропонуєш комусь заробити шось не маючи навіть змоги оплатити нормальний хостінг і домен для таких благородних цілей. Я розумію шо тобі мама не дасть цілих 20 баксів на рік але міг би й піднапрягтись зі своїм "воплоті мєчту в рєальность"
3. укоз для мене - той самий народру, см п.2.
4. "Мы 100 % ГАРАНТшРУЕМ Ваш Успех... !" шо ви можете гарантувати не маючи 20 долларів по п. 2, 3?
5. пройдемось по http://www.google.com/search?num=20&hl=uk&safe=off&q=bux.to+%D0%BA%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D1%8B&btnG=%D0%9F%D0%BE%D1%88%D1%83%D0%BA&lr=
і подумаємо, кому і шо вже виплатили бакс.ту, враховуючи шо власнику цієго маразма належить ше 5-6 таких самих оригінальних ідей і відгуки про них можна теж вільно знайти думаю висновки про тебе і твої замашки мальчік зробити можна вільно.
ПС сходи ше на гофакбіз і я з задоволенням поспостерігаю особисто як тебе народ полиє фекаліями так само.
ПС2 ті хто хоч щось можуть заробити - сидять і заробляються а не таяк ти убогий сподіваються на копійки з рефів.
|
|
 |
|
 |
hardmaks
|
Додано: 12 червня 2008, 03:44 |
|
|
Цитата: Nightfly пише:
пройдемось по http://www.google.com/search?num=20&h...%D0%BA&lr=
Для тих хто вважає себе розумнішим за інших (хоча статистика показує протележне)
продовжую тикати під ніс те, що було тикнуто Nightfly, чорний список сайтів кидал
Цитата: wolk73 пише:
нових -5 рефералів. ВшСНОВОК ...
Заробили пару центів? Отже, висновок один - варто їх потратити на психіатра!!!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 червня 2008, 12:46 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: hardmaks пише:
Заробили пару центів? кожен робить те, що може... і має на то право... :wink:
|
|
 |
|
 |
SANSA2203
|
Додано: 27 червня 2008, 22:29 |
|
|
Сьогодні багато є лохотронів які дурять людей! Але ця робота не лохотрон я вже на 3 рівні і заробляю 25$ в 2 дні! ДЕтальніше про цю роботу та зареєструватися можна за цією ссилкою http://mlm.ultrabux.net/?f=sanek2203
ДЯКУЮ ЗА УВАГУ ТА ЗА ТЕ ЩО НЕ ПОЛІНУВАЛшСЬ ПРОЧшТАТш!!! ЧЕКАЮ В ПРОЕКТІ ТА УСПІХУ У ВАШОМУ БІЗНЕСІ!!!!!
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 30 червня 2008, 15:43 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
черговий пірамідальний брєд з якого так і випирає баранізм ... починаючи граматичними помилками (рірайтерами дітей понаймали?) і закінчуючи катастрофічною убогістю реалізації.
саша мавроді :D
|
|
 |
|
 |
Dана
|
Додано: 30 червня 2008, 16:25 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
Nightfly,а вам добре вдається викривати кожен "черговий пірамідальний брєд" :D :arrow:
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |