|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Бодя
|
Додано: 28 травня 2008, 23:22 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
Цитата: БорМан пише:
Ну ви і приколісти. цілу сторінку списали, а весь зміст помістився у 2х рядках.
не виходить так скоро... :D а за одно і движняк на форумі...до речі, пробував підключити ХЛ від Київстару, чогось постійно пише "спершу передплатіть GPRS", малиби знімати 5 грн за добу і по 5 коп за метр
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 28 травня 2008, 23:42 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Цитата: Бодя пише:
до речі, пробував підключити ХЛ від Київстару, чогось постійно пише "спершу передплатіть GPRS", малиби знімати 5 грн за добу і по 5 коп за метр
Ну так потрібно запит спочатку дати, тоді вони знімуть 5грн. і активують послугу.
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 28 травня 2008, 23:44 |
|
|
Цитата: Wandering пише:
Ну так потрібно запит спочатку дати
а яким макарієм? в довідці 477 все активовано і запущено
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 28 травня 2008, 23:48 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Бодя пише :не виходить так скоро... а за одно і движняк на форумі...до речі, пробував підключити ХЛ від Київстару, чогось постійно пише "спершу передплатіть GPRS", малиби знімати 5 грн за добу і по 5 коп за метр
Коли підключишся , розкажеш яка швидкість закачки, хочу порівняти з місцевим, ну і взагалі , як з"єднюють, чи часті розз'днаяя ну і так по ходу.ОК?
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 28 травня 2008, 23:51 |
|
|
Цитата: Kapitano пише:
Коли підключишся , розкажеш яка швидкість закачки
ок! лиш як то зробити? комп зєднує а на мобілі пише "спершу передплатіть GPRS" і відключається :(
в компі додаткова настройка AT+CGDCONT=1,"IP"," xl.kyivstar.net", оператор Діджус, в мобілі точка доступу xl.kyivstar.net
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 29 травня 2008, 00:05 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
І дійсно цікаво де це школяр, середньостатистичний, може працювати після школи або замість уроків? мо я вістав від плину часу і розвитку суспільства?от мами і тати школярів можуть по Італіях і Португаліях а школярі набуваються тут...
Ну в мому випадку це варіант з роботою, яка оцінюється, як кажуть "від виробітку" тобто я приходив, брав заказ, по закінченню роботи, коли вже все "стоїть" отримував гроші, ось така робота)) не буду вдаватися в деталі...шо і де :gm:
Бодя,
Доречі, мені здається, шо у всіх нових ноутах є слоти PCI Express, таких Wi-Fi адаптерів немає*?
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 29 травня 2008, 00:13 |
|
|
з вай-файним PCI жилізєм вже все вирішили...15-25 уо як гною!
Цитата: ©hiky® пише:
брав заказ, по закінченню роботи, коли вже все "стоїть" отримував грош
це не для середньостатистичного школяра! а "продвинуті" можуть, згідний, але їх одиниці
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 29 травня 2008, 00:32 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
це не для середньостатистичного школяра! а "продвинуті" можуть, згідний, але їх одиниці
Головне бажання, робота знайдеться, повірте...переконався на свому досвіді :arrow:
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 29 травня 2008, 08:17 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
Цитата:
В ноуті без баньки ловить хіба при прямій видимості.
з банькою(да хоть на 17dbm) + чиста зона френеля теж в межах прямої видимості - курим спек на 802.11b/g і згадуємо шкільний курс фізики на тему "чим більша частота тим більше затухання".
Цитата: Якщо в тебе ноут, то треба купувати точку доступу, а це вже не дешево.
нічого дорогого не бачу в суммі яку як гарно піде можна за вечір з друзями емммм... пропити.
Цитата: Типу такої http://hotline.ua/tx/d-link_dwl-g700ap
дубовішою від цеї як показує досвід є тільки dwl-1000ap+ - дуплікейти там є звичним явищем.
З таких дешевих точок стандартів 802.11 більш менш прийнятними є лише 2100 і 810-ті з варіяціями по серіях.
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 29 травня 2008, 11:25 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
Цитата: ©hiky® пише:
Доречі, мені здається, шо у всіх нових ноутах є слоти PCI Express, таких Wi-Fi адаптерів немає*?
я так розумію ти мав на увазі PCMCIA. PCIeX то троха інша штука :)
В принципі теж як варіянт але треба паяти, я ще не бачив PCMCIA адаптерів від нагороджених від народження хоч якимось виходом на зовнішню антену. Думаю собівартість може вийти троха дорожчою + конструкція хлипкішою ніж варіант з АП-шкою. (шось схоже самопальне ми використовуємо для виїздного оперативного тестування з ноутом по дахах ітд...)
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |