Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Розділ для автолюбителів

Сторінка 27 з 89 [ 886 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 89  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 травня 2008, 17:00 
Офлайн

Повідомлення: 859
Цитата:
У Києві у виставочному центрі КиївЕкспоПлаза проходить спеціалізована автовиставка ВААІД Kyіv Automotіve Show 2008, ініціатором і організатором якої є Всеукраїнська асоціація автомобільних імпортерів і дилерів (ВААІД).

http://gpu.ua/index.php?&id=230183

Хтось ходив на цю виставку?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 травня 2008, 18:28 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Цитата:
ехр пише:
навіть не знав що такі є: посвідчення тракториста-машиніста європейського зразка

Перший раз таке чую. :?: Права тракториста бачив.

Мабуть черговий фуфел аби бабки збити, а сюди приїдеш тебе наново у школу відправлять, і знову бабки плати.

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 травня 2008, 18:31 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
Kapitano пише:
Права тракториста бачив.
не бачив... :?:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 травня 2008, 22:59 
Офлайн

На скільки я знаю Україна не має домовленності з Євросоюзом про легалізацію наших водійських посвідчень, ані навіть про їх конвертацію, у противному випадку не треба булови йти в автошколу і платити 1000 євро, в середньому , а можна би було спокійно поміняти права на італійські, тобто європейського зразка.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 травня 2008, 23:35 
Офлайн

Цитата:
Kapitano пише:
На скільки я знаю Україна не має домовленності з Євросоюзом про легалізацію наших водійських посвідчень
хіба ні, у нас їх зара роблять на 5-ьох мовах, тоді цього нашо... :?:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 червня 2008, 12:31 
Офлайн

Повідомлення: 859
[QUOTE]15-летний подросток создал двигатель для автомобиля, работающий на воздухе
Учащийся академического лицея в Самарканде Маруф Каримов представил "вечный" мотор для автомобиля, работающий на довольно необычном топливе.

Суть его изобретения состоит в том, что он сумел запустить стандартный автомобильный двигатель внутреннего сгорания от давления воздуха. Такое топливо поступает в мотор из специального бака, в котором под большим давлением находится воздух. Примечательно, что после подачи воздуха резервуар вновь пополняется автоматически. Таким образом, созданный 15-летним подростком двигатель по праву можно назвать "вечным". Первый экземпляр воздушного двигателя Каримов установил на "Запорожце" своих знакомых и сумел проехать на нем несколько сот метров. Правда, скорость движения оказалась очень низкой. Однако юный инженер уверен, что увеличение мощности силовой установки лишь дело техники. По его словам, чтобы усилить двигатель в несколько раз, ему потребуется специальный бак для воздуха из сверхпрочного материала.

Чертежи и расчеты самаркандского студента уде переданы немецким специалистам, и, возможно, в дальнейшем свои работы Маруф продолжит именно в Германии.
http://www.autosite.com.ua/news_article_5576.html[/QUOTE]

Коли чекати серійне виробництво таких машин. :?:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 червня 2008, 13:53 
Офлайн

Цитата:
ехр пише : хіба ні, у нас їх зара роблять на 5-ьох мовах, тоді цього нашо...

Та хоть на десятьох, якщо немає домовленності то все решта фуфел, тіба бабок з лохів хапанути.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 18 червня 2008, 15:27 
Офлайн

[QUOTE]На Прикарпатті відбудуться пригодницькі перегони "Gorgany Race 2008"

Екстрім-перегони “Gorgany Race 2008” відбудуться 28-29 червня 2008 року на території гірського масиву “Горгани”. Старт поблизу села Осмолода, Івано-Франківської області.

Змагання цього року буде проходити у класі трек (пішохідна, водна дистанція + орієнтування, туристична техніка.

Командам, за контрольний час (30 годин), пропонується подолати маршрут протяжністю близько 90 кілометрів (для класу трек), і, відповідно до правил перегонів, – відмітитися на контрольних пунктах (КП).

Команда-переможець “Gorgany Race 2008” нагороджується почесним призом та грошовою премією.

Графік перегонів

28 червня 2008 року (субота):
07.30 – початок реєстрації команд, страхування учасників;
08.30 – нарада капітанів команд з ГСК;
09.30 – урочисте відкриття «GORGANY RACE 2008», офіційне оголошення правил перегонів, інструктаж з техніки безпеки;
10.00 – старт перегонів;

29 червня 2008 року:
16.00 – закінчення контрольного часу;
16.00–17.00 підведення підсумків перегонів, оголошення та нагородження переможців перегонів; офіційне закриття змагань.
17.00-19.00 – святкова вечірка, вручення спеціальних призів.

Вимоги до команд. Участь в перегонах можуть брати команди чисельністю від 2 осіб. Кожному члену команди на момент початку перегонів має виповнитися 18 років. Детільніше умови участі описані у положенні.

Координати Оргкомітету “Gorgany Race 2008”: “Gorgany.com”, вул. Городоцька 5, м. Львів, Україна 79000. Тел.: 8 (032) 2550032; факс: 8 (032) 2372727. Голова Оргкомітету – Андрій Бандрівський, координатор – Кирило Арбатов (тел.: 80503703583); Головний суддя - Сергій Копанський. E-mail: race08gorgany.com;

Всі додаткові відомості про формат та умови участі в перегонах можна дізнатися на сайті перегонів: www.gorganyrace.com [/QUOTE]

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 18 червня 2008, 16:04 
Офлайн

Цитата:
У Філадельфії придумали, як боротися з перевищенням швидкості на дорогах. На проїжджій частині з'явилися 3D-рисунки, які здалеку водіям здаються перешкодами. Подібні «перешкоди» нанесені на 100 перехрестях американського міста.

Багато автомобілістів скидають швидкість, оскільки зображення «віртуальної перешкоди» задоволене реалістично. Пізніше властями Філадельфії буде проведено дослідження, чи дійсно такі заходи, як 3D-рисунки, здатні понизити аварійність на дорогах і примушують водіїв дотримувати швидкісний режим.

[IMG]http://gpu.ua/images/200806/080618113454_th_255.jpg[/IMG]
:lol: настрій підняли...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 червня 2008, 00:58 
Офлайн

Прикольно :D , а тут такі штуки , типу порогів з гуми роблять, можна навіть піддон загубити.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 27 з 89 [ 886 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 89  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Розділ для автолюбителів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення