Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Спорт

Сторінка 63 з 199 [ 1985 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 199  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 25 травня 2008, 14:44 

Цитата:
exp пише:
Михайличенко: "Ребята были мыслями уже в отпуске" - гнилі відмазки поганого танцюриста...

Та яка різниця як вони зараз грають. Курчат по осені будем рахувати.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 25 травня 2008, 20:17 
Офлайн

Повідомлення: 289
не було мене довговато тута!що сказати...команди і гри немає,а якщо нема бажання то беріть молодих у яких є це бажання,міняйте тренера,керівництво,воно повинне бути,це ж національна збірна!!!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 26 травня 2008, 10:42 
Офлайн

Повідомлення: 289
Цитата:
exp пише:
Динамо купило Окодуву

опа,це він знову повертається у Київ :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 травня 2008, 20:06 
Офлайн

Повідомлення: 859
Цитата:
[URL=http://football.ua/ukraine/news/39433/page6.html]Защитника Таврии наказали за марихуану[/URL]

"После матча мы провели допинг-контроль, и проба, взятая у Стояна, показала наличие в организме марихуаны! – рассказал Газете... Вячеслав Попов, первый заместитель председателя спортивно-медицинского комитета ФФУ. – Многие думают, что дым выветривается. А на самом деле он тоже копится в организме, хотя выявить его допинг-пробой очень трудно. Сейчас этим занимается московская национальная допинговая лаборатория, поэтому представители Таврии полетели в Москву, и там, уже при них, вскрыли вторую пробу, которая тоже показала содержание марихуаны. Дело передали в контрольно-дисциплинарный комитет, и он решил дисквалифицировать Стояна на четыре месяца, начиная с 23 мая".

:shock: Круто!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 28 травня 2008, 14:38 
Офлайн

Цитата:
Футбольний клуб "Шахтар" (Донецьк) 27 травня підписав контракт із нападаючим із Болівії Марсело Моренно МАРТІНСОМ. Контракт із 20-річним форвардом підписаний на 5 років. Сума трансферу становить 9 млн. євро.

У прес-службі уточнили, що М.МАРТІНС виступав у чемпіонаті Бразилії за клуби "Віторія" й "Крузейро", зігравши 68 матчів, і забив 43 голи. За збірну Болівії зіграв 4 матчі й забив 2 голи. Виступав також за молодіжну збірну Болівії.

[IMG]http://images.unian.net/photos/2008_05/1211960667.jpg[/IMG]

Так виглядає, що не поганий хлопчина.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 травня 2008, 19:13 
Офлайн

Цитата:
Як стало відомо, телетрансляція товариського матчу Швеція - Україна відбудеться на телеканалі ТЕТ.

Гра буде показана в прямому ефірі, матч почнеться в неділю, о 17.00.

:D Лиш би не забути.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 травня 2008, 01:03 
Офлайн

Цитата:
Нападник лондонського "Челсі" Андрій Шевченко не проти переїзду в Туреччину.

"Мій менеджер повідомив мені про пропозицію, - наводить слова українця впливове турецьке видання Fanatik.

"Мені також відомо, що вони ведуть переговори з "Челсі". У мене немає питань, що стосується фінансової сторони справи. Якщо клуби домовляться, я надягну форму "Фенербахче".

Інформацію про майбутню угоду підтвердив турецький легіонер "Блекберна" Тугай Керімоглу, що заявив, що "Фенербахче" і Шева вже потисли руки.

Також повідомляється, що турки готові викласти за українця 7 мільйонів євро. У самому клубі інформацію про перехід 31-річного Шевченка поки не коментують.

Чекаємо далі. :cl:

Цитата:
Нападающий Челси Николя Анелька может в ближайшее время покинуть стан Аристократов.

Столичный Тоттенхэм предлагает за француза 15 миллионов фунтов. Николя появился в Лондоне этой зимой, но так и не смог продемонстриовать того уровня игры, которого от него ждали.

Если эта сделка осуществится, вероятность ухода Андрея Шевченко резко уменьшится. Вероятнее всего о возврате в Милан украинцу придется забыть.

Ги. :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 травня 2008, 01:05 
Офлайн

Цитата:
Голкіпер донецького "Шахтаря" Богдан Шуст розповів "Газеті", що питання з його поверненням до лав львівських "Карпат" наразі не вирішено. Воротар висунув керівництву свого клубу певні вимоги, а чіткої відповіді наразі не отримав. Богдан Шуст переконує, що на заваді його поверненню до Львова стоїть не фінансовий аспект.

"Якби вболівальники дізналися, скільки я заробляю в Донецьку, вони б розсміялися, - заявив Шуст. - Скажу так: у "Карпатах" мені запропонували вдвічі більшу зарплатню, ніж я отримую в "Шахтарі".

Але фінансова вигода для мене - річ другорядна. Висловив свої умови, які не можу розголошувати. Керівництво "Шахтаря" не квапиться з відповіддю. Отже, нині я в "підвішеному" стані, а це заважає мені провести повноцінну відпустку".

Богдана Шуста не бентежить той факт, що наступного сезону в Донецьку йому буде ще складніше пробитися в основу, оскільки "Шахтар" має намір підсилитися ще одним талановитим голкіпером - Рустамом Худжамовим.

"Загострення конкуренції лише на користь, - сказав Шуст. - Вважаю, що вона допоможе мені надалі вдосконалюватися й прогресувати. Чи здивувала мене новина про придбання Худжамова? Дивуватися вже давно припинив. "Шахтар" кожного року намагається придбати нового воротаря. А в цій ситуації мене дивує інше.

Чому вирішили віддати в оренду саме мене? Для себе знайшов єдине пояснення: керівники "Карпат" і "Шахтаря" домовилися про мою оренду, коли обговорювали трансфер Миколи Іщенка. Іншого знайти не можу. Взимку я просився в оренду, а мене не відпускали. Тепер же ситуація кардинально змінилася".

Цікава інформація. :cl:

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 63 з 199 [ 1985 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 199  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Спорт

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення