Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Сторінка 55 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 163  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 червня 2008, 17:56 
Офлайн

Повідомлення: 798
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
~AsmodeuS~
є ще facecontrol у клубах... а є ще facecontrol у мене який пан Wandering поки, що безуспішно намагається пройти в плані адекватності співвідношення знань про предмет розмови і зазіхань на авторитетність своїх концептуальних висловлювань :)

PS зараз Wandering скаже, що потрібно плюнути власникам клубу які беруть за прохід гроші і не конвертують їх відвідувачу в пойло і, що краще він буде годувати(run Wandering, run!) голодаючих собак замість ходити у такі клуби :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 червня 2008, 18:23 
Офлайн

Wandering

Цитата:
то запитайте в себе чи ви жмот, чи просто економите щоб сім"ї більше дісталось.

Ні просто заробляти потрібно адекватно своїм потребам і бажанням, або не бажати того, що ви завідомо не можете собі дозволити. Якщо мені хочеться піти в бар "Катрін" де мені подобається я туди піду(тай ходжу) і мене дуже мало хвилює той факт що саме дешеве пиво типу 1715 коштує 5 грн. (якщо вам дуже хочеться можете ну посьорбати того самого пива сидячи під магазином або я якомусь іншому бидлозакладі)

Думаю така дика соцальна несправедливість (туборг по 7 грн.) теж стала би для вас шоком і приводом побризкати слиною на форумі?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 червня 2008, 18:23 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Цитата:
~AsmodeuS~ пише:
Це називається плата за підключення (виділення ресурсу для клієнта) її знімають практично всі провайдери які продають не діалап доступ.

Не всі, в Коломиї "Оптіма" бере 1грн., УТ бере 120грн. (але там тарифи дуже демократичні) вони ж теж виділяють ресурси, чи не так?

Зрозуміло, що ЄС має на даний момент виграшну ситуацію через те що дуже багато клієнтів немає нормальних телефонних ліній в іншому випадку ЄС задля того щоб залишитись на ринку цих послуг не мав би іншого виходу як зменшити ціни (суттєво).

Цитата:
~AsmodeuS~ пише:
Чомусь ніхто не розказує коли приходить в платний клуб чого вони беруть гроші за вхід.

Клуби і інтернет то трішки різні речі, ось візьмімо приклад:
Підключення до "Оптіми" 201грн. це разом з новим телефоном і інтернет
256кбіт/с щомісячна плата 100грн.

ЄС 150грн. за підключення і той же 256кбіт/с 500грн.

За рік користування людина, котра підключилась до ЄС викидає зайвих коштів 400х12=4800грн.!!!

Скажіть, чому така шалена різниця?

P.S. Nightfly тільки не починайте про професійний нет, ми говоримо про простих домашніх користувачів, котрі в реальності практично не відчують різниці.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 червня 2008, 18:26 
Офлайн

Цитата:
Nightfly пише:
Ні просто заробляти потрібно адекватно своїм потребам і бажанням, або не бажати того, що ви завідомо не можете собі дозволити. Якщо мені хочеться піти в бар "Катрін" де мені подобається я туди піду(тай ходжу) і мене дуже мало хвилює той факт що саме дешеве пиво типу 1715 коштує 5 грн.

Думаю така дика соцальна несправедливість (туборг по 7 грн.) теж стала би для вас шоком і приводом побризкати слиною на форумі?

Та це ваші власні проблеми, куди ви ходите і що купуєте, вони мене зовсім не цікавлять, давайте по темі.

Ви замість того щоб спілкуватись на тему інтернету переходите на особистості і хочете мене образити, це говорить тільки про те що ви ухиляєтесь від прямих відповідей і вам нічого відповісти на мої аргументи.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 червня 2008, 18:28 
Офлайн

Wandering
Цитата:
Nightfly тільки не починайте про професійний нет

угу, я зараз почну якщо мислити ретроспективно жувати попкорн і спостерігати продовження клоунади про голодних собак і буржуїв у вашому виконанні :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 червня 2008, 18:51 
Офлайн

Wandering

Цитата:

Та це ваші власні проблеми, куди ви ходите і що купуєте

от якраз у мене з цим жодних проблем немає, а ви вже багато собак нагодували економлячи на "буржуях"? Чо ше тут? Гоу економити громадські кошти! :k|:

Цитата:

Ви замість того щоб спілкуватись на тему інтернету

з вами адекватно спілкуватись на цю тему не можливо (пробував) через вашу загальну обмеженість(читаємо попередні дві сторінки).

Цитата:

це говорить тільки про те що ви ухиляєтесь від прямих відповідей

читаємо попередні дві сторінки моїх ідеально прямих відповідей і ваших "буду годувати голодних собак" розмішаних на "все татары кроме я"

Цитата:

і вам нічого відповісти на мої аргументи.

Аргументи то трішки інша штука. Оцево ваше усе називається сентенціями і слабкими нападками. А відповідь у мене є завжди і на все - незалежно від травм вашого его.

Загалом сидимо і продовжуємо спостерігати продовження комедійного блокбастера "Возвращєніє мєстніка ілі борьба за справєдлівость ІІ". Чекаємо на широких екранах третьої і четвертої частин цього сіквелу супроводжуємих погромами нічних клубів з платою за прохід (буржуї), актами вандалізму про кафе катрін (буржуї!), і викривальними статтями у пресі про ціни на молоко Бурьонка :)

Паралельно режисери фільму планують знімати новий триллер за суміжною тематикою з участю дрессованих тварин. Короткий сценарій: 2057 рік, уламки загниваючої постапокаліптичної цивілізації прогинаються під ігом буржуїв, що правлять світом. На фоні цього апокаліптичного злидення зявляється герой, що годує вмираючих від голоду голодних собак, і очолює фронт антибуржуйської конфедерації попутно економлячи гроші для сімї... Смотрітє в кінотєатрах в началє іюня! :D :D :D :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 червня 2008, 18:56 
Офлайн

Повідомлення: 89
Цитата:
Wandering пише:
Підключення до "Оптіми" 201грн. це разом з новим телефоном і інтернет 256кбіт/с щомісячна плата 100грн.

я плачу 100грн Укртелекому за 512кбіт/с (анлім), так що оптіма також бере лишні гроші)

П.С. підключався за 0 грн.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 червня 2008, 19:11 
Офлайн

Taran2L
Цитата:
так що оптіма також бере лишні гроші

смєрть буржуям! зємлю крєстьянам! заводи рабочім! :D :D :D :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 червня 2008, 20:09 
Офлайн

Taran2L
Ти глянь на розцінки наприклад 1мбіт/с:
УТ - 150,00
Оптіма - 199.00
ЄС - [color=red]1697.50[/color]

Ну не буржуї :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 червня 2008, 20:30 
Офлайн

Частина третя - Wandering повертається в благородному пориві войни з буржуями і продовжує годувати голодних собак :D :D :D :D

Зображення

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 55 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 163  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення