Цитата:
exp пише:
видиш, ніхто, крім тебе, і не реагує на це все...
Ну чому ж? Пробували реагувати ще до цього. Помогло?
Цитата:
Kapitano пише:
Звідси висновок , вірніше два висновки
1. Всім все по барабану.
2. Всі образилися.
Більше ймовірно перше.
Не знаю, чи "по барабану", але що значить "всі образилися"?! І що то є "Навести прорядок"?..
Цитата:
Бодя пише:
вихід один, на майбутнє, аби уникнути подібних ситуацій політитку перенести в окремий розділ "безпредєл" ....аби гаркалися лиш там....а всюди тово присікати немилосердно! якшо хоч мирний форум то він має бути аполітичний за виключенням одного розділу. І має бути конкретно написано застереження про можливі наслідки
Справді?!
Невже до цих пір ніхто не додумався?
Цитата:
Kapitano пише:
Yanychar щось скажіть ...
Що я маю казати?! :?
Колись 2002-3 р. я бачив як четверо "реальных пацанов" за кілька місяців буквально голими п"ятками "затоптали" московський форум. В 2004 р. двоє "московских спортсменов" за кілька тижнів (неповний місяць) на forum.35region.ru порозганяли всіх по кутах. Відтак ще пів-року адміністрація збирала то всьо докупи. Хоч "адідаси" могли безперечно його завалити. Просто їм "надоело" і вони самі пропали. Там міняли мотор, хостинг і всіх модерів (і мене також) повикидали. Нині вже і форум, і сайт закриті.
2005 р. по просьбі колєги по роботі ми у трьох "затоптували" одну "неформальну" групу на freenorth.com (нині вже нема). Пости закидували через Ярославль, Кіров.
Не переживайте. Всьо буде люкс! :wink: