|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Galka
|
Додано: 11 червня 2008, 01:43 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
Цитата: koyanis пише:
ВПЕРЕД РОССшЯ!Покажіть їм кузькіну мать,сьогодні має бути сенсація!
Вот и показали России кузькину мать, а не она показала. Блин 4:1 офонареть :(
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 11 червня 2008, 21:03 |
|
|
Цитата: exp пише:
чуда не сталося... мені здається, що збірна Росії не вірила в то, що може виграти...
Чуда? :D Якби там було менше 3-х голів, я би перестав Іспанію поважати. Захист в Іспанію і москалів одинаково гнилий, але клас каманди різний. Якщо вже литовці з тими захисниками виробляли що хотіли, то з Іспанією треба було дійсно чекати чуда. Перед грою, якись російський актор сказав, що якщо суддя не засудить, то буде 2:2. Я так сильно сміявся. :D
ехр, казав вам, що шведи поборяться за друге місце, а ви дивувалися. :arrow:
Цитата: Уторопчанка пише:
Шкода... Я б сказав, що зарядили хорошим настроєм до наступної гри :!:
румуни молодці...
Скоріше, французи просто мертві.
Взагалі по першому туру можна подумати, що Україна сильніша за чемпіонів Європи і по силі рівна чемпіону світу. :D ://:
Після гри Хіддінг сказав, що вони не дооцінили Іспанію. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 12 червня 2008, 00:37 |
|
|
Португалія стала першим чвертьфіналістом чемпіонату. :arrow:
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 12 червня 2008, 01:10 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Цитата: emerald пише:
Взагалі по першому туру можна подумати, що Україна сильніша за чемпіонів Європи і по силі рівна чемпіону світу.
ш в какой же группе Украина играет? Ты просто злорадный клоун, бог тебе судья, а Россия ещё себя покажет, Москва не сразу строилась.
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 12 червня 2008, 01:42 |
|
|
Цитата: Yo)!(-Paranoik пише:
ш в какой же группе Украина играет? Ты просто злорадный клоун, бог тебе судья, а Россия ещё себя покажет, Москва не сразу строилась.
Слухай, як ти не розумієш про що мова, то чого свої 5 копійок тулиш?.
А на рахунок вашої збірної, то якщо захист так і далі грати буде, то можна вже пакувати чемодани. Настроять захист – пройдуть далі ( в чому я дуже сумніваюсь).
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 12 червня 2008, 03:05 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Цитата: emerald пише:
Слухай, як ти не розумієш про що мова, то чого свої 5 копійок тулиш?.
Я тебя не слышу,а читаю, и если я чего-то не понял, значит ты так коряво написал. Формулируй свою мысль правильно.
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 12 червня 2008, 03:15 |
|
|
Цитата: Yo)!(-Paranoik пише:
Я тебя не слышу,а читаю, и если я чего-то не понял, значит ты так коряво написал. Формулируй свою мысль правильно.
Написав нормально, а значить в тебе не чогось не хватає . Хто дивиться футбол і трохи в ньому орієнтується, той зрозуміє. Якщо ти не розумієш, тоді sorry Maikl - это жизнь. 8) :gm:
Турки відплатили Швейцарцям за своє приниження в Стамбулі тією ж монетою.
Сколарі став тренером Челсі, принаймі таке вчора повідомили.
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 12 червня 2008, 03:49 |
|
|
Лондонський "Челсі" готовий провести переговори з "Міланом" з приводу продажу два нападаючих - івуаурійця Дідьє Дрогба і українця Андрія Шевченка.
Коли це вже закінчиться :(
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 12 червня 2008, 13:31 |
|
|
це добрий вибір...
Порівняно з Грантом :D До речі, що там чути, він в Шахтар ,думаю, не планує йти?
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 12 червня 2008, 14:13 |
|
|
ну я б Гранта в ШД не хотів би бачити...
100%, я його взагалі за тренера не вважаю. Якби вже так питання стало ребром, то краще би щоб вже Зіко був тренером Шахти.
Австрія - Польща. В мене таке відчуття, що австріяки нас сьогодні мають здивувати, на цей раз вже результатом.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |